شاغل بودن

baran1395

شاغل بودن

پستتوسط baran1395 » یک شنبه 31 مرداد 1395, 5:20 am

سلام
کسی اطلاع داره که دانشگاه به شاغل بودن گیر میده یا نه؟
با تشکر

کارشناس آموزشی
مدیر سایت

Re: شاغل بودن

پستتوسط کارشناس آموزشی » یک شنبه 31 مرداد 1395, 12:57 pm

سلام
اگرتداخل داشته باشه که نمیتونید همزمان دکتری بخونید نباید بفهمند

سحرخانم

پستتوسط سحرخانم » دو شنبه 1 شهریور 1395, 6:00 am

سلام، من دیروز مصاحبه بودم اونجا یه خانمی اومده بود برای مصاحبه و کارمند دانشگاه بود. فکر نمی کنم مشکلی باشه ولی نگید خیلی بهتره چون اونها هم اصلا در مورد شاغل بودن نمی پرسن، فقط می پرسن سابقه تدریس داری یا نه؟

success

پستتوسط success » دو شنبه 1 شهریور 1395, 9:24 am

سلام سحر خانم؛ مصاحبه امسال. چطور بود؟؟ از منابع آزمون زیاد ازتون سوال شد؟؟

سحرخانم

پستتوسط سحرخانم » چهار شنبه 3 شهریور 1395, 8:35 am

سلام، مصاحبه خیلی راحت بود و اصلا سوال تخصصی پرسیده نشد، شما از نظر سوابق آموزشی و پژوهشی، فن بیان و تسلط به زبان ارزیابی می شوید.
من ترتیب ایستگاه ها را در یه پست دیگه گذاشتم ولی گفتم شاید اون رو ندیده باشید دوباره اینجا هم میزارم:
ایستگاه صفر: در مورد تعداد مقالات و سوابق آموزشی سوال میشه. بهتره که یک کپی از تمام مقالات و گواهی همایشها همراه خودتون ببرید چون امکان داره سایت برای اساتید باز نشه و مجبور بشن خودشون کپی مقالات را چک کنن.
ایستگاه اول: در مورد پایان نامه، تکنیکهای پایان نامه و میزان نوآوری در پایان نامه سوال میشه
ایستگاه دوم: حدود ده موضوع در اختیار شما گذاشته می شود و شما باید در مورد یکی از آنها صحبت کنید. بحث تخصصی مورد نظر نیست فقط توانایی شما از نظر شیوه بیان بررسی می شود.
ایستگاه سوم: از شما در مورد سرچ مقاله سوال میشه و اینکه چطور یک مقاله خوب رو انتخاب می کنید، همچنین یه موضوع به شما داده میشه تا در مورد آن مقاله پیدا کنید. هر چیزی که شما سرچ می کنید اساتید در کامپیوتر جلوی خودشون می بینند.
ایستگاه چهارم: در این ایستگاه سوالهای تخصصی در مورد رشته شما پرسیده میشه، البته در مورد رشته ما که اصلا تخصصی نبود.
ایستگاه پنجم: باید خودتون رو به زبان انگلیسی معرفی کنید شامل نام، رشته و دانشگاه محل تحصیل ، عنوان و چکیده پایان نامه، یک متن کوتاه را هم از روی کتاب باید بخونید و ترجمه کنید در ضمن یک برگه به شما می دهند که نتیجه کوتاهی از پایان نامه رو بنویسید.
تعداد و ترتیب ایستگاه ها و مدت زمان هر ایستگاه ممکنه در دانشگاه های مختلف متفاوت باشه مثلا برای عاوم پزشکی تهران 6 ایستگاه بود و مدت زمان هر ایستگاه 5 دقیقه.

success

پستتوسط success » چهار شنبه 3 شهریور 1395, 1:55 pm

خیلی خیلی. ممنون سحر خانم. لطف کردین که وقت گذاشتید. امیدوارم موفق باشید.

success

پستتوسط success » چهار شنبه 3 شهریور 1395, 3:51 pm

ببخشید سحر خانم، ممکنه بفرمایید اگر سوالاتی که از شما پرسیده شد تخصصی نبود پس در چه زمینه ای بود؟
دیگه اینکه در مورد سرچ منابع علمی ، اگه میشه یه مقدار توضیح بدید که درباره چه موضوعی ازتون خواستند و چه چیزهایی براشون مهم بود؟؟؟ خیلی خیلی ممنون از شما.

سحرخانم

پستتوسط سحرخانم » چهار شنبه 3 شهریور 1395, 4:11 pm

ببینید در ایستگاهی که مربوط به سوالات تخصصی بود، اصلا سوال تخصصی مطرح نشد یکی از اساتید از من پرسید که می تونی چند نفر از افراد معروفی که در زمینه بیوتکنولوژی کار کردند و تو دوست داری مثل اونها باشی را نام ببری، وقتی بیرون از اتاق مصاحبه در این مورد با تعدادی از شرکت کننده ها صحبت کردم اونها گفتن که این سوال سال قبل هم به شیوه دیگه ای مطرح شده و باید اسم خود استاد سوال کننده رو با تعدادی از اساتید مطرح علوم پزشکی تهران رو میگفتی...یکی دیگه از اساتید در این ایستگاه از من سوال کرد که به نظرت این رشته درآمد زا است با توجه به اینکه همه میدونن که بیوتکنولوژی در همه جای دنیا یک رشته جدید و درآمدزا است، به نظرم این سوالشون هم اختصاصی نبود...فقط یکی از اونها در مورد یک فرایند بیوتکنولوژی از من سوال کرد..... من قبل از مصاحبه در زمینه تکنیک ها و اخرین دستاوردها و تحقیقات بیوتکنولوژی مطالعه کرده بودم ولی وقتی با این سوالات روبه رو شدم خیلی جا خوردم...
در مورد سرچ مقاله هم اول سوال پرسیدن که اگر قرار باشه از یک مقاله استفاده کنید به چه نکاتی توجه می کنید که من به سال انتشار و مجله و پایگاهی که مقاله در آن نمایه میشه و ایمپکت فاکتور آن اشاره کردم، بعد یه موضوع دادن و خواستن که براشون سرچ کنم...
در علوم پزشکی تهران فرصت ما در هر ایستگاه کم بود (5 دقیقه) به طوری که من احساس کردم زمان کافی که یه فرد توانایی خودش رو نشون بده وجود نداره و در فرم نظرسنجی مصاحبه هم این مطلب رو نوشتم ...البته فرصت کوتاه ما به دلیل زیاد بودن تعداد افراد مصاحبه شونده بود و در رشته هایی که تعداد شرکت کننده ها کمتر است این زمان بین 8 تا 10 دقیقه در نظر گرفته می شود....
در کل اصلا نگران نباشید.. اعتماد به نفس داشته باشید...
موفق باشید.

سحرخانم

پستتوسط سحرخانم » چهار شنبه 3 شهریور 1395, 4:14 pm

البته در مورد سرچ مقاله یک موضوع مرتبط با رشته انتخاب میشه مثلا در رشته ما (زیست فناوری) در مورد تخلیص آنتی بادیها بود که همه از سایت NCBi (جستجوی بیوانفورماتیک) برای یافتن مقاله استفاده کردند.

success

پستتوسط success » چهار شنبه 3 شهریور 1395, 5:33 pm

ممنونم سحر خانم؛ خیلی کمک بزرگی بهم کردید. موفق باشید.

بازگشت به “دکترای تخصصی”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 2 مهمان