اعتراض به تغییر زمان آزمون دکترا
Re: اعتراض به تغییر زمان آزمون دکترا
سلام.اره من چون ازمون جامع شد پایان نامه داشتم نرسیدم بخونم.خوب نبود میانگین 30 درصد زدم گنوزی و بیوتک صفر زدم!برا سال بعد برنامه دارم.شما چی؟
مطمئنید مصاحبه به دانشگاه ها واگدار میشه؟؟
استاد Gole Aftab من هم جای شما بودم زود قضاوت نمیکردم و دیگران به نشر اطلاعات غلط متهم نمیکردم
چون اون متن کپی شده از سایت علوم پزشکی دات کام هست و اینکه این سایت متنشو تغییر داده مقصر من نیستم.
من وظیفم بود در اولین فرصت خبر و به دوستان هم بگم شاید شاید شاید به دردشون بخوره.
اگه توسط من گمراه شدین من پوزش می طلبم.
چون اون متن کپی شده از سایت علوم پزشکی دات کام هست و اینکه این سایت متنشو تغییر داده مقصر من نیستم.
من وظیفم بود در اولین فرصت خبر و به دوستان هم بگم شاید شاید شاید به دردشون بخوره.
اگه توسط من گمراه شدین من پوزش می طلبم.
بچه ها آزمون اردیبهشته خواهرم دانشکده علوم پزشکیه یه نامه به معاون آموزشی دستیاری و تحصیلات تکمیلی دانشکده شون زدن که تاریخ آزمون به اردیبهشت ۹۵تغییر داده شده و دانشکده واسه مهر ۹۵ اعلام نیاز کنه.تاریخ نامه واسه سوم آذره.آخه چقد بی برنامه ان،تو این چند ماه امثال من که تازه شروع کردیم میرسیم.کاش تابستون بود حداقل
نسيم جون منم سال اينده ميخوام امتحان بدم، امسال وقتي ديدم ازمون جامع شده قيدش رو زدم و الان هم بايد از صفر شروع كنم. يكي از دوستانم شيمي دارويي ميخونه و وقتي از اينكه با بچه هاي شيمي خوب نيستن وتحويلشون نميگيرن صحبت ميكنه از ازمون دادن پشيمون ميشم.
-
Zahra12345
تی تی من هم این خبر را داخل سایت علوم پزشکی دات کام دیده بودم
چرا یک اطلاعیه درست نمیزنند من دیگه خسته شدم در هرجایی یک خبری شنیدیم . چند روزم کارمون بود زنگ می زدیم به سنجش
چرا یک اطلاعیه درست نمیزنند من دیگه خسته شدم در هرجایی یک خبری شنیدیم . چند روزم کارمون بود زنگ می زدیم به سنجش
-
Zahra12345
azii پس خبری که از قول دکتر پور کاظمی در چند تا خبر گزاری هم منتشر شده که ازمون تابستان هست چیه ؟ از یک نفر یک نفر که مقام مهمی داره که چند تا خبر گزاری نمی تونند نامعتبر حرف بزنند
منم جامع که شد نمیتونستم همزمان با پایان نامه اون همه منابع بی ربطو بخونم
خب کلا زیاد از غیرداروسازا خوششون نمیاد ولی اکثر قبولی های شیمی دارویی شیمیستا هستن
و یه جورایی دیگه کنار اومدن
بنظرم ارزش خوندن داره منم دارم از اول شروع میکنم
خب کلا زیاد از غیرداروسازا خوششون نمیاد ولی اکثر قبولی های شیمی دارویی شیمیستا هستن
و یه جورایی دیگه کنار اومدن
بنظرم ارزش خوندن داره منم دارم از اول شروع میکنم
خواهرم از این نامه عکس گرفته فرستاده برام ،من بلد نیستم اینجا بذارم.باز خداکنه حرف پور کاظمی درست باشه.
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 5 مهمان