اعتراض به تغییر زمان آزمون دکترا
-
Zahra12345
Re: اعتراض به تغییر زمان آزمون دکترا
من نمی دونم چرا نظرات من در اینجا توسط مدیریت سایت تایید نمیشه از دیروز تا حالا سه تا نظر دادم که هیچکدوم تایید نشده
بچه ها
من خودم تا الان پیگیریهایی که کردم نتیجش این بود:
سنجش پزشکی :
تلفن زدم، گفتند آزمون اردیبهشت ماه 95 برگزار میشه و تا چند روز دیگه اطلاعیه میزنند
موسسه :
تلفن زدم، مشاورشون گفت اردیبهشت 95 کنکور برگزار میشه
موسسه معین:
تلفن زدم، مشاورشون گفت سال 95 کنکور برگزار نمیشه و اردیبهشت 96 کنکور بعدی برگزار میشه
من خودم تا الان پیگیریهایی که کردم نتیجش این بود:
سنجش پزشکی :
تلفن زدم، گفتند آزمون اردیبهشت ماه 95 برگزار میشه و تا چند روز دیگه اطلاعیه میزنند
موسسه :
تلفن زدم، مشاورشون گفت اردیبهشت 95 کنکور برگزار میشه
موسسه معین:
تلفن زدم، مشاورشون گفت سال 95 کنکور برگزار نمیشه و اردیبهشت 96 کنکور بعدی برگزار میشه
باید ببینیم مشاور معین چی میگه
هیچکس جواب قطعی نمیده
خبر جدید ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
آترين 1365
سلام
لطفا بچه ها اعتراض خودشو نو در رابطه با عدم برگزاري دكتري در سال ١٣٩٥ به تلفن ٦١٣٣ رياست جمهوري اعلام كنند
در صورتي كه اعتراض ها زياد باشه از دفتر رياست جمهوري پيگيري ميشود
لطفا بچه ها اعتراض خودشو نو در رابطه با عدم برگزاري دكتري در سال ١٣٩٥ به تلفن ٦١٣٣ رياست جمهوري اعلام كنند
در صورتي كه اعتراض ها زياد باشه از دفتر رياست جمهوري پيگيري ميشود
-
sina.iaqubi
دوستان با لم دادن تو خونه و زنگ زدن به اينور اونور و منتظر بودن واسه اينكه مشاورهاي موسسه ها براي ما پا در مياني كنن اتفاق خاصي نميافته.. من از شهرستان فقط بخاطر اين قضيه اومدم تهران و خيلي مطمئنانه اون حرف ها رو به بنده گفتن و من ديگه واسه پذيرش به اتريش اقدام كردم.. به نظر من دوستاني كه تهران هستند هماهنگ شن يك روز همگي با هم برن و اعتراضشون رو قبل از اينكه تصميمي قطعي بشه و كاري نشه كرد نشون بدن.. البته خود من تا شنبه تهران هستم و اگه قرارمون شنبه باشه من هم باهاتون ميام
-
آترين 1365
پس چرا پشت تلفن به ما میگن 95 داریم
-
Zahra12345
سلام دوستان
من از یکی از اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران که استاد برجسته ای است و قبلا مشاور دکتر لاریجانی نیز بوده است سوال کردم گفتند به روزترین خبر در این مورد را همان دبیرخانه شورای علوم پزشکی دارد
من از یکی از اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران که استاد برجسته ای است و قبلا مشاور دکتر لاریجانی نیز بوده است سوال کردم گفتند به روزترین خبر در این مورد را همان دبیرخانه شورای علوم پزشکی دارد
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 26 مهمان