نتایج

Moein_ir

Re: نتایج

پستتوسط Moein_ir » چهار شنبه 22 شهریور 1396, 3:26 pm

Negin 8000 نوشته شده:امیدوارم فقط ی عدد باشه و اونی که حتی ی درصدم حقشه و زحمت کشیده بره بالا

تو این دنیا برای همه جا هست راستی نصف ظرفیت نیست برای سهمیه دارها 30 درصد هست.که اگه پر نشه میرسه به شماها که سهمیه ازاد هستید و مطمئن باشید هیچ موقع 30 درصد پر نمیشه و تعداد خیلی کمی سهمیه دار قبول میشند که اونم جای شمارو نمیگیرند.امیدوارم محلی که مد نظرتون هست قبول بشید.
من قوانین بنیاد شهید و سنجش رو کامل پرسیدم از خود سنجش و بنیاد مطمئن باشید جای شما رو نمیگیرند چون قبل اینکه سهمیه رو بزنم رفتم پرسیدم که مدیون نشم.

موفق باشید.

Negin 8000

پستتوسط Negin 8000 » چهار شنبه 22 شهریور 1396, 3:31 pm

من قصد توهین به شما یا بقیه سهمیه دارارو ندارم چون شما مقصر نیستید ی سوال داشتم منظور از ۷۰ درصد نمره قبولی منظور آخرین نفریه که روزانه مجاز شده

Moein_ir

پستتوسط Moein_ir » چهار شنبه 22 شهریور 1396, 3:38 pm

Negin 8000 نوشته شده:من قصد توهین به شما یا بقیه سهمیه دارارو ندارم چون شما مقصر نیستید ی سوال داشتم منظور از ۷۰ درصد نمره قبولی منظور آخرین نفریه که روزانه مجاز شده

درک میکنم میفهمم چی میگید.
خیر کلا برای اینکه رتبه در سهمیه حساب بشه شرط این هست که 70 درصد اخرین فرد قبول نمره ترازشو زده باشند قبولی در دانشگاه منظور هست روزانه و شبانه نداره تا در سهمیه سنجش بشند حالا ممکنه یه نفر 70 درصد رو زده باشه ولی روزانه هم قبول نشه یا اصلا کلا قبول نشه چون ظرفیت سهمیه دار ها مثل ازاد نیست. برای همین هست که بعضی ها با رتبه های تک رقمی هم قبول نمیشند .یه بنده خدایی چند سال پیش با رتبه سهمیه 1 دکترا قبول نشد و این رو هم داخل خود دفترچه نوشتن که ممکن هست کسی با رتبه 1 سهمیه قبول نشه.

elsaarad

پستتوسط elsaarad » چهار شنبه 22 شهریور 1396, 3:39 pm

تو این دنیا برای همه جا هست راستی نصف ظرفیت نیست برای سهمیه دارها 30 درصد هست.که اگه پر نشه میرسه به شماها که سهمیه ازاد هستید و مطمئن باشید هیچ موقع 30 درصد پر نمیشه و تعداد خیلی کمی سهمیه دار قبول میشند که اونم جای شمارو نمیگیرند.امیدوارم محلی که مد نظرتون هست قبول بشید.
من قوانین بنیاد شهید و سنجش رو کامل پرسیدم از خود سنجش و بنیاد مطمئن باشید جای شما رو نمیگیرند چون قبل اینکه سهمیه رو بزنم رفتم پرسیدم که مدیون نشم.

موفق باشید.[/quote]
والا اگه ميشد كارنامه خودم و دوستم رو براتون ميفرستادم كه چطور با نمره پايين از يه استان ديگه توي شهر من و با نمره ي بالاي من قبول شد و من نشدم

Moein_ir

پستتوسط Moein_ir » چهار شنبه 22 شهریور 1396, 3:43 pm

elsaarad نوشته شده:تو این دنیا برای همه جا هست راستی نصف ظرفیت نیست برای سهمیه دارها 30 درصد هست.که اگه پر نشه میرسه به شماها که سهمیه ازاد هستید و مطمئن باشید هیچ موقع 30 درصد پر نمیشه و تعداد خیلی کمی سهمیه دار قبول میشند که اونم جای شمارو نمیگیرند.امیدوارم محلی که مد نظرتون هست قبول بشید.

موفق باشید.

والا اگه ميشد كارنامه خودم و دوستم رو براتون ميفرستادم كه چطور با نمره پايين از يه استان ديگه توي شهر من و با نمره ي بالاي من قبول شد و من نشدم[/quote]

متوجه حرفم نشدید مثل اینکه شما سهمیه ازاد هستید و تو سهمیه خودتون سنجش میشید.اون بنده خدا هم سهمیه ایثارگر بوده و تو سهمیه خودش سنجش شده و قبول شده مثل سهمیه شاگرد اولی ها .

elsaarad

پستتوسط elsaarad » چهار شنبه 22 شهریور 1396, 3:49 pm

.....
آخرین ويرايش توسط 1 on elsaarad, ويرايش شده در 0.

Moein_ir

پستتوسط Moein_ir » چهار شنبه 22 شهریور 1396, 3:54 pm

elsaarad نوشته شده:اما تو ظرفيت ١٢ نفري حق با نمره بالاتر بايد باشه ، ارنم نه يك نمره من چند نمره بالاتر بودم و توي شهر و استان خودم ثبتنام كرده بودم اما ايشون سهميه بومي هم نداشتن، تقصير شما نيست كه بخوام شما اين بي قانونيو اصلاح كنيد، اينجا ار ريشه خرابه

بله حرفتون درسته بنده خودمم خسته شدم از اسم سهمیه انشالا که قانون اصلاح بشه یکمی.
چون من دو طرف رو دیدم حقیقتش این قانون هم خوب هست هم بد.

بد هست چون شاید جای یه نفر دیگه میتونست باشه هرچند من پرسیدم گفتن ظرفیت جداگانه دارند در کنکور . خوب هست چون دیدم بچه فلان جانباز به خاطر شرایط خونشون خانوادشو ترک کرده که فقط ارامش داشته باشه تقصیر فرزند جانباز نیست که پدرش موجی شده میتونست پدرش مثل خیلی ها نره بجنگه و شاید شرایط زندگی بهتری داشت.

انشالا که همه چیز درست بشه.

elsaarad

پستتوسط elsaarad » چهار شنبه 22 شهریور 1396, 3:56 pm

من قبلا هم گفتم جانباز و شهيد حق دارن اما ايثارگري ك داوطلبانه رفته الانم سالم و سرحاله ديگه چرا سهميه داره

elsaarad

پستتوسط elsaarad » چهار شنبه 22 شهریور 1396, 3:58 pm

مملكت ما خوبه يه سري رو تو جنگ موجي كرد، يه سري رو از بيكاري ، يه سري رو از استرس كنكور، كلا بايد ب همه سهميه بدن

Negin 8000

پستتوسط Negin 8000 » چهار شنبه 22 شهریور 1396, 4:38 pm

:lol: این که شما میگی میشه سهمیه سال بعد

بازگشت به “کارشناسی ارشد”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 2 مهمان