کارشناسی ارشد با شرط معدل

باران.

کارشناسی ارشد با شرط معدل

پستتوسط باران. » یک شنبه 7 خرداد 1391, 11:38 am

آیا این درسته که می گن اگر شاگرد اول دوره بشیم می تونیم تو هر رشته ای که بخوایم ارشد ادامه تحصیل بدیم؟

کارشناس آموزشی
مدیر سایت

جواب: کارشناسی ارشد با شرط معدل

پستتوسط کارشناس آموزشی » یک شنبه 7 خرداد 1391, 3:34 pm

نه در آزمون وزارت بهداشت باید مدرک کارشناسیتون مورد پذیرش به اون رشته باشه

sahel.amiry

سئوال : معرفی رشته مناسب

پستتوسط sahel.amiry » شنبه 13 خرداد 1391, 4:35 pm

سلام.وقت بخیر
فارغ التحصیل رشته رادیولوژیم(11 روز دیگه فارغ التحصیل میشم).امسال بیوتک ثبتنام کردم اما پشیمون شدم.قصد دارم تابستون طرحمو شروع کنم و 2 سال دیگه ارشد بدم.حالا 2سال کامل برا آماده شدن وقت دارم.میخاستم لطف کنید رشته هایی رو که برحسب 1) بازارکار**** و 2) قابل دستیابی بودن*** برا من مناسب میدونید رو معرفی کنید تا از بین اونا برحسب علاقه یکیو انتخاب کنم.دوس دارم رشته ای بخونم که مطرح باشه، بازارکارش عالی باشه(ترجیحا ارشدشم کار داشته باشه).خیلی ممنون

sahel.amiry

سئوال : کارشناسی ارشد با شرط معدل

پستتوسط sahel.amiry » شنبه 13 خرداد 1391, 4:48 pm

سلام.من رشته ام رادیولوژیه.1کاری میخوام که اولا پول توش باشه و ثانیا خودم رئیس خودم باشم.
میخواستم ژنتیک بدم تا آزمایشگاه بزنم اما دیدم از وزارت بهداشت نمی تونم(بخاطر عدم تطبیق مدرک کارشناسیم).
اگر از وزارت علوم شرکت کنم و ارشدمو تو وزارت علوم بخونم،شانس قبولیم تو Ph.D وزارت بهداشت چقده؟؟راحت میتونم قبول شم؟؟نسبت به اونایی که ارشدشونو تو وزارت بهداشت خوندن خیلی ضعیف خواهم بود؟؟یا کلا مباحثی که میخونن با هم فرق داره؟؟
باتوجه به اینکه دارم وزارتمو عوض میکنم و ارشد ژنتیک وزارت علوم هم اصلا بازارکار نداره،آیا این تصمیم درسته؟؟

کارشناس آموزشی
مدیر سایت

پستتوسط کارشناس آموزشی » چهار شنبه 17 خرداد 1391, 10:40 am

اگر وزارت علوم شرکت کنید شانس قبولیتون تو Ph.D وزارت بهداشت امکانپذیرهست به شرطیکه مقاله داشته باشید-اگه تلاش کنید راحت هم میتونید قبول شید- نسبت به اونایی که ارشدشونو تو وزارت بهداشت خوندن خیلی ضعیف نخواهید بود- کلا مباحثی که میخونن تاحدودی با هم فرق داره
باتوجه به اینکه رادیولوژی رشته های زیادی نمیتونه در وزارت بهداشت بخونه این کار بد نیست ولی اگه میتونستید در وزارت بهداشت ادامه بدید مثلا نانویا آناتومی خیلی بهتر بود

sahel.amiry

پستتوسط sahel.amiry » جمعه 19 خرداد 1391, 12:39 pm

به نانو و آناتومی علاقه ندارم. برای آماده شدن من واسه کنکور امسال ارشد وزارت علوم رشته زیست شناسی-ژنتیک جه برنامه ای رو پیشنهاد میکنید؟؟چه کتابایی رو باید بخونم و اصلا از کجا شروع کنم ؟ممنون میشم راهنماییم کنید.
فقط چون ارشد ژنتیک وزارت علوم بازارکار نداره ،خیلی مرددم. بنظرتون تصمیمم درسته؟؟؟ :shock:

کارشناس آموزشی
مدیر سایت

پستتوسط کارشناس آموزشی » جمعه 19 خرداد 1391, 5:47 pm

از الان روزی 8ساعت باید بخوانید مباحث رو بصورت یکروزدرمیان برحسب ضرائب زمان ومباحث را تقسیم بندی کنید
سلولی مولکولی وژنتیک لودیش ، مریم خالصی -میکروب جاوتز مورای زینسر ، دکترآموزگار -زیست عمومی هیئت مولفان - بیوفیزیک سنجش تکمیلی - بیوشیمی دکتر پرویز شهبازی و دکتر ناصر ملک نیا
بهتره بیشتر روش فکر وتحقیق کنید

sahel.amiry

پستتوسط sahel.amiry » یک شنبه 21 خرداد 1391, 8:12 am

با جواب قبلیتون به ژنتیک امیدوار شده بودم اما حالا ناامید شدم! :cry: میشه معایبشو برام بگین؟؟؟آخه من خیلی وقته دارم کلنجار میرم و دروس امتحانی رشته های مختلفی رو که میتونم امتحان بدم رو دیدم و بعضیاشوحتی کتاباشونوم خوندم. بین همه ی اونا از ژنتیک بیشتر خوشم اومد. البته بازارکار هم خیلی خیلی برام مهمه،نمیخام تصمیم اشتباهی بگیرم.

کارشناس آموزشی
مدیر سایت

پستتوسط کارشناس آموزشی » یک شنبه 21 خرداد 1391, 1:01 pm

اگر درسای زیادش نگرانتون کرده این برای همه هست معمولا کسی نمیتونه این درساروبالای 40 بزنه نگران نباشید همون ژنتیکو شرکت کنید

sahel.amiry

پستتوسط sahel.amiry » دو شنبه 22 خرداد 1391, 1:19 pm

خیلی ممنون از راهنماییتون .ببخشید ،فقط 2 تا سوال دیگه دارم:
1)من امسال کنکور وزارت بهداشت ثبت نام کرده ام .قصددارم تابستون هم طرحمو شروع کنم.قبل از طرح هم فقط 1بار میشه کنکور داد.حالا از وزارت علوم هم که میخام کنکور بدم باید تو کنکور وزارت بهداشت غیبت کنم؟؟یا طرحمو شروع نکنم؟؟یا این 2تا کنکور و وزارت ربطی به هم ندارن؟
2)میشه برنامه ای رو که قبلا واسه کنکور ژنتیک برام دادین رو بیشتر و با جزئیات بگین؟؟مرسی
ببخشید که خیلی زیاد سوال میکنم،بازم ممنون.

بازگشت به “کارشناسی ارشد”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 12 مهمان