برنامه ریزی
برنامه ریزی
با سلام و خسته نباشید
من تصمیم گرفتم ارشد ژنتیک انسانی بخونم لطفا برای مطالعه دروس یه برنامه بهم بگید
برا درس ژنتیک کتاب امری خوبه و کافیه؟؟؟یا تامپسون هم میخواد!!!
برای سلولی و مولکولی چطور؟؟؟
برای بیوشیمی و زیان که از همه مهمتره یه برنامه خوب می خواستم ممنون از لطفتون تشکر فراوان
من تصمیم گرفتم ارشد ژنتیک انسانی بخونم لطفا برای مطالعه دروس یه برنامه بهم بگید
برا درس ژنتیک کتاب امری خوبه و کافیه؟؟؟یا تامپسون هم میخواد!!!
برای سلولی و مولکولی چطور؟؟؟
برای بیوشیمی و زیان که از همه مهمتره یه برنامه خوب می خواستم ممنون از لطفتون تشکر فراوان
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
جواب: برنامه ریزی
برای ژنتیک اول ژنتیک هزاره دوجلدی بعد امری خونده بشه - تامسون برای دکتراست بدنیست بخونید
سلولی م لودیش کافیه
بیوشیمی دولین ولنینجرکافیه
زبان منابعی که بهداشت معرفی کرده باراهنما
چون رقابت شدیده بهتره همه منابع معرفی شده رابخوانید
سلولی م لودیش کافیه
بیوشیمی دولین ولنینجرکافیه
زبان منابعی که بهداشت معرفی کرده باراهنما
چون رقابت شدیده بهتره همه منابع معرفی شده رابخوانید
تعداد آزمونهای موسسه شما چندتاست؟ و مبلغ آن چقدر میشه؟؟
و از چه تاریخی ثبت نام انجام میشه؟؟ بازم ممنون از راهنماییتون
و از چه تاریخی ثبت نام انجام میشه؟؟ بازم ممنون از راهنماییتون
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
8مرحله300-شهریور-
به نظرتون من با روزی چند ساعت میتونم برسم منابع کامل بخونم چون من سربازم و وقتم خیلی محدوده شانس قبولی دارم؟؟؟
یا اینکه تغییر رشته بدم آخه موندم که چی بخونم که زحماتم هدر نره و بشه باهاش وارد بازار کار شد!!!!!لیسانسم زیست عمومیه
یا اینکه تغییر رشته بدم آخه موندم که چی بخونم که زحماتم هدر نره و بشه باهاش وارد بازار کار شد!!!!!لیسانسم زیست عمومیه
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
بنظرم تغییر رشته بدید رشته ای روبخوانید که حتما قبول شید رشته های سخت برای کسایی هست که وقتشون کاملا آزاده
آخه امروز که ارشد ژنتیک انسانی امتحان دادم بدنبود ....البته باید ببینم درصدام چطور میشه....
به نظرتون بین ایمونولوژی و ژنتیک انسانی و بیوشیمی بالینی و انگل شناسی کدوم شناس قبولیم بیشتره البته من ژنتیک و سلولی مولکولی و بیوشیمی 40 تا 50 % خوندم و بلدم ولی زبان بلد نیستم ....تصمیمش برام سخت شده...
به نظرتون بین ایمونولوژی و ژنتیک انسانی و بیوشیمی بالینی و انگل شناسی کدوم شناس قبولیم بیشتره البته من ژنتیک و سلولی مولکولی و بیوشیمی 40 تا 50 % خوندم و بلدم ولی زبان بلد نیستم ....تصمیمش برام سخت شده...
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
درحال حاضر ظرفیتهای پذیرشو نسبتا دوبرابرکردن اگرقبولی براتون مهمه انگل خوبه بعدبیوشیمی وایمنی البته اگردرصداتونو بتونیدبالای 60ببرید ژنتیک قبول میشیدبشرط زبان بالای 50
ممنون از راهنماییتون برا انگل چه کتابهایی باید بخونم برای درسای تخصصیش غیر از زیست شناسی و زبان .....بعدش درصدام باید برا انگل چطوری باشه که قبول بشم؟؟؟ با انگل میشه تو آزمایشگاه کار کرد؟؟؟؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
انگل مرکل وبیماریها صائبی -ویروس ومیکروب جاوتز- زیست هیئت مولفان-ایمنی رویت-قارچ خلاصه هایی که دربازار هست - زبان متون تافل باترجمه
میانگین 45تا50-میتونید با انگل میشه تو آزمایشگاه کار کردچون پایتون زیست بوده دوره های تجربی هم نیاز دارید
میانگین 45تا50-میتونید با انگل میشه تو آزمایشگاه کار کردچون پایتون زیست بوده دوره های تجربی هم نیاز دارید
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 19 مهمان