همه نظر بديد

davari

همه نظر بديد

پستتوسط davari » یک شنبه 28 آبان 1391, 10:33 am

سلام
طبق گفته ي شما براي كسي كه داراي مدرك ليسانس هست رسيدن به مدرك دكترا آسونتر و راحتتره(اينو چندين بار در جواب سوالات دوستان گفته ايد)
كسي كه مدرك ليسانس داره بايد آزمون ارشد بده 2سال بخونه دوباره تو آزمون سنگين پي اچ دي شركت كنه و حداقل 5 سال بايد بايد بخونه و مدرك دكتري رابگيره.يعني اگه بدون وقفه درس بخونه 7 سال طول ميكشه.
ولي اگه همين فرد آزمون داروسازي(يا پزشكي يا دندانپزشكي) كه نرمالش 5 سال طول ميكشه ميتونه از طريق تطابق واحدهاش2 ترم كم كنه و 4 سال درس بخونه مدرك عالي دكتري داروسازي بگيره و صاحب 2مدرك دكتري و ليسانس باشه. كه از پي اچ دي بسياري از رشته ها بالاتره.
واقعا چرا اينكارو ميكنيد.آيات هدف شما از اين كار اين نيست كه جزوه هاتون رو به فروش برسانيد و كلاسهاتون رو پر كنيد؟من يكي از اونايي هستم كه گول مشاوره هاي شما رو خوردمو ارشد قبول شدم كه مدرك ارشدش به درد هيچ كاري نميخوره و حتي در آزمون استخدامي ليسانس ها هم نميتونه شركت كنه.و اگه پي اچ دي هم بخونم اندازه ي يه دكتر متخصص بايد درس خوند ولي ارزش مدركش به اندازه ي مدرك يك پزشك عموميه.
خواهش ميكنم اينو حتما حتما تاييد كنيد و دوستان ديگه هم مي خوام كه حتما نظراتشونو بگن
با تشكر

aar

جواب: همه نظر بديد

پستتوسط aar » یک شنبه 28 آبان 1391, 1:50 pm

رشته لیسانست چی بود ؟ فوق چی داری میخونی ؟ من با رشته لیسانسم کار میکنم و فوق هم میخونم اینکه مسلما اصلا فوق بازار کار نداره

biologiest68

سئوال : همه نظر بديد

پستتوسط biologiest68 » یک شنبه 28 آبان 1391, 7:43 pm

این که مشخصه کاملا حرف شما درسته ومن قبولش دارم البته این نظر شخصی منه شاید دیگران نظرشون این نباشه

la.ahmadi21

سئوال : همه نظر بديد

پستتوسط la.ahmadi21 » دو شنبه 29 آبان 1391, 5:06 am

با سلام من نمیدونم رشته شما چیه ولی میدونم که اگه انسان تو هررشته ای تلاش کنه وصرفا تلاشش روی گرفتن مدرک نباشه یعنی در کنارش هم اطلاعاتش رو در زمینه رشتش بالا ببره مطمئنا براش کار هست

davari

پستتوسط davari » دو شنبه 29 آبان 1391, 6:05 am

من رشتم راديولو‍ژي بود الانم ارشد آناتومي ميخونم.

vampirebat

پستتوسط vampirebat » دو شنبه 29 آبان 1391, 6:08 am

آره منم با نظرات داوري 100 درصد موافقم.نميدونم اين سايت چرا اصرار داره كه حتما ارشد شركت كنيد

کارشناس آموزشی
مدیر سایت

پستتوسط کارشناس آموزشی » دو شنبه 29 آبان 1391, 9:05 am

اگه همين فرد آزمون داروسازي(يا پزشكي يا دندانپزشكي) روبده بازهم باید آزمون phd بده چون با پزشکی عمومی کاری نمیشه کرد یعنی 6سال پزشکی باید بخونه +دوسال طرح تا بتونه phd شرکت کنه جمعا میشه 8سال صرفنظر ازقبول شدن سخت درپزشکی وهزینه اگر دانشگاه آزادباشه واینکه تطابق واحدهای لیسانس یک ترم بیشتر جواب نمیده درصورتیکه فوق 2سال طول میکشه وبرای phd هم چون فرد پایه درسی و مقاله داره قبولیش راحتتره
هدف ما مشخصه بدون درنظرگرفتن منافع موسسه است دیگران میتونند قضاوت کنند-خوشحالیم که قبول شدید- لیسانس فرد که محفوظه ومیتونه باهاش کارکنه برای استخدام کاری به فوق لیسانس فرد ندارندکه - فوق لیسانس معادل دکترای حرفه ای هست وافاراد ارشد میخونندکه وارد phdبشوند

بازگشت به “کارشناسی ارشد”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 4 مهمان