نتایج

Snori

Re: نتایج

پستتوسط Snori » جمعه 24 شهریور 1396, 5:39 pm

[quote="elaaa"]جواب دکترا و سراسری الان اومد فقط ما موندیم خدا کنه فردا جواب ما رم بدن من که دیگه کشش ندارم[/quote
خدا کنه :cry:

Snori

پستتوسط Snori » جمعه 24 شهریور 1396, 5:41 pm

shoka نوشته شده:
Snori نوشته شده:
elsaarad نوشته شده:كاش فردا نتايج ما رو هم اعلام كنن

فک نکنم تازه گفتن اواخر هفته آینده فردا تازه اوایلشه :cry: :( :(
بخدا حالم خیلی بده اعصابمم خط خطی شده اصن داغون

شما که رتبت 18شده گفتی دیگه چه استرسیه

آدم تا تکلیفش روشن نشه نمیتونه آروم بشینه تا نفهمم کدوم دانشگاه قبول شدم بخدا نمیتونم آروم بگیرم

shoka71

پستتوسط shoka71 » شنبه 25 شهریور 1396, 4:31 am

elsaarad نوشته شده:رشتت پرستاري؟

اره

shoka71

پستتوسط shoka71 » شنبه 25 شهریور 1396, 4:36 am

shoka:
خبر فوري

زمان دقيق اعلام نتيجه كنكور ارشد

همين الان سازمان سنجش اعلام كرد نتايج كنكور ارشدصبح فردا(پنجشنبه) يا شب جمعه يا روز جمعه و يا شنبه ظهر و يا يكشنبه عصر و يا بامداد روز دوشنبه و يا سحرگاه روز سه شنبه و يا غروب چهارشنبه و يا بين طلوعين روز پنجشنبه هفته بعدي و يا شامگاه روز جمعه هفته بعد و يا ايشالا در يكي از هفته هاي مهرماه يا يكي از روزهاي آبان ماه و يا در يكي از دهه هاي آذرماه و يا يكي از فصل هاي سال بعد اعلام خواهد شد.
بنابراين كنكوري هاي عزيزي كه اين روزها تا مرز سكته رفته و برگشته اند و همينطور اقوامِ كنجكاو و پيگيرشان(جهت تماس با كنكوري ها) مستحضر باشند كه در يكي از زمان هاي فوق نتايج اعلام خواهد شد.

موفق باشيد و منتظر :((

elaaa

پستتوسط elaaa » شنبه 25 شهریور 1396, 6:43 am

من دوباره امروز زنگ زدم سنجش میگه تا آخر هفته میزنیم بچه ها میشه شما هم دوباره زنگ بزنید ببینید به شما چی میگن

Snori

پستتوسط Snori » شنبه 25 شهریور 1396, 7:12 am

elaaa نوشته شده:من دوباره امروز زنگ زدم سنجش میگه تا آخر هفته میزنیم بچه ها میشه شما هم دوباره زنگ بزنید ببینید به شما چی میگن

:( :cry: :? :o

ساحل69

پستتوسط ساحل69 » شنبه 25 شهریور 1396, 7:15 am

رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی از اعلام نتایج کارشناسی‌‌ارشد پزشکی سال ۱۳۹۶ در هفته جاری خبر داد.

دکتر محمدحسین پورکاظمی در گفتگو با خبرگزاری آنا گفت: «منتظر تعیین تکلیف ۵ درصد سهیمه اضافه ایثارگران هستیم، در این باره در هیات دولت بحث شده است و وزیر بهداشت و معاون آموزشی وزارت بهداشت باید در این زمینه تصمیم‌گیری کنند.»

او افزود: «این سهیمه در کنکور امسال لحاظ شده است، باید منتظر بمانیم که در دوره ارشد نیز تاثیرگذار خواهد بود یا نه؟ فکر می‌کنم تصمیم درباره این سهمیه امروز اعلام شود و ما هم حداکثر ۲ روز زمان نیاز داریم که نتایج نهایی را اعلام کنیم. با این وجود نتایج کارشناسی‌ارشد پزشکی در هفته جاری اعلام می‌شود.»

به گفته پورکاظمی ظرفیت پذیرش در مقطع کارشناسی‌ارشد گروه پزشکی سال ۹۶ حدود ۷ هزار نفر است.

elsaarad

پستتوسط elsaarad » شنبه 25 شهریور 1396, 7:26 am

پوركاظمي تو چه سايتايي سخنراني ميكنه؟ ادرس اين سايتو ميشه بدين؟
اين سهميه اگه برا دكترا اعمال شد برا ما هم ميشه ديگه، تصميم نميخاد
آخرین ويرايش توسط 1 on elsaarad, ويرايش شده در 0.

Negin 8000

پستتوسط Negin 8000 » شنبه 25 شهریور 1396, 7:28 am

ینی چی هنوزم تصمیم نگرفتن

golijoon

پستتوسط golijoon » شنبه 25 شهریور 1396, 7:30 am

ساحل69 نوشته شده:رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی از اعلام نتایج کارشناسی‌‌ارشد پزشکی سال ۱۳۹۶ در هفته جاری خبر داد.

دکتر محمدحسین پورکاظمی در گفتگو با خبرگزاری آنا گفت: «منتظر تعیین تکلیف ۵ درصد سهیمه اضافه ایثارگران هستیم، در این باره در هیات دولت بحث شده است و وزیر بهداشت و معاون آموزشی وزارت بهداشت باید در این زمینه تصمیم‌گیری کنند.»

او افزود: «این سهیمه در کنکور امسال لحاظ شده است، باید منتظر بمانیم که در دوره ارشد نیز تاثیرگذار خواهد بود یا نه؟ فکر می‌کنم تصمیم درباره این سهمیه امروز اعلام شود و ما هم حداکثر ۲ روز زمان نیاز داریم که نتایج نهایی را اعلام کنیم. با این وجود نتایج کارشناسی‌ارشد پزشکی در هفته جاری اعلام می‌شود.»

به گفته پورکاظمی ظرفیت پذیرش در مقطع کارشناسی‌ارشد گروه پزشکی سال ۹۶ حدود ۷ هزار نفر است.

خبر امروزه؟ يعني تازه الان ميخان تصميم بگيرن؟؟
اين چه وضشه

بازگشت به “کارشناسی ارشد”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان