سلام.
حدود یک ماه پیش بسته دکترای بیولوژی تولید مثل رو گرفتم ولی متاسفانه تمام جزوه ها مشکل زیادی دارن
مثلا جزوه جنین لانگمن علاوه بر قدیمی بودن پر از اشکال علمی یا تایپی هست
تو جزه بافت علاوه برقدیمی بودن و ناقص بودن، چند فصل بی ربط به ازمون اومده و دوباره همون مطالب ناقص قبلی اومده
جزوه بیماریهای غدد و متابولیسم قدیمی و بر اساس کتاب های سیسیل و هاریسون 2007 و2008 هست در حالی که کتاب های جدید سیسیل و هاریسون تغییر کردن و به ترتیب 2010 و 2012 هستن.
سلولی ملکولی هم که بر اساس 2008 هست ولی الان 2013 تو بازاره
و کلی اشکالت دیگه از بقیه جزوات که کلا هر کسی بخونه پشیمون میشه
چکار باید بکنیم ؟
اصلاح میشن یا خیر؟
انتقاد و شکایت، انتقاد و شکایت، انتقاد و شکایت
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
Re: انتقاد و شکایت، انتقاد و شکایت، انتقاد و شکایت
ورژن جدید جزوات درحال آماده شدنه تا اواسط اردیبهشت هم طول میکشه تا آماده بشه اگر هم عجله دارید با واحد ثبت نام صحبت کنید که ازتون پس بگیرند
با موسسه تماس گرفتم ولی گغتند که فقط سلولی مولکولی عوض میشه و احتمالا یک جزوه جنین هم اضافه بشه.تعدادی از اشکالات هر جزوه رو پیدا کردم و برای موسسه اارسال کردم.
گفتند که بررسی میکنند.
مرسی
گفتند که بررسی میکنند.
مرسی
هدف من زیر سوال بردن زحمات و کیفیت کار موسسه نیست(چون من سال گذشته بسته زبان msrt/mhle رو از موسسه تهیه کردم و عالی بود و تاثیر زیادی در بدست آوردن نمره بالای من داشت). فقط گفتم بسته ای که به دست من رسیده چنین مشکلاتی دارد، تا بررسی و اصلاح شوند.
مرسی
مرسی
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
تشکر که یادآوری کردید حتما مواردیکه فرمودید درنظرگرفته میشه و جزوات تکمیلی براتون ارسال میشه
با این بسته هایی که برامون ارسال کردن چکار کنیم؟
آیا اون ها رو ازمون پس میگیرن؟
میتونیم داخل اون ها بنویسیم یا خط بکشیم و یا اینکه برای تعویضشون با جزواتی که گفتین به روز میشن، باید دست نخورده باشن؟
مرسی
آیا اون ها رو ازمون پس میگیرن؟
میتونیم داخل اون ها بنویسیم یا خط بکشیم و یا اینکه برای تعویضشون با جزواتی که گفتین به روز میشن، باید دست نخورده باشن؟
مرسی
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
فقط مباحث بافت و جنین هست که تغییرات داره که مجدد براتون میفرستند مابقی جزوات مشکلی نداره البته شاید مابقی تغییرات جزئی داشته باشه که فقط تغییراتو ارسال میکنند
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 18 مهمان