چرا کارنامه نمیاد:(
-
بیوشیمی بالینی
Re: چرا کارنامه نمیاد:(
تو رشته ما 32 نفر عادی می گیرن که من 26 شدم.
TUMSباز خدا رو شکر شما قبولیت حتمیه.هر جور که حساب می کنم یه جای کار می لنگه.شما نمره کتبیت چند شده؟
فکر کنم اصن به کسی رتبه زیر 10 ندادن..از 10 شروع کردن به رتبه بندی...من از درصدای بقیه تا حدودی خبر داشتم!!!...چطوری با مینگین 60 شدم 21؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عوض آزمون سال دیگه انگار آزمون امسال فرمالیته بود!
عوض آزمون سال دیگه انگار آزمون امسال فرمالیته بود!
چرا هیشکی قبول نشده؟؟
بچه ها برا سال دیگه چ تصمیمی دارید؟
بچه ها برا سال دیگه چ تصمیمی دارید؟
گند زدن تو گزینش گند! اصلا با درصدای بچه های سال پیش قابل مقایسه نیست!
معلوم نیست چی شده و چه اتفاقی افتاده؟ با نمره میانگین 65 درصد هیچ جا قبول نشدم، در حالی که سال پیش بچه ها با میانگین 54 دارن دکترا میخونن!!
دکتر حاجتی، همینه وضعیت گزینشتون! همینه این که میفرمودین نمیگذاریم کسی حقش ضایع بشه! باید گل گرفت در اون سازمان سنجش پزشکیو
معلوم نیست چی شده و چه اتفاقی افتاده؟ با نمره میانگین 65 درصد هیچ جا قبول نشدم، در حالی که سال پیش بچه ها با میانگین 54 دارن دکترا میخونن!!
دکتر حاجتی، همینه وضعیت گزینشتون! همینه این که میفرمودین نمیگذاریم کسی حقش ضایع بشه! باید گل گرفت در اون سازمان سنجش پزشکیو
من فقط تهرانو ميزنم پس قبول نميشم واسه هميشه ميبوسم ميذارم كنار. تو اين سيستم مزخرف درس خوندن اشتباه محضه. نمره كتبي٨١
خدا ازشون نگذره. بلا نصبت شدیم موش عازمایشگاهی امسالم این ترازبندیو کردن تو پاچه ما.
میگن بین الملل ترمی هفت تومنه...واقعا صرف میکنه بریم و اخرشم بیکار باشیم؟
خداروشکر تبریک بیوشیمی 
بچه ها فکر می کنم اینا فقط معیارشون مصاحبه بوده؟ بچه ها خواهشا اونایی که رتبشون خوب شده و احتمال قبولیشون زیاده اعلام کنند که نمره کتبی و مصاحبشون چند شده
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 14 مهمان