نتایج
Re: نتایج
از زمان لیسانس سهمیه 25درصد بود کسی هیچ اعتراضی نکرد الان که سهمیه 5درصد اومده همه اعتراض میکنن بچه ها هر کس تو سهمیه خودش سنجیده میشه مطمئن باشید کسی جای کس دیگه ای رو نمی گیره آدم پدرش سالم باشه و بالای سرش 100برابر ارزش اش بیشتر از این سهمیه هاست
-
Negin 8000
ظاهرا به وزارت بهداشت دیرتر ابلاغ شده
سهمیه اینا همش بهونس مگه سراسری ها هم براشون اعمال نشد بعدشم تعداد اونام بیشتر از ما ارشدی ها بود په چرا اونا شنبه جوابشون رو سایت میاد ولی برا ماها بازم تاریخش عوض شد کاش طبق همون دفترچه و برنامه ریزی قبلیشون پیش میرفتن الان فقط باید دست به دعا بشینیم گویا کاری از کسی برنمیاد خخخخ تا جوابا بیاد نصفمون کارمون به تیمارستان اینا میکشه من دیگه از این وضع خسته شدم تا کی توی این بلاتکلیفی بمونیم آخه

دیگه روانی شدم من بخدا.شدم مثل ی مرده متحرک دارم فقط الپرازولام میخورم.با همه ام دعوا دارم هیچکس نمیتونه باهام حرف بزنه.طرحمو بخاطره ارشد تمدید نکردم الان این سهمیه لامصبو زدن من خیلی نگرانم اگه قبول نشم واقعا میمیرم از نظر روحی.واسه من این قبولی مثل حکمه زندگیه بخدا دیگه خسته شدم
shoka نوشته شده:دیگه روانی شدم من بخدا.شدم مثل ی مرده متحرک دارم فقط الپرازولام میخورم.با همه ام دعوا دارم هیچکس نمیتونه باهام حرف بزنه.طرحمو بخاطره ارشد تمدید نکردم الان این سهمیه لامصبو زدن من خیلی نگرانم اگه قبول نشم واقعا میمیرم از نظر روحی.واسه من این قبولی مثل حکمه زندگیه بخدا دیگه خسته شدم
دقيقا انگار حال منو نوشتين
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 2 مهمان