من بسته (بیوشیمی) رو دریافت کردم(با کلی مکافات) سوال من اینه که سوالات کنکور92-91(فقط درس بیوشیمی) رو نداشت!(بقیه دروس آخرین سال سوالات 86 بود!)
آخرین نگارشی که از طریق تلفن پرسیدم گفتند: شهریور امسال بود(که هیج جای کتاب یا همون جزوه درج نشده بود!)
جزوه شیمی آلی (که مطالبش بسیار پراکنده بود و گیج کننده) که بصورت فنری بود کی به نگارش نهایی میرسه؟ و بعد نگارش ،چطوری دریافتش کنیم؟
مرسی
بیوشیمی بالینی
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
جواب: بیوشیمی بالینی
سئوالت تا90-91که روی سایت هست 91-92هم بخواهیدبراتون میفرستند - باقسمت جزوات تماس بگیرید ودرخواست جزوه کامل شیمی آلی روداشته باشید حتمابراتون میفرستند
سئوال : بیوشیمی بالینی
سلام من کارشنسی شیمی هستم برای ارشدبیوشیمی بالینی ازاول بهمن شرو کردم به نظرتون میرسم ی جاخوب قبول شم؟وبرای اینکه تهران قبول شم باید رتبم تاچند باشه باچه درصدایی?خواهش میکنم زود جواب بدید ضروریه
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
اگرتمام وقت بخونید 10ساعت درروز بله-زیر25بایدباشه
مرسی من پارسال ارشدبیوشیمی بالینی رتبم شد1000به نظرتون امسال قبول میشم؟البته هیچی نخونده بودم لطفا سریع جواب بدید باتشکر
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
اگربخونید باهمون شرایط بله
سلام برای ارشدبیوشیمی بالینی تمام فصول بیوشیمی میاد؟وچه منبعی برا زیست بخونم؟ 
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
سه جلد لنینجر ترجمه دکترمحمدی
سلام من تا الان برا ارشد بیوشیمی بالینی این درساروخوندم به نظرتون میتونم همون طور که گفتم تهران یا ی جای خوب قبول میشم؟زبان 504وچنددرس از تافل وزیست دبیرستان تموم الی وبیوشیمی نصف به نظرتون میتونم؟وچن ساعت در روز بخونم؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
بیوشیمی همه منابعشوباید بخونید زیست دبیرستان جواب نمیده هیئت مولفان باید بخونید دراین حد کافی نیست
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: Bing [Bot] و 1 مهمان