سلام
اگر علاقه به مدیریت دارید و برای خودتان هم دوست دارید کارکنید مدیریت خوبه اگرنه ازاول کنکور بدید بهتره علوم آزمایشگاهی ، فیزیوتراپی ، تغذیه، پرستاری،اتاق عمل،هوشبری ، رادیولوژی ، مدیریت خدمات درمانی رو براساس علاقتون اولویت بندی کنید
البته کنکور سراسری انگیزه بالایی میخواد
کنکور مجدد یا ارشد؟؟؟؟؟
-
- مدیر سایت
Re: کنکور مجدد یا ارشد؟؟؟؟؟
سلام ، وقتتون بخیر و خسته نباشید
۲۵ سالمه و لیسانس زیست گیاهی دارم
اما چون رشتم بازار کار خوبی نداره ، به ارشد یا کنکور مجدد فکر میکنم
از طرفی هم چون تاثیر معدل روی کنکور هرسال بیشتر شده نمیدونم کنکور مجدد رو شرکت کنم که خب باید یه درسایی رو ترمیم کنم یا ارشد وزارت بهداشت؟
بنظرتون اگر ارشد برم چه رشته بازار کار داره؟
آزمون آموزش و پرورش هم دوست داشتم شرکت کنم اما خب چون شهرمون کوچیکه و ظرفیت ها خیلی کمه ، درصد قبولی خیلی پایینه
خیلی گیج شدم ممنون میشم راهنماییم کنید
۲۵ سالمه و لیسانس زیست گیاهی دارم
اما چون رشتم بازار کار خوبی نداره ، به ارشد یا کنکور مجدد فکر میکنم
از طرفی هم چون تاثیر معدل روی کنکور هرسال بیشتر شده نمیدونم کنکور مجدد رو شرکت کنم که خب باید یه درسایی رو ترمیم کنم یا ارشد وزارت بهداشت؟
بنظرتون اگر ارشد برم چه رشته بازار کار داره؟
آزمون آموزش و پرورش هم دوست داشتم شرکت کنم اما خب چون شهرمون کوچیکه و ظرفیت ها خیلی کمه ، درصد قبولی خیلی پایینه
خیلی گیج شدم ممنون میشم راهنماییم کنید
-
- مدیر سایت
سلام
رشتتون متاسفانه برای ادامه در رشته های پزشکی مناسب نیست ولی اگر کنکور براتون سخته رشته های علوم آزمایشگاهی مثل بیوشیمی ، میکروب یا ویروس مناسبن اگرنه نه ازاول کنکور بدید بهتره علوم آزمایشگاهی ، فیزیوتراپی ، تغذیه، پرستاری،اتاق عمل،هوشبری ، رادیولوژی ، مدیریت خدمات درمانی رو براساس علاقتون اولویت بندی کنید
ولی ارشد دردسرش خیلی کمتره ومعدل تاثیری نداره
رشتتون متاسفانه برای ادامه در رشته های پزشکی مناسب نیست ولی اگر کنکور براتون سخته رشته های علوم آزمایشگاهی مثل بیوشیمی ، میکروب یا ویروس مناسبن اگرنه نه ازاول کنکور بدید بهتره علوم آزمایشگاهی ، فیزیوتراپی ، تغذیه، پرستاری،اتاق عمل،هوشبری ، رادیولوژی ، مدیریت خدمات درمانی رو براساس علاقتون اولویت بندی کنید
ولی ارشد دردسرش خیلی کمتره ومعدل تاثیری نداره
سپاس از لطف و توجهتون
-
- مدیر سایت
سلامت وموفق باشید
سلام وقتتون بخیر من ۲۴ سالمه کارشناسی میکروبیولوژی دارم نمیدونم کنکور مجدد تجربی بدم یا کنکور بیوشیمی بالینی ارشد بهداشت
از یک طرف میگم کنکور مجدد دردسر داره چون تاثیر قطعی معدل آمده باید بریم امتحان نهایی یازدهم بدیم باز از یک طرف میگم با پایه وزارت علوم برم ارشد بهداشت برام کار هست یا نه و اینکه کنکور مجدد کنکور فقط سخته ولی ارشد بهداشت از اول تا آخر کلا پروسه اش سخته
نمیدونم چیکار کنم لطفاً راهنمایی میکنید ممنونم
از یک طرف میگم کنکور مجدد دردسر داره چون تاثیر قطعی معدل آمده باید بریم امتحان نهایی یازدهم بدیم باز از یک طرف میگم با پایه وزارت علوم برم ارشد بهداشت برام کار هست یا نه و اینکه کنکور مجدد کنکور فقط سخته ولی ارشد بهداشت از اول تا آخر کلا پروسه اش سخته
نمیدونم چیکار کنم لطفاً راهنمایی میکنید ممنونم
-
- مدیر سایت
سلام
ازاول کنکور بدید بهتره علوم آزمایشگاهی ، فیزیوتراپی ، تغذیه، پرستاری،اتاق عمل،هوشبری ، رادیولوژی ، مدیریت خدمات درمانی رو براساس علاقتون اولویت بندی کنید
البته خیلی حوصله میخواد و سخته کنکور سراسری اگر انگیزشو ندارین ارشد رشته های علوم آزمایشگاهیرو ادامه بدید
ازاول کنکور بدید بهتره علوم آزمایشگاهی ، فیزیوتراپی ، تغذیه، پرستاری،اتاق عمل،هوشبری ، رادیولوژی ، مدیریت خدمات درمانی رو براساس علاقتون اولویت بندی کنید
البته خیلی حوصله میخواد و سخته کنکور سراسری اگر انگیزشو ندارین ارشد رشته های علوم آزمایشگاهیرو ادامه بدید
سلام وقتتون بخیر.من به تازگی از رشته علوم آزمایشگاهی فارغ التحصیل شدم و قصد دارم کنکور ارشد هماتولوژی رو شرکت کنم ولی بین ارشد و لیسانس به پزشکی موندم.سوالم اینه که بازار کار برای کسی که ارشد هماتولوژی میگیره چطوره؟ و تو چه قسمت هایی میشه کار کرد؟
-
- مدیر سایت
سلام
لیسانس به پزشکی رو انتخاب کنید بهتره
هماتو ارشدش در محیط کار آزمایشگاهی چندان تفاوتی بالیسانس نداره
توآزمایشگاه بخش ایمونو هماتو
لیسانس به پزشکی رو انتخاب کنید بهتره
هماتو ارشدش در محیط کار آزمایشگاهی چندان تفاوتی بالیسانس نداره
توآزمایشگاه بخش ایمونو هماتو
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 14 مهمان