خسته نباشید
در مورد رشته فیزیک پزشکی به نظر شما میانگین قبولی امسال چند درصد است؟ برای رتبه کتبی زیر 15 درصد کتبی چند است؟ آیا ظرفیت پذیرش امسال افزایش می یابد؟ و به نظر شما سطح سوالات امسال نسبت به پارسال چطور بود؟
با تشکر
آزمون دکترا
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
جواب: آزمون دکترا
اگر42سئوال کاملاصحیح باشه غلط نداشته باشه یااینکه میانگین بالای 50باشه-احتمال داره اصفهان 4نفربرداره-سطح سئوالات نسبت به سالهای قبل راحتتر بوده
دکتری فیزیولوژی پزشکی
سلام
در دفترچه راهنما ی شماره یک، فیزیولوژی(انسان،جانوری،دام) نیز در رشته های مرتبط قید شده و من دارای مدرک ارشد علوم دامی، فیزیولوژی دام و طیور میباشم. ایا قادر به شرکت در دکترای فیزیولوژی پزشکی هستم؟
در دفترچه راهنما ی شماره یک، فیزیولوژی(انسان،جانوری،دام) نیز در رشته های مرتبط قید شده و من دارای مدرک ارشد علوم دامی، فیزیولوژی دام و طیور میباشم. ایا قادر به شرکت در دکترای فیزیولوژی پزشکی هستم؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
اگراسم رشتتون فیزیولوژی دام و طیور باشه میتونید
سئوال : آزمون دکترا
ظرفیت پذیرش دکتری فیزیولوژی پزشکی چند نفره و میانگین ضرایب دروس افراد پذیرفته شده چنده؟ایا مدرک زبان هم لازمه؟
با تشکر از راهنمایی های شما.
با تشکر از راهنمایی های شما.
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
ظرفیت پذیرش دکتری فیزیولوژی پزشکی 31نفره و میانگین ضرایب دروس افراد پذیرفته شده 55درصده - مدرک زبان هم لازمه
-
zahradaryanavard
سئوال : آزمون دکترا
با سلام.در خصوص دکترا آموزش پزشکی می خواستم بیشتر بدانم.در ضمن معرفی کسانیکه در این رشته قبول شده اند یا درصدهایی که در ازمون زده اند.
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
درچه زمینه ای ازاین رشته ؟ - 25درصدبزنید قبولید
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
جواب : آزمون دکترا
چندین ساله که زیادبرمیدارن بله امکانش هست
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 78 مهمان