كارشناسي به پزشكي
-
rezashokry
كارشناسي به پزشكي
عرض سلام و خدا قوت.
رشتهام فني و نامربوط با پزشكي است. علاقهي بسيار زيادي به تحصيل در پزشكي داشتهام و دارم. شرايط شركت در آزمون كارشناسي به پزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران را دارم. امسال نتوانستم در اين آزمون ثبت نام كنم و ميخواهم از اكنون براي سال ديگر برنامهريزي و آغاز كنم. گفتني است شرايط سنيام طوري است كه سال آينده تنها فرصتم براي شركت در اين آزمون است.
1. با توجه به اينكه رشتهام نامربوط است آيا ميتوانم به قبولي اميد داشته باشم و آيا تا كنون داوطلباني داشتهايد كه از رشتهي نامربوط پذيرفته شوند؟؟
2. ساكن قم هستم. آيا ميتوانم به خدمات و كلاسهاي حضوري شما در شهر خودم دسترسي داشته باشم؟؟
3. آيا امكان مشورت با دانشجويان پذيرفته شده در ليسانس به پزشكي وجود دارد؟؟
4. مدت كلاسها و آزمونها و بستههاي شما و هزينهي آنها را ميخواهم بدانم.
5. غير از آزمون ليسانس به پزشكي، آيا امكان ديگري براي تحصيل رايگان در پزشكي وجود دارد؟؟ يا دانشگاه ديگري چنين آزموني برگزار ميكند؟؟
رشتهام فني و نامربوط با پزشكي است. علاقهي بسيار زيادي به تحصيل در پزشكي داشتهام و دارم. شرايط شركت در آزمون كارشناسي به پزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران را دارم. امسال نتوانستم در اين آزمون ثبت نام كنم و ميخواهم از اكنون براي سال ديگر برنامهريزي و آغاز كنم. گفتني است شرايط سنيام طوري است كه سال آينده تنها فرصتم براي شركت در اين آزمون است.
1. با توجه به اينكه رشتهام نامربوط است آيا ميتوانم به قبولي اميد داشته باشم و آيا تا كنون داوطلباني داشتهايد كه از رشتهي نامربوط پذيرفته شوند؟؟
2. ساكن قم هستم. آيا ميتوانم به خدمات و كلاسهاي حضوري شما در شهر خودم دسترسي داشته باشم؟؟
3. آيا امكان مشورت با دانشجويان پذيرفته شده در ليسانس به پزشكي وجود دارد؟؟
4. مدت كلاسها و آزمونها و بستههاي شما و هزينهي آنها را ميخواهم بدانم.
5. غير از آزمون ليسانس به پزشكي، آيا امكان ديگري براي تحصيل رايگان در پزشكي وجود دارد؟؟ يا دانشگاه ديگري چنين آزموني برگزار ميكند؟؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
جواب کارشناس : بله میتوانید
1-همه چیز بستگی به تلاش شما دارد ومیزان علاقه شما،تاکنون دانشجویی نداشتیم که ازمهندسی قبول شده باشد اما ازرشته های مختلف پزشکی بوده اند که پایه درسی لیسانسشان ارتباط چندانی به منابع لیسانس به پزشکی نداشته ولی قبول شدند
2-فقط آزمون وبسته های آموزشی درقم ارائه میشود درتهران کلاسها پنجشنبه وجمعه وشنبه ها هست میتوانید درکلاسهای تهران شرکت کنید
3-بله ازطریق همین سایت
4-شرایط بسته ها قیمت 400تومانه کلاسها برای سال آیندست هنوز قیمت مشخص نیست مدت کلاسها حدودا400ساعت شروع کلاسها از مرداد91
5-نه
2-فقط آزمون وبسته های آموزشی درقم ارائه میشود درتهران کلاسها پنجشنبه وجمعه وشنبه ها هست میتوانید درکلاسهای تهران شرکت کنید
3-بله ازطریق همین سایت
4-شرایط بسته ها قیمت 400تومانه کلاسها برای سال آیندست هنوز قیمت مشخص نیست مدت کلاسها حدودا400ساعت شروع کلاسها از مرداد91
5-نه
-
rezashokry
جواب کارشناس : كارشناسي به پزشكي
عرض سلام و سپاس
1. آیا دانشجویانی که فرمودید از رشته های پزشکی غیرمرتبط قبول شده اند، منابع آزمون جزو دروس دوره ی لیسانسشان بوده است؟؟
2. اگر از الان بخواهم شروع کنم، چه توصیه ای دارید؟؟ چه منابعی را برای مطالعه، توصیه می فرمایید؟؟
3. اگر از الان بخواهم شروع کنم، با روزی 5 ساعت یا 4 ساعت مطالعه ی مفید، امیدی هست؟؟
1. آیا دانشجویانی که فرمودید از رشته های پزشکی غیرمرتبط قبول شده اند، منابع آزمون جزو دروس دوره ی لیسانسشان بوده است؟؟
2. اگر از الان بخواهم شروع کنم، چه توصیه ای دارید؟؟ چه منابعی را برای مطالعه، توصیه می فرمایید؟؟
3. اگر از الان بخواهم شروع کنم، با روزی 5 ساعت یا 4 ساعت مطالعه ی مفید، امیدی هست؟؟
salam.man terme 8 phizioterapi hastam.mikhastam bedunam k mishe shahrivar ba bachehai k vorudi bahman hastan oloom paye bedam?
va inke age mishe mohlate sabte nam ta keye?mamnoon misham javabamo bedin
va inke age mishe mohlate sabte nam ta keye?mamnoon misham javabamo bedin
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
جواب کارشناس : نمیتوانید علوم پایه پزشکی
آزمون لیسانس به پزشکی با آزمون علوم پایه متفاوت است برای سال بعد میتوانید شرکت کنید باید فارغ التحصیل باشید تانمره معدلتان مشخص باشد
ثبت نام آذر ماهه وآزمون اسفند ازسایت دانشگاه ع پ تهران پیگیری کنید برای ثبت نام
ثبت نام آذر ماهه وآزمون اسفند ازسایت دانشگاه ع پ تهران پیگیری کنید برای ثبت نام
bazam salam .vay mamnoon k javab dadin.faghat man kheili soalae dg dar in zamine daram.age mishe shomare telefon bedin k man bahatun tamas begiram va hame soalamo beporsam.mersi
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
88940962-88915839-40
سلام و خسته نباشید
منابع آزمون کارشناسی به پزشکی با علوم پایه فرق داره؟
مدرک تافل رو تا کی مهلت داریم که بگیریم؟
کلا چند مرحله آزمون باید بدیم؟و آزموناش چه جوریه؟
آزمون نمره منفی هم داره؟
منابع آزمون کارشناسی به پزشکی با علوم پایه فرق داره؟
مدرک تافل رو تا کی مهلت داریم که بگیریم؟
کلا چند مرحله آزمون باید بدیم؟و آزموناش چه جوریه؟
آزمون نمره منفی هم داره؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
جواب کارشناس : لیسانس به پزشكي
فرق داره علوم پایه راحتتره
قبل از شروع ترم تحصیلی برای آزمون ضروری نیست
یک مرحله مثل علوم پایه پزشکی
بله نمره منفی هم داره
قبل از شروع ترم تحصیلی برای آزمون ضروری نیست
یک مرحله مثل علوم پایه پزشکی
بله نمره منفی هم داره