با سلام:
می خواستم بدونم امسال میانگین درصد دروس برای قبولی دکترای اقتصاد سلامت چند بوده؟ من با میانگین 35 توی مرحله اول مجاز نشدم! کارنامه رو از کجا می تونم ببینم؟
نتایج اولیه
-
naghmeh_honarvar
- تماس:
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
جواب : نتایج اولیه
سالهای قبل که با30درصدهم قبول شده بودند - اطلاع دقیقی ازدرصد قبولی های امسال نداریم-کارنامه تا 10 روز آینده داخل پروفایلتون باید بیاد
-
naghmeh_honarvar
- تماس:
سئوال : نتایج اولیه
ممنون از پاسختون. با توجه به اینکه من ارشد علوم اقتصادی هستم آیا کفایت می کند که جزوه های موسسه رو برای سال بعد بخونم؟یا حتما باید کتابهای مرجع رو تهیه کنم و بخونم؟ با توجه به اینکه تهران نیستم امکان خرید اینترنتی جزوات دکترای اقتصاد سلامت موسسه وجود داره؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
نیازی به جزوه های موسسه نیست کتابهایی روکه قبلا خوندیدو همراه بامنابع دیگه بخونید بهتره -بله امکان خرید اینترنتی جزوات دکترای اقتصاد سلامت موسسه وجود داره-البته امسال یکنفربین الملل اقتصادبهداشت برمیدارند
-
naghmeh_honarvar
- تماس:
ممنون از راهنماییتون.من برای درسای اقتصاد خرد و اقتصاد کلان و اقتصاد سنجی هیچ مشکلی ندارم برای اقتصاد بهداشت کتاب دکتر آصف زاده رو خوندم که 43 درصد زدم. میشه لطفا راهنمایی کنید که برای اپیدمیولوژی و مدیریت خدمات بهداشتی درمانی از چه منابعی استفاده کنم؟ و با توجه به اینکه اعتبار مدرک زبانم تا 22 آبانماه 92 هست، آیا با همین مدرک زبان می تونم برای سال بعد ثبت نام کم برا آزمون یا باید مدرک جدید بگیرم؟ اعتبار مدرک تا زمان ثبت نام مد نظرشونه یا تا زمان امتحان؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
اپید گوردیس ازهمه مهمتره ولی مازنر،درسنامه طب پیشگیری 1،2و4 - مدیریت خدمات بهداشتی درمانی باعنوان مدیریت بهداشت ودرمان کتاب بیمارستان چه نوع سازمانی است ،مدیریت بهداشت آصف زاده مهمترند اصلاحات نظام سلامت + who2000و2003 در درجه دوم اهمیت - باهمین مدرک میتونید- تازمان ثبت نام مدنظره
-
naghmeh_honarvar
- تماس:
ممنون از راهنماییتون
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
جواب: نتایج اولیه
موفق باشید
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 4 مهمان