سلام
خیر نمیتونید
علوم تغذیه
-
Re: علوم تغذیه
سلام وقت بخیر
من با مدرک کارشناسی بهداشت عمومی با توجه به اینکه از مهرماه امکان شروع مطالعه رو دارم در رشته تغذیه شانس قبولی بیشتری دارم یا مدیریت خدمات بهداشتی درمانی؟و اگه امکانش هست میانگین ساعت مطالعه مناسب برهرکدومش رو بگید ممنون میشم
من با مدرک کارشناسی بهداشت عمومی با توجه به اینکه از مهرماه امکان شروع مطالعه رو دارم در رشته تغذیه شانس قبولی بیشتری دارم یا مدیریت خدمات بهداشتی درمانی؟و اگه امکانش هست میانگین ساعت مطالعه مناسب برهرکدومش رو بگید ممنون میشم
-
- مدیر سایت
سلام
در مدیریت شانستون بیشتره
میانگین هفته ای ۳۵تا۴۰ساعت برای مدیریت
در مدیریت شانستون بیشتره
میانگین هفته ای ۳۵تا۴۰ساعت برای مدیریت
-
سوال از: Fatemeh
سلام خسته نباشید،روزتون بخیر.من بین ارشد دادن وکنکور مردد شدم چون برای ارشد به تغذیه علاقه دارماما بخاطر کارشناسیموشماره نظام نگرفتن محدودیت دارمومیترسم برام اینده کاری نداشته باشه بنظرشما بهتره کنکور بدم دوباره واز کارشناسی تغذیه بخونم یااین ریسک رو نکنم وارشد ادامه بدم؟چون هم شرایط کنکور سخته هم برای اینده کاریمنگرانم،ممنون میشم راهنماییمکنید.
سلام خسته نباشید،روزتون بخیر.من بین ارشد دادن وکنکور مردد شدم چون برای ارشد به تغذیه علاقه دارماما بخاطر کارشناسیموشماره نظام نگرفتن محدودیت دارمومیترسم برام اینده کاری نداشته باشه بنظرشما بهتره کنکور بدم دوباره واز کارشناسی تغذیه بخونم یااین ریسک رو نکنم وارشد ادامه بدم؟چون هم شرایط کنکور سخته هم برای اینده کاریمنگرانم،ممنون میشم راهنماییمکنید.
-
- مدیر سایت
سلام
ارشدشو بخونید بهتره چون تو لیسانس تغذیه هم بیکاری زیاده
ارشدشو بخونید بهتره چون تو لیسانس تغذیه هم بیکاری زیاده
سلام حدود درامد دکترای تغذیه برای کسی که کارشناسیش زیسته چقدره؟ و اینکه بفرمایید حقوق برای چه کاری تدریس در دانشگاه؟
-
- مدیر سایت
سلام
حدود۲۰میلیون تدریس ۱۵میلیون مطب
حدود۲۰میلیون تدریس ۱۵میلیون مطب
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان