بچه ها چرا این تاپیک اینقدر غیر فعال شده؛ چه قدر همه کم کار شدن، تو تاپیک اعتراض به زمان آزمون خیلی بیشتر مشارکت میشد!!!
متقاضیان دکترای امسال و سال آینده لطفا بخوانند
Re: متقاضیان دکترای امسال و سال آینده لطفا بخوانند
سلام ممنون از توجه تون.
بچه ها چرا این تاپیک اینقدر غیر فعال شده؛ چه قدر همه کم کار شدن، تو تاپیک اعتراض به زمان آزمون خیلی بیشتر مشارکت میشد!!!

سلام
بچه ها کلن رفتن تو لاک خودشون
قبلنا بیشمار بودیم
بچه ها کلن رفتن تو لاک خودشون
قبلنا بیشمار بودیم
بچه ها نآمید نشید؛ مطمین باشید همونطوری که اعتراض داوطبای وزارت علوم به گوششون رسید صدای ما هم میرسه.ولی اگه کوتاه بیایم یعنی به همه چیز راضییم!!!
ستاره،سارا،آقای تی تی. و آقای طاعر،وتگیرل و ...بقیه کجایید!؟! نه تماسی نه ایمیلی!!!
ستاره،سارا،آقای تی تی. و آقای طاعر،وتگیرل و ...بقیه کجایید!؟! نه تماسی نه ایمیلی!!!
سلام
بله واقعا رفتیم تو لاک خودمون. من یکی به معنای واقعی دست رودست گذاشتم و منتظرم ببینم دقیقا چه بلایی سرم میاد. دلیلش اینه که درطول زندگیم یکبار نشده توی این مملکت تصمیمی به نفع من دهه شصتی فلک زده گرفته بشه حالا من اعتراض بکنم نکنم همون میشه. متاسفانه
بله واقعا رفتیم تو لاک خودمون. من یکی به معنای واقعی دست رودست گذاشتم و منتظرم ببینم دقیقا چه بلایی سرم میاد. دلیلش اینه که درطول زندگیم یکبار نشده توی این مملکت تصمیمی به نفع من دهه شصتی فلک زده گرفته بشه حالا من اعتراض بکنم نکنم همون میشه. متاسفانه
سلام
بچه ها من یه نامه واسه ایرنا و باشگاه خبرنگاران جوان فرستادم و به 10 نفر از دوستان هم سپردم که همین کار رو انجام بدن
تو وب سایت دکتر هاشمی هم تو قسمت ایده ها ، یه متن اعتراض گذاشتم، فقط لطفا شما هم همین کار رو انجام بدین و ایمیل رو برای دوستانتون هم بفرستین که تعداد اعتراض ها بیشتر بشه.ممنون
بچه ها من یه نامه واسه ایرنا و باشگاه خبرنگاران جوان فرستادم و به 10 نفر از دوستان هم سپردم که همین کار رو انجام بدن
تو وب سایت دکتر هاشمی هم تو قسمت ایده ها ، یه متن اعتراض گذاشتم، فقط لطفا شما هم همین کار رو انجام بدین و ایمیل رو برای دوستانتون هم بفرستین که تعداد اعتراض ها بیشتر بشه.ممنون
دستت درد نکنه
منم فرستادم
اگه تعداد اعتراضا زیاد باشه پیگیر میشن
منم فرستادم
اگه تعداد اعتراضا زیاد باشه پیگیر میشن
مهدیه خانم دکتر هاشمی کیه؟ سمتشون چیه؟
خانم success من پیام بچه ها رو میخونم.
همین دور برام.
پیام نمیذارم دوستان اذیت نشن.
همین دور برام.
پیام نمیذارم دوستان اذیت نشن.
فک نمیکنم حرف زدن راجع به آزمون دکترا باعث ناراحتی کسی بشه
سلام بچه ها من با رییس دفتر نماینده شهرمون صحبت کردم. قرار شد پیگیری کنه ماجرای وزارت بهداشت با علوم فرق میکنه. و وزن آزمونش 70 درصد بوده نباید تغییر کنه.
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 5 مهمان