چرا کارنامه نمیاد:(
چرا کارنامه نمیاد:(
به خدا دیوونه شدم از استرس لطفا دوستان اگه کارنامه اومد اطلاع رسانی کنید
Re: چرا کارنامه نمیاد:(
احتمالا یک به بعد میاد...اطلاعیه ها رو همیشه اون موقع میزنن 
کارنامه ها نیومد بچه ها؟
به خدا قلبمون اومد تو دهنمون بابا بزنید خیالمون رو راحت کنید.................................تورو خدا
به خدا قلبمون اومد تو دهنمون بابا بزنید خیالمون رو راحت کنید.................................تورو خدا
یکی از دوستان زنگ زد گفت کارنامه اومده........... راست می گه؟ برا من که چیزی رو باز نمی کنه
-
Zahra12345
واقعا چرا نمی زنند
-
Zahra12345
نه برای من هم نیامده دوستم هم همچنین
احتمالاً امروز نمی زنند............. مث اینکه با جوان مردم رو بازی میدن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
رسما میخوان سکته کنیم...واقعا هدفشون چییییییه؟...چرا اینهمه استرس میخوان وارد کنن...موقع ثبت نام و کارت آزمونها همیشه یه روز زودتر میذارن تو سایت...موقع نتایج که میشه دق میدن
بچه ها چقدر عجله دارین!
معمولا ساعت معیار سازمان سنجش پرشکی ساعت 18 هستش;شما اگه به تقویم روزهای مهم دفترچه ثبت نام نگاه کرده باشین,هرچی اعلام نتایج زدن 18 به بعد;
ضمنا واقعا دست مریزاد به وزارت بهداشت که امروز اعلام نتایجه و فردا پایان مهلت انتخاب دانشگاه!؟!
دوستان توکلتون به خدا باشه چون تلاش خودتونو کردین و از این به بعدش دست خدا;استرستون کنترل میشه و مطمئنا موفق میشین.
معمولا ساعت معیار سازمان سنجش پرشکی ساعت 18 هستش;شما اگه به تقویم روزهای مهم دفترچه ثبت نام نگاه کرده باشین,هرچی اعلام نتایج زدن 18 به بعد;
ضمنا واقعا دست مریزاد به وزارت بهداشت که امروز اعلام نتایجه و فردا پایان مهلت انتخاب دانشگاه!؟!
دوستان توکلتون به خدا باشه چون تلاش خودتونو کردین و از این به بعدش دست خدا;استرستون کنترل میشه و مطمئنا موفق میشین.
دوستاني كه منتظر نتايج نهايي هستين نذر كنين اگه قبول شدين بقيه رو تو روند اعتراض به تغييرات سال بعد تنها نزارين!!
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 11 مهمان