شنبه قرار بذارید یه ساعت مشخصی برین اعتراض.نشستید خونه غر میزنید فقط
اعتراض به تغییر زمان آزمون دکترا
Re: اعتراض به تغییر زمان آزمون دکترا
راس میگه بجای اینکه خونه لم بدین برید حضوری اعتراض کنید.من شهرستان هستم وگرنه میرفتم.این اقای یعقوبی شنبه هستن میتونید با دوستاتون جمع شید برید.
منم تو خونه لم ندادم
دلیل اینکه از مشاورهای چند مپسسه تلفنی پرسیدم اینه که معمولا مشاورهای موسسات به دلیل روابط بیشتر با اعضا هییت علمی و... اطلاعاتشون در مورد تغییرات آپدیت تر از مردم عادیه
وقتی چندین بار تماس گرفتیم و گفتن اردیبهشت 95، خب اگه حضوری هم بریم همینو میگن دیگه، اگه تصمیم گرفتن دروغ بگن که حضوری هم دروغ میگن خب، اگه هم راسته که هیچی، اگه تا یکشنبه که اول آذره اطلاعیه نززند یعنی قضیه منتفیه از نظر من و من به شخصه دیگه رو اردیبهشت 95 حساب نمیکنم چون بالاخره 6 ماه قبل باید اطلاعیه بزنن دیگه!!!
دلیل اینکه از مشاورهای چند مپسسه تلفنی پرسیدم اینه که معمولا مشاورهای موسسات به دلیل روابط بیشتر با اعضا هییت علمی و... اطلاعاتشون در مورد تغییرات آپدیت تر از مردم عادیه
وقتی چندین بار تماس گرفتیم و گفتن اردیبهشت 95، خب اگه حضوری هم بریم همینو میگن دیگه، اگه تصمیم گرفتن دروغ بگن که حضوری هم دروغ میگن خب، اگه هم راسته که هیچی، اگه تا یکشنبه که اول آذره اطلاعیه نززند یعنی قضیه منتفیه از نظر من و من به شخصه دیگه رو اردیبهشت 95 حساب نمیکنم چون بالاخره 6 ماه قبل باید اطلاعیه بزنن دیگه!!!
درست میگی ولی اگه اطلاعیه نزنن میشه اعتراض کرد و برا بستن اعتراضا یه اطلاعیه میرنن.انقد زود نباید نا امید بشیم و میدونو خالی کنیم 
خیلی زمینه ها بوده که بچه ها اعتراض کردن و مجبور شدن تجدید نظر کنن.الان هم اگه اعتراض بشه و بچه ها پافشاری کنن و مدام برن وزارت بهداشت حتما نتیجه میده
درست میگی نسیم جان، ولی اینا دارن میگن اردیبهشت 95!! به چی اعتراض کنیم دقیقا؟!
ایتا راست یا دروغ دارن میگن اردیبهشت 95 و با این کارشون راه را برای اعتراض بستند
ایتا راست یا دروغ دارن میگن اردیبهشت 95 و با این کارشون راه را برای اعتراض بستند
اگه اردیبهشت 95 باشه که باید تا اول اذر خبرشو بدن
من که کلا قاطی کردم.فوقش اعتراض به این که چرا اطلاع رسانی نمیشه 
فعلا باید تا اول آذر صبر کنیم به نظرم، البته پیگیری تلفنی هم ضرری نداره، اگه تا اول آذر اطلاعیه نزنن باید فکر جدیدی بکنیم
اره فعلا ما که نمیتونیم بریم زنگ میرنیم اگه اطلاعیه ندادن یه حرکت جدید میکنیم
ایمیل بزنیم! 2030@IRIBNEWS.IR
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 101 مهمان