بیوتکنولوژی پزشکی

باران.

بیوتکنولوژی پزشکی

پستتوسط باران. » یک شنبه 7 خرداد 1391, 11:36 am

سلام
من دانشجوی کارشناسی ناپیوسته رشته بهداشت عمومی دانشگاه تهران ورودی بهمن می باشم.با توجه به فاصله ای که بین کاردانی و کارشناسی من افتاد تصمیم گرفتم که برای کارشناسی ارشد دیگر فاصله ای بین قبولی در دانشگاه نداشته باشم. ضمن این که رشته بیوتکنولوژی پزشکی را برای کارشناسی انتخاب نمودم و اقدام به شرکت در کلاس های آمادگی ارشد کردم الان درس زیست شناسی سلولی و مولکولی را تقریبا تموم کردم و آخرهای کلاسم است .مدت کلاس ها 3ماهه می باشد و دروس دیگر را هم به همین منوال در ماه های آینده طی خواهم کرد...یعنی هر سه ماه یک کلاس...که هم با درس آشنا شوم و هم شروع به خواندن کنم...می خواستم ببینم با توجه به این که من بهمن 92 درس خود را به پایان می رسونم و می خوام تو کنکور ارشد وزارت بهداشت سال 92 شرکت کنم می خواستم نظر شما رو در مورد کارم بدونم...اگر راه بهتری در نظر دارید پیشنهاد کنید ممنون می شم.بعد از اتمام دوره های آموزشیم قصد دارم تو آزمون های دور ه ای شرکت کنم...البته ناگفته نماند که درس دانشگاه هم هست.

کارشناس آموزشی
مدیر سایت

جواب: بیوتکنولوژی پزشکی

پستتوسط کارشناس آموزشی » یک شنبه 7 خرداد 1391, 3:42 pm

زبان دراین رشته خیلی مهمه یک برنامه ریزی خاص میخاد کلاس زبان را همچنان ادامه بدید - سعی کنید کل تستهای مربوط به این دروس راتهیه کنید ولابلای مباحث بزنیدکل منابع روهم بخوانید

بازگشت به “کارشناسی ارشد”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 9 مهمان