سلام.وقتتون بخیر.خسته نباشید.
من ترم آخر کارشناسی رادیولوژیم.برا ارشدم بیو تک پزشکی ثبتنام کردم چون بخاطر کم بودن تعداد درسهاش نسبت به بقیه گرایش ها و ضریب3زبان(فکر میکردم زبانم خوبه ،چون تو کنکور سراسری 73%زده بودم)فکرمیکردم راحتتره.گرایش های Ph.Dش هم خوب بودن،تصمیم داشتم دکترامو ژنتیک بخونم.حدود دی ماه شروع به مطالعه کردم(چون قبلش فکر استخدام بودم)و چون 1)انگیزه خوبی نداشتم 2)دیدم همه درساش(میکروب-زیست-زبان)حفظی هستن(بااینکه تو کنکور سراسری درسای عمومیمو بهتر از درسای اختصاصیم زده بودم-عمومیا:بین60-70، ریاضی و فیزیک:بین20-30 و شیمی و زیست:بین30-40 ،به درسای حفظی خیلی علاقه ندارم) و 3)سطح زبان کنکور ارشد خیلی بالاست،در کل احساس کردم خیلی سخته و نمیتونم از عهده اش بربیام وعلاقه ای هم بهش ندارم.حالا چند ماهه که نمیدونم چیکارکنم و بشدت کلافه شده ام.نمیدونم به چه رشته ای علاقه دارم؛از هر رشته ای که خوشم میاد اگه یه کم بخونم و ببینم نمی فهمم احساس ضعف و یاءس می کنم.به اختراع و ساختن ربات علاقه دارم اما میدونم که پایه ام خیلی ضعیفه و امکان قبولی ندارم.خواستم از وزارت علوم ژنتیک بدم(چون از بهداشت نمیتونم)و دکتراشو برگردم وزارت بهداشت تا مجوز آزمایشگاه بگیرم اما یکی از استادام میگه فرض کن دکترا وزارت بهداشت قبول نشدی،اونوقت فکرمیکنی میتونی با مدرک ارشد ژنتیک وزارت علومت کار پیدا کنی؟دنبال رشته ای باش که با ارشدشم بتونی کار پیدا کنی.
خواهش میکنم راهنماییم کنید .من چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
انتخاب رشته
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
جواب: انتخاب رشته
بهتر بودازاول رشته ای روانتخاب میکردید که قبولیش راحت باشه رشته ای که درساش کمه دلیل برقبولی راحت نیست بلکه سختتر میشه بین رشته های علوم پایه ازنظر بازار کار وآینده تحصیلی تفاوت چندانی وجود نداره بهتر بود ازاول آناتومی شرکت میکردید اگرعلاقه داشتید هنوزم دیرنشده
-
sahel.amiry
سئوال : انتخاب رشته
سلام.واقعا ممنونم که به سوالم جواب دادین.اما به آناتومی علاقه ندارم.غیر از آناتومی چه رشته ای رو توصیه میکنید؟البته من 24خرداد کارآموزیم تموم میشه یعنی فارغ التحصیل میشم،امسالم که بیوتک ثبت نام کرده ام،تابستون هم میخوام طرحمو شروع کنم.با توجه به قوانین اخیر اصلا میتونم سال بعد کنکور وزارت بهداشت شرکت کنم؟
الان2تا کار مدنظرمه:1)بهمن ماه امسال از وزارت علوم ژنتیک شرکت کنم(هرچند از بیوشیمی
-میکروب
-بیوفیزیکش
خوشم نمیاد )؟
2)اگر بشه امسال و اگر نشد2سال دیگه مهندسی پزشکی بدم(گرچه با فیزیک و مهندسی پزشکی
و سیگنال و سیستمش
مشکل دارم)؟
ارشد ژنتیک وزارت علوم بازارکار داره؟ارشد مهندسی پزشکی وزارت بهداشت چطور؟
به نظر شما کدوم بهتره؟؟؟ یا اگر راه دیکه ای رو پیشنهاد میکنید خوشحال میشم بشنوم؟؟؟
خیلی ببخشید که زیاد سوال میکنم،سردرگم سردرگمم.شما ببخشین.
ممنون
الان2تا کار مدنظرمه:1)بهمن ماه امسال از وزارت علوم ژنتیک شرکت کنم(هرچند از بیوشیمی
2)اگر بشه امسال و اگر نشد2سال دیگه مهندسی پزشکی بدم(گرچه با فیزیک و مهندسی پزشکی
ارشد ژنتیک وزارت علوم بازارکار داره؟ارشد مهندسی پزشکی وزارت بهداشت چطور؟
به نظر شما کدوم بهتره؟؟؟ یا اگر راه دیکه ای رو پیشنهاد میکنید خوشحال میشم بشنوم؟؟؟
خیلی ببخشید که زیاد سوال میکنم،سردرگم سردرگمم.شما ببخشین.
ممنون
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
جواب: مهندسی پزشکی وزارت بهداشت گرایش زیست مواد خوبه
بله میتونید سال بعد شرکت کنید ولی وسط طرح نمیتونید توقف بگیرید اگه برید طرح نمیتونید تابعد طرح
ارشد ژنتیک وزارت علوم بازارکار نداره - ارشد مهندسی پزشکی وزارت بهداشت گرایش زیست مواد خوبه بیوالکتریک درساش سخته
ارشد ژنتیک وزارت علوم بازارکار نداره - ارشد مهندسی پزشکی وزارت بهداشت گرایش زیست مواد خوبه بیوالکتریک درساش سخته
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 2 مهمان