چرا کارنامه نمیاد:(
Re: چرا کارنامه نمیاد:(
اگرگروه گذاشتید اطلاع بدید.

خواهش گلم
دیگه سعی کنین ناراحت نباشین
توکل ب خدا

دیگه سعی کنین ناراحت نباشین
توکل ب خدا
- 
				بیوشیمی بالینی

بین دانشگاههای یزد،اهواز وکرمان به ترتیب کدوم بهترن به نظرتون؟

- 
				Zahra12345

کرمان از همه بالاتر باشه. البته برای بعضی رشته ها میگند اهواز بالاتره. بسته به رشته هم هست

بیوشیمی بالینی؛
سلام، من از بچه ها در مورد شهرها خیلی پرسیدم چون اعتقادم بر اینه که در کنار یک دانشگاه خوب،شهر خوب هم مهمه،یکی از بچه هامون از از فضای شهری و دانشگاهی کرمان دل خوشی نداشت، من خودم اهواز رفتم، شهر خوبیه و محله هایی مثل کیانپارس و وهابی جای خیلی خوب و سرزنده ای هستش ولی تنها نقص اون مشکل ریزگردهاشه و الا اهواز منطقه آزاد هم شده و از این حیث هم شهر خیلی خوبیه، یزد هم چندتا از اقواممون اونجا درس میخوندن و اونا هم راضی بودن از شهرش و امنیتش ولی خودم از صحت و سقم حرفای اقواممون چندان مطمئن نیستم

سلام، من از بچه ها در مورد شهرها خیلی پرسیدم چون اعتقادم بر اینه که در کنار یک دانشگاه خوب،شهر خوب هم مهمه،یکی از بچه هامون از از فضای شهری و دانشگاهی کرمان دل خوشی نداشت، من خودم اهواز رفتم، شهر خوبیه و محله هایی مثل کیانپارس و وهابی جای خیلی خوب و سرزنده ای هستش ولی تنها نقص اون مشکل ریزگردهاشه و الا اهواز منطقه آزاد هم شده و از این حیث هم شهر خیلی خوبیه، یزد هم چندتا از اقواممون اونجا درس میخوندن و اونا هم راضی بودن از شهرش و امنیتش ولی خودم از صحت و سقم حرفای اقواممون چندان مطمئن نیستم
- 
				بیوشیمی بالینی

ممنون زهرا و نیما

دوستان ظرفیت بیولوژی تولید مثل و سلولی کاربردی تغییر کرد

سلام دوستان. من و يه سري از دوستام داريم ايميل ميديم به دكتر حاجتي راجع به سيستم ارزيابيشون و رتبه هاي عجيب غريبي كه امده. فكر نميكنم نتيجه ي خاصي داشته باشه ولي بد نيست اگه شمام ايميل بزنيد.
جواب دكتر حاجتي:
سلام
در آزمون امسال نسبت به سالهای قبل کوچکترین تغییری نداشتیم. تصدیق می فرمایید که آزمون کتبی و مصاحبه هردو بخشی از فرایند سنجش قابلیت های داوطلبان هستند و هیچیک بر دیگری رجحان خاصی ندارند. لذا اگر قرار باشد فقط به نتیجه کتبی نگاه کنیم فلسفه مصاحبه از بین می رود. قطعا نه کتبی و نه مصاحبه به صورت بی نقص و عیب اجرا نمی شوندو تمام تلاش ما باید این باشد که در یک شرایط واقع بینانه و اجرایی نقص آن را هر چه کمتر کنیم.
در هر صورت مواردی که به آن اشاره کرده اید مورد توجه و بررسی قرار خواهد گرفت.
سلامت و موفق باشيد.

جواب دكتر حاجتي:
سلام
در آزمون امسال نسبت به سالهای قبل کوچکترین تغییری نداشتیم. تصدیق می فرمایید که آزمون کتبی و مصاحبه هردو بخشی از فرایند سنجش قابلیت های داوطلبان هستند و هیچیک بر دیگری رجحان خاصی ندارند. لذا اگر قرار باشد فقط به نتیجه کتبی نگاه کنیم فلسفه مصاحبه از بین می رود. قطعا نه کتبی و نه مصاحبه به صورت بی نقص و عیب اجرا نمی شوندو تمام تلاش ما باید این باشد که در یک شرایط واقع بینانه و اجرایی نقص آن را هر چه کمتر کنیم.
در هر صورت مواردی که به آن اشاره کرده اید مورد توجه و بررسی قرار خواهد گرفت.
سلامت و موفق باشيد.
وقتی خودش میگه بی نقص و عیب نیست دیگه تا تهش معلوم شد

جالبش اينجاست كه ميگه هيچگونه تغييري نداشته در حاليكه كارنامه امسال كاملا متفاوت با سالهاي قبله. اصلا فكر نميكنم سالهاي قبل تراز ميدادن 

چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 25 مهمان