تکمیل ظرفیت
-
تکمیل ظرفیت
سلام احتمال اعلام تکمیل ظرفیت تو رشته مهندسی بافت هست؟
-
- مدیر سایت
Re: تکمیل ظرفیت
سلام
بله هست
بله هست
-
ممنونم، بنده شهریه پرداز رویان قبول شدم، ولی در الویت ها رتبه خودم ١١ بود و آخرین رتبه قبولی شهید بهشتی ١٠ بود، به نظرتون احتمال تکمیل ظرفیت برای شهید بهشتی و قبولی من هست؟ ☹️
-
سلام.رتبه در سهمیه آزاد چند بود
-
- مدیر سایت
ronakmehrabi نوشته شده:ممنونم، بنده شهریه پرداز رویان قبول شدم، ولی در الویت ها رتبه خودم ١١ بود و آخرین رتبه قبولی شهید بهشتی ١٠ بود، به نظرتون احتمال تکمیل ظرفیت برای شهید بهشتی و قبولی من هست؟ ☹️
بله احتمال داره
کارشناس عزیز سلام
به حول و قوه الهی دکترای سلامت در بلایا دولتی قبول شدم ولی شهرستان قبول شدم و با آخرین فرد قبولی در تهران فقط دو نفر اختلاف داشتم.احتمالش هست تکمیل ظرفیت تهران خالی بشه بتونم بیام تهران؟؟
من بیشتر شنیدم که تکمیل ظرفیت بیشتر شهریه پرداز خالی میشه و دولتی احتمالش کمه. نظر شما چیه؟؟
در ضمن تاریخ احتمالی تکمیل ظرفیت کی هست؟؟
یک چیزی یادم آمد و اینکه شما بهم گفته بودید اگه سیویتون خوبه باشه احتمالا قبول میشید. خواستم بگم پیش بینی تون خوب و لذا سپاسگزارم..
به حول و قوه الهی دکترای سلامت در بلایا دولتی قبول شدم ولی شهرستان قبول شدم و با آخرین فرد قبولی در تهران فقط دو نفر اختلاف داشتم.احتمالش هست تکمیل ظرفیت تهران خالی بشه بتونم بیام تهران؟؟
من بیشتر شنیدم که تکمیل ظرفیت بیشتر شهریه پرداز خالی میشه و دولتی احتمالش کمه. نظر شما چیه؟؟
در ضمن تاریخ احتمالی تکمیل ظرفیت کی هست؟؟
یک چیزی یادم آمد و اینکه شما بهم گفته بودید اگه سیویتون خوبه باشه احتمالا قبول میشید. خواستم بگم پیش بینی تون خوب و لذا سپاسگزارم..
-
- مدیر سایت
بله ولی احتمالش ضعیفه
بله همینطوره نهایت یک تا دو نفر ظرفیت اضافه بشه
مشخص نیست
خواهش میکنم موفق باشید
بله همینطوره نهایت یک تا دو نفر ظرفیت اضافه بشه
مشخص نیست
خواهش میکنم موفق باشید
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان