کمپین اعتراض به تغییرات آزمون دکتری 95
Re: کمپین اعتراض به تغییرات آزمون دکتری 95
خب رسول جان مجلس میگه یک سال بعد اعلام این قانون اجرایی شدن داریم
تئوریکال که نمیشه 95 اجرا شه، مگر قدرت و تبصره ای پشتش باشه.
ما دیدیم نماینده انتخابی شهر رو با اعتراض مردم جابجا کردن.نماینده ای که مثل درخت ریشه زدن تو هر ارگانی. مطمئنا با تجمع و اعتراض "سرشون به جایی میخوره"
اگه عده ایمون دنبال این باشیم که برا 95 اجرا نشه ولی برا 96 اجرا بشه یا نشه مهم نیست، منفعت گرایی پیش میاد. میشیم چند دسته. که قبلا عرض کردم چه دسته هایی. از ریشه نباید اجرا شه. چرا خودمونو ضعیف حساب کنیم و احساس کنیم حرف مجلس وحی منزله و نمیشه باهاش جنگید. مجلس که ثبات نداره کاراشون
ما دیدیم نماینده انتخابی شهر رو با اعتراض مردم جابجا کردن.نماینده ای که مثل درخت ریشه زدن تو هر ارگانی. مطمئنا با تجمع و اعتراض "سرشون به جایی میخوره"
اگه عده ایمون دنبال این باشیم که برا 95 اجرا نشه ولی برا 96 اجرا بشه یا نشه مهم نیست، منفعت گرایی پیش میاد. میشیم چند دسته. که قبلا عرض کردم چه دسته هایی. از ریشه نباید اجرا شه. چرا خودمونو ضعیف حساب کنیم و احساس کنیم حرف مجلس وحی منزله و نمیشه باهاش جنگید. مجلس که ثبات نداره کاراشون
حق با شماس نباید چند دسته بشیم بد گفتم
ممنون که یاداوری شد
ممنون که یاداوری شد
بچه ها من با توجه به اینکه سال 95 نمیتونم تو آزمون شرکت کنم، ولی کلی نامه و ایمیل زدم و اعتراض کردم.قبلا هم خواهش کردم اگر اعتراضی هست لطفا به اصل موضوع باشه نه فقط برای اینکه در سال 95 اجرایی نشه و من فکر میکنم اعتراض ها میتونه جواب بده، امیدوار باشید دوستان.مرسی از همه
خواهش میشه آقا آرمین، همین حق پذیریتون از بزرگواریتونه.
دوستانی که شاید 96 اصلا براشون اهمیت نداره و براش زور نمیزنن، فک کنید شاید اصلا قبول نشید 95!(زبونم لال!)
دوستانی که شاید 96 اصلا براشون اهمیت نداره و براش زور نمیزنن، فک کنید شاید اصلا قبول نشید 95!(زبونم لال!)
سلام دوستان منم تازه به جمعتون اضافه شدم منم باهاتون موافقم باید هر طوری شده این قضیه رو پیگیر باشیم که سهم اعمال نظر اساتید بیش از 30 درصد نباشه این خودش برای خیلی از دانشجوها فاجعس من فک میکنم وزارتخونه خیلی ترسو هست و با یه اعتراض جمعی میشه این قضیه رو لغو کرد به نظرم اگه جمعی اعتراض کنیم حالا چه به مجلس ویا وزارتخونه موثر باشه ببینید نباید بزاریم این اتفاق بیفته که خیلی خیلی فاجعس کافیه یه نگاه به دانشجوهای وزارت علوم بکنید حساب کار دستتون بیاد-----این قضیه مزیت وزارت بهداشت بود که دارن ورش میدارن ---به نظرم یه کانال تو تلگرام تشکیل بشه بهتره همه بچه ها مطلع میشن من مطمئنم خیلی از بچه ها نسبت به موضوع اعتراض دارن مثل اون کاری که برای دکترای پژوهشی میخواستن انجام بدن که سریع لغوش کردن اینم همینطور میشه......
hajatij@sina.tums.ac.ir
سلام دوستان. خوبه که همه اینقدر پیگیر شدید ولی به نظر من این یه قانون تصویب شده از طرف مجلسه و با موضوع دکترای پژوهشی فرق داره که اگه اشتباه نکنم اون ربطی به مجلس نداشت که با این حال با اعتراض حضوری و تجمع. عده ی زیادی به موفقیت رسید طوری که رسانه ای شد و حتی در خبرها هم پخش میشد. ما با ایمیل و تلفن و خواهش فقط میتونیم اجرای این قانون رو به تاخیر بیندازیم،برای لغو کلیش یقینا نیاز به تجمع دانشجویی داریم چون میخواییم یه قانون رو لغو کنیم!! ضمنا نیاز بیشتری به لحن قاطع و جدیت هست نه خواهش و آه و ناله.
دقیقا همینطوره- باید تعداد بره بالا خیلی از بچه ها از این موضوع بی خبرند.
قبول که تغییر مصوبه مجلس سختتره ولی باید اینو هم در نظر داشت که مجلس اسمش گندست. نظر کارشناسی نشده و حرف معدوی زیاده تو مجلس. خودشون خودشونو قبول ندارن، اینو تو رسانه خودمون هم میشه دید. قوانینشون اگه صحیح بود اینقد بی ثبات نیستن. ضمن اینکه به نطر من تاثیر تجمع خیلی خیلی بیشتر از نامه ست. حالا ما اگه بخوایم تجمع بکنیم چه جلوی مجلس چه جلو سلف غذا. برا ما که فرقی نداره، فقط میخوایم تجمعمون جلو مجلس دیده شه تا رسانه ها جدیتر بیان دنبالش و صدای عدالت خواهی ما به گوش جهانیان برسه(منبر رو بگیر نیفتم)
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 9 مهمان