آفا و یا خانم احمدی من بسته هارو اواسط مهر ثبت نام کردم و 3 روز پیش بعد کلی زنگ به دستم رسید.
دوست داشتم جای شما بودم تا همین حالا پس بگیرم پولمو.
اول که 2 تا از کتابا ریاضی هست یکیش ظاهرا کپی کتاب راهیان ارشده: هر ریاضی کاردانی به کارشناسی بخونی مشکلت حل میشه.
زبانم به همین شکل.کتابای خوبی تو بازار هست.
یه کتاب آمار هست اونم تو بازار پیدا میشه.
واسه برنامه نویسی اصلا جزوه داخل بسته نیست.
میمونه مدیریت.اونم 4 تا کتابو کردن یکی که من خودم موندم واقعا همین کافیه؟اصلا نمیشه به این یکی اعتماد کرد و مثلا واگر نخوند!
به نظرم انصراف بده.این جزوه ها 100 ت هم شاید کمتر پای معین در اومده باشه.یه نگا به سایت انتشارات جعفری بنداز.
حالا خیلی عجیب میشه اگه این پست تایید شه که شما بتونی ببینیش.
Please help me
جواب: Please help me
لطفا 2 تا پست قبلی منو جواب بدین!!ممنون.
سئوال : Please help me
سارا جون به من گفتن بسته ناقصه برنامه نويسي و ساختمان نداره ولي وقتي آماده شد ميدن
شمام حواستون باشه بگيرين
من بسته نگرفتم ولي مي خواستم برا آزمون هاش شركت كنم اما اينجوري نمي تونم اعتماد كنم
شمام حواستون باشه بگيرين
من بسته نگرفتم ولي مي خواستم برا آزمون هاش شركت كنم اما اينجوري نمي تونم اعتماد كنم
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
پاسخ sara67 : قبلا هم اعلام کرده بودیم جزوه ای برای برنامه نویسی ارسال نمیشه
درخصوص ریاضی موسسه جزوه تالیف شده داره اگر براتون ارسال نکرده اند میتونید تهیه ازموسسه تهیه کنید موسسه کتاب کپی نمیکنه
خوب همه این کتابها به اشکال دیگه توبازارهست ودرس اصلی مدیریت اطلاعات هست که جلد 2 ابدلهاکش ترجمه نشده
درحال حاضر جزوه ای هم که دارید درحال بروز رسانیه آماده بشه جدیدش براتون ارسال میشه
دیدید که چیز عجیبی هم نبود
توی سایت هم جزء بسته آموزشی برنامه نويسي و ساختمان ایندو درس وجو نداره
درخصوص ریاضی موسسه جزوه تالیف شده داره اگر براتون ارسال نکرده اند میتونید تهیه ازموسسه تهیه کنید موسسه کتاب کپی نمیکنه
خوب همه این کتابها به اشکال دیگه توبازارهست ودرس اصلی مدیریت اطلاعات هست که جلد 2 ابدلهاکش ترجمه نشده
درحال حاضر جزوه ای هم که دارید درحال بروز رسانیه آماده بشه جدیدش براتون ارسال میشه
دیدید که چیز عجیبی هم نبود
توی سایت هم جزء بسته آموزشی برنامه نويسي و ساختمان ایندو درس وجو نداره
-
la.ahmadi21
سلام کارشناس محترم ممنون میشم فقط من را راهنمایی کنید از کتاب مدیریت برای آزمون اول چند فصل از بسته را بخونم
با سلام.
جواب سوال اصلی منو ندادین و همچنان وقت داره میگذره.
کپیش میکنم:
(از کارشناس مربوطه تشکر میکنم. و با توجه به اینکه بسته معین دیروز به دست من رسید میشه بفرمایید از جزوه مدیریت اطلاعات بهداشتی کدوم فصل هاشو باید واسه کنکور 3 آذر بخونم؟
چون واسه 25% که رو سایت زدین فقط از روی مرجع اصلی گفتین که چه فصلایی واز روی سر فصل جزوه معین مشخص نیست.
و یه سوال دیگه: همین 1 جزوه جایگزین 4 کتاب مرجع هست؟چیز دیگه ای هم باید بخونم؟
یه چیز دیگه.واسه پاسکال هم عناوین آزمون شما با سر فصل های کتاب کافمن اصلا نمیخونه.میشه شماره فصل پاسکال هم بگید؟ممنون)
جواب سوال اصلی منو ندادین و همچنان وقت داره میگذره.
کپیش میکنم:
(از کارشناس مربوطه تشکر میکنم. و با توجه به اینکه بسته معین دیروز به دست من رسید میشه بفرمایید از جزوه مدیریت اطلاعات بهداشتی کدوم فصل هاشو باید واسه کنکور 3 آذر بخونم؟
چون واسه 25% که رو سایت زدین فقط از روی مرجع اصلی گفتین که چه فصلایی واز روی سر فصل جزوه معین مشخص نیست.
و یه سوال دیگه: همین 1 جزوه جایگزین 4 کتاب مرجع هست؟چیز دیگه ای هم باید بخونم؟
یه چیز دیگه.واسه پاسکال هم عناوین آزمون شما با سر فصل های کتاب کافمن اصلا نمیخونه.میشه شماره فصل پاسکال هم بگید؟ممنون)
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
ببخشید چون سئوالتون صفحه قبل افتاده بوددیده نشده
دراسرع وقت درخصوص تطابق جزوه بابودجه بندی اطلاع میدیم
جزوه دیگه ای هم درحال آماده شدن هست نیازی به تهیه کتاب خاصی نیست
دراسرع وقت درخصوص تطابق جزوه بابودجه بندی اطلاع میدیم
جزوه دیگه ای هم درحال آماده شدن هست نیازی به تهیه کتاب خاصی نیست
سلام مجدد.
با توجه به اینکه بودجه بندی که تو سایت هست با سر فصل منابع و یا جزوات بسته مطابقت نداره.گفته بودن به زودی اعلام میشه.ولی آخه کی؟!داریم به 25% اول میرسیم
و یه مورد دیگه جزوه تکمیلی مدیریت کی میرسه دستمون؟
با توجه به اینکه بودجه بندی که تو سایت هست با سر فصل منابع و یا جزوات بسته مطابقت نداره.گفته بودن به زودی اعلام میشه.ولی آخه کی؟!داریم به 25% اول میرسیم
و یه مورد دیگه جزوه تکمیلی مدیریت کی میرسه دستمون؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
عنوان سرفصلهای آزمونو هم دربودجه بندی درس مدیریتو مشخص میکنند فعلا تا انتهای فصل نهم از جزوه بخونید کافیه - قول قطعی نمیتونم بدم ولی تا دوهفته دیگه آماده میشه نهایتا قبل ازاین تایم مباحث آزمون اولو براتون میفرستند
-
la.ahmadi21
با سلام و خسته نباشید.
کارشناس محترم یک سوال از حضور شما داشتم و آن اینکه بر چه اساسی میفرمائید همین کتاب مدیریت جایگزین همه منابع است و برای آزمون ارشد کافیست؟؟من روی منابع دیگه هیچ مشکلی ندارم ولی به شدت از مدیریت و تستهای آن می ترسم چون هیچ آشنایی با اون ندارم ممنون میشم راهنمایم کنید (لطفا جوابم رابدید ممنون)
کارشناس محترم یک سوال از حضور شما داشتم و آن اینکه بر چه اساسی میفرمائید همین کتاب مدیریت جایگزین همه منابع است و برای آزمون ارشد کافیست؟؟من روی منابع دیگه هیچ مشکلی ندارم ولی به شدت از مدیریت و تستهای آن می ترسم چون هیچ آشنایی با اون ندارم ممنون میشم راهنمایم کنید (لطفا جوابم رابدید ممنون)
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 4 مهمان