من تهران نیستم وگرنه خودم ترتیب یه تجمع. رو میدادم. ولی به نظرم قبل از انتخابات مجلس باید باشه چون بعد میگن این مربوط به مجلس قبلیه به ما چه!!! یه تجمعی راه بیافته مهمه دیگه حتما که نباید همه داوطلب. آزمون دکترا باشن ؛ میشه از فک و فامیل کمک گرفت!!!!
مشاور محترم منو بلوک نکنید. نشنیده بگیرید.
کمپین اعتراض به تغییرات آزمون دکتری 95
Re: کمپین اعتراض به تغییرات آزمون دکتری 95
دوستان بهتره یک کانال تلگرام ساخته بشه بعد تعداد افراد بره بالا اووقت میشه به فکر تجمع بود باید از شبکه های اجتماعی برای افزایش تعداد نفراتمون که قطعا کم هم نیست استفاده نمود... من بلد نیستم کانال تلگرام بسازم با این روش میشه خیلی از افراد معترض رو جمع کرد.
منم تهران نیستم ولی میام. بایست اونایی که خوب تو بطن ماجرا بودن بیان که لیدر شن و نطق کنن! مگه چند نفر داریم که توی تهرانن!! من آشنایی با سیستم های تلگرام و اینا ندارم، بهترین راهی که بشه همه رو باخبر کرد و "آری به تجمع" رو ازشون شنید چیه؟؟
دوستانی که میگن تلگرام بسازیم برا این کمپین، این سایت که شاید بهتر باشه چون شماره نمیخواد. کدوم بهتره و جامعه آماری رو افزایش میده؟شرمنده من تازه فهمیدم اندروید یه گوشی نیست،بلکه یه سیستم عامله
دوستانی که میگن تلگرام بسازیم برا این کمپین، این سایت که شاید بهتر باشه چون شماره نمیخواد. کدوم بهتره و جامعه آماری رو افزایش میده؟شرمنده من تازه فهمیدم اندروید یه گوشی نیست،بلکه یه سیستم عامله
منم مطلعم خیلی ها با این قضیه مخالفن ولی باید متحد بشن همین ولی به نظرم راه این متحد شدن هم فقط شبکه اجتماعی هست حالا خودتون ببینید این پیج چند نفر عضو داره که بخان باخبر شن.
-
Zahra12345
من که موافق تجمع نیستم چه جلوی وزارت چه مجلس. اگر هم تا حالا پیگیری کردم و ایمیل زدم به دکتر حاجتی فقط می خواستم از بلاتکلیفی دربیام. یک اطلاعیه ای بزنند.
بعد هم بگم مدیر وب سایت اینجا فکر نکنم اجازه چه هماهنگی در این وب سایت دهد. بلاکتون می کنند.
بعد هم بگم مدیر وب سایت اینجا فکر نکنم اجازه چه هماهنگی در این وب سایت دهد. بلاکتون می کنند.
خب تلگرام میریم. مگه تجمع ما قراره آشوب باشه،خیلی محترمانه و بی سر وصدا. تحصیل کرده ایم مثلا، نمیخوایم که شیشه بشکونیم! فقط یه اعلان حضور.
کیا موافق تجمع ان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کیا موافق تجمع ان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا من موفقم فقط باید منسجم بود خیلی ها از این قضیه استقبال میکنن چون با این شرایط ضرر میکنن انشاله که درست بشه و الا وزارت بهداشت هم مثل وزارت علوم پارتی بازی میشه از ما گفتن بود ----باید قبل از اعمال این قانون اعتراضمون رو به گوش مسئولین برسونیم.
ولی به نظر منم زهرا خانم درست میگن؛ جناب مشاور اصلا تو این تاپیکها شرکت نمیکنن به نظر نمیاد موافق باشن با نظریات. در ضمن اینجا یه سایت عمومی وه. و ما هم به قول خودتون تحصیل کرده ایم. پس لطفا موقعیت سایت و موسسه رو در نظر داشته باشید و اگر نیاز به همکاری باشه حداقل میتونید یه گروه تلگرام تشکیل بدید.
پس تاتنور داغه یکی گروه رو بسازه
آقا ما رفتیم برنامه تلگرام لپتاپ رو دانلود کردیم(اندروید ندارم). آموزششو هم کار کردم و یه گروه ساختم. لیکن برنامه کامپیوتریش به نسبت اندرویدش دوتا محدودیت داره تا جایی که سرچ کردم: برنامه کام فقط 200 تا مخاطب ظرفیت داره( که برا کار ما کمه، چون مخاطب سیاهی لشکر زیاد داریم ولی تهران بیا نیستن خیلیلا،پس باید گروه بزرگتر شه) ولی اندرویدی نسخه 3.4.2 تا 1000 مخاطب ظرفیت بهش دادن.یکی هم اینکه برنامه کامپیوتری نمیشه لینک ساخت ظاهرا.
یکیتون که اندروید داره اون نسخه تل جدید رو بگیره که لینک و مخاطب هزارتایی داشته باشیم. البته من تجربه تل ندارم اینارو امشب سرچ کردم،اگه یکیتون کار بلده راهنمایی کنه.
انگار فروم نرم افزاری شد اینجا، از بس که تماشاچی زیاد داریم!
یکیتون که اندروید داره اون نسخه تل جدید رو بگیره که لینک و مخاطب هزارتایی داشته باشیم. البته من تجربه تل ندارم اینارو امشب سرچ کردم،اگه یکیتون کار بلده راهنمایی کنه.
انگار فروم نرم افزاری شد اینجا، از بس که تماشاچی زیاد داریم!
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 9 مهمان