علوم تغذیه
-
سؤالات تلگرام
Re: علوم تغذیه
سوال از : f.g
سلام.بین رشته های بیوتکنولوژی پزشکی٬ آناتومی٬ تغذیه٬ فیزیولوژی پزشکی و قارچ شناسی کدام بهتره؟ از نظر بازار کار؟ با قارچ شناسی پزشکی میشه بری تو آزمایشگاه کار کنی؟
سلام.بین رشته های بیوتکنولوژی پزشکی٬ آناتومی٬ تغذیه٬ فیزیولوژی پزشکی و قارچ شناسی کدام بهتره؟ از نظر بازار کار؟ با قارچ شناسی پزشکی میشه بری تو آزمایشگاه کار کنی؟
-
سؤالات تلگرام
لطفا از لحاظ بازار کار هم موقعیت ان ها را بگویید به خاطر نبود بازار کار قصد تغییر گرایش دارم
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
سلام
تغذیه بهتره قارچ بازاری نداره
تغذیه بهتره قارچ بازاری نداره
-
سؤالات تلگرام
سوال از ladan
سلام خسته نباشید.من دانشجوی ترم7زیست شناسی گرایش گیاهی هستم.از رشته های ارشد وزارت بهداشت به علوم تغذیه و هماتولوژی علاقه دارم.اگه میشه کمکم کنید که کدوم بهتره؟
سلام خسته نباشید.من دانشجوی ترم7زیست شناسی گرایش گیاهی هستم.از رشته های ارشد وزارت بهداشت به علوم تغذیه و هماتولوژی علاقه دارم.اگه میشه کمکم کنید که کدوم بهتره؟
-
سؤالات تلگرام
سوال از :لیلا
سلام من کارشناس صنایع غذایی گرایش روغن از دانشگاه جامع علمی کاربردی هستم آیامیتونم در رشته علوم تغذیه دانشگاه آزاد تحصیل کنم ؟آیا با مدرکش میشه مطب زد؟
سلام من کارشناس صنایع غذایی گرایش روغن از دانشگاه جامع علمی کاربردی هستم آیامیتونم در رشته علوم تغذیه دانشگاه آزاد تحصیل کنم ؟آیا با مدرکش میشه مطب زد؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
سلام
بله میتونید-بله
بله میتونید-بله
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
سؤالات تلگرام نوشته شده:سوال از ladan
سلام
تغذیه بهتره
-
سؤالات تلگرام
سوال از : samira zarei
باسلام من فارغ التحصیل مهندسی.کشاورزی گرایش صنایع غذایی هستم
میخوام برای ارشد در رشته تغذیه ادامه تحصیل بدم
با منابع کنکور اشنا هستم ولی بدلیل حجم زیاد کتابها میخواستم درمورد سرفصل ها درمورد دروس فیزیولوژی و بیوشیمی راهنماییم کنین
باتشکر فراوان
باسلام من فارغ التحصیل مهندسی.کشاورزی گرایش صنایع غذایی هستم
میخوام برای ارشد در رشته تغذیه ادامه تحصیل بدم
با منابع کنکور اشنا هستم ولی بدلیل حجم زیاد کتابها میخواستم درمورد سرفصل ها درمورد دروس فیزیولوژی و بیوشیمی راهنماییم کنین
باتشکر فراوان
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
سلام
ازهمه فصلها سوال میاد مهم اینه که هرفصلو درچه سطحی بخونید برای همین بهتره از جزوات آموزشی استفاده کنید
ازهمه فصلها سوال میاد مهم اینه که هرفصلو درچه سطحی بخونید برای همین بهتره از جزوات آموزشی استفاده کنید
-
سؤالات تلگرام
سوال از : الهام
با سلام من لیسانس مهندسی کشاورزی دارم برای ارشد درچه رشته هایی از علوم پزشکی میتونم کنکوربدم
با سلام من لیسانس مهندسی کشاورزی دارم برای ارشد درچه رشته هایی از علوم پزشکی میتونم کنکوربدم
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان