آمایش

faridmostafaie

آمایش

پستتوسط faridmostafaie » پنج شنبه 21 مرداد 1395, 7:50 am

به نام خدا
با سلام و خسته نباشید خدمت کارشناس محترم
آقای کارشناس قبلا میگفتند هر داوطلب فقط میتواند 3 منطقه ی آمایشی را انتخاب کند،الان تو دفترچه ی راهنمای انتخاب رشته گفته شده:
داوطلبان باید جهت بهره مندی از حداکثر امکان معرفی به مصاحبه،کلیه ی الویت های قابل انتخاب در همه ی مناطق آمایشی در آن رشته را انتخاب نمایند.بدیهی است داوطلبی که فقط سه منطقه ی آمایشی را انتخاب کند و ظرفیت آن سه منطقه تکمیل شود،از فرایند پذیرش حذف خواهد شد. یعنی ما میتونیم همه ی مناطق آمایشی را انتخاب کنیم،منتها حداکثر به سه منطقه ی آمایشی معرفی میشیم؟ در ضمن من از گروه داروسازی هستم.

ماترىکس

Re: آمایش

پستتوسط ماترىکس » پنج شنبه 21 مرداد 1395, 8:02 am

سلام
خب کی میگن ما کجا می تونیم بریم

bbbbbabak

پستتوسط bbbbbabak » پنج شنبه 21 مرداد 1395, 8:11 am

بچه ها من که چیز خاصی سر در نیاوردم چطور میخان بگیرن
چرا رتبه ندادن یا درصدای امتحانو الان چطوری باید شهر انتخاب کرد؟

mqasemi

پستتوسط mqasemi » پنج شنبه 21 مرداد 1395, 8:16 am

الان اون ارسال مدارک چیه که هیچی نداره؟
برداشت من اینه که الان تا 23 ام بر اساس علاقه انتخاب دانشگاه میکنیم و مدارک سی وی رو ارسال میکنیم(چجوریش رو نمیدونم)...بعد اینا نمره کتبی با رزومه ای که واسشون فرستادیم رو کنار هم میذارن و بر اساس اولویت 3 تا دانشگاه اولی که نمره کلمون میرسه(یعنی هم کتبی و هم رزومه) رو بین 25 ام تا 31 ام اعلام میکنن..بعدش میریم مصاحبه....فقط نمیدونم دیگه اون مصاحبه چه اهمیتی داره وقتی قبلش خودشون حساب میکنن نمرشو!!!!!

setare2

پستتوسط setare2 » پنج شنبه 21 مرداد 1395, 9:00 am

mqasemi نوشته شده:الان اون ارسال مدارک چیه که هیچی نداره؟
برداشت من اینه که الان تا 23 ام بر اساس علاقه انتخاب دانشگاه میکنیم و مدارک سی وی رو ارسال میکنیم(چجوریش رو نمیدونم)...بعد اینا نمره کتبی با رزومه ای که واسشون فرستادیم رو کنار هم میذارن و بر اساس اولویت 3 تا دانشگاه اولی که نمره کلمون میرسه(یعنی هم کتبی و هم رزومه) رو بین 25 ام تا 31 ام اعلام میکنن..بعدش میریم مصاحبه....فقط نمیدونم دیگه اون مصاحبه چه اهمیتی داره وقتی قبلش خودشون حساب میکنن نمرشو!!!!!

اونجا میخوان قیافمونو بپسندن :lol:

nasim-mmm

پستتوسط nasim-mmm » پنج شنبه 21 مرداد 1395, 9:19 am

خوب اونجا باید بریم ایستگاهای مختلف :|

mqasemi

پستتوسط mqasemi » پنج شنبه 21 مرداد 1395, 10:01 am

setare2 نوشته شده:
mqasemi نوشته شده:الان اون ارسال مدارک چیه که هیچی نداره؟

اونجا میخوان قیافمونو بپسندن :lol:

:lol: :lol:

mqasemi

پستتوسط mqasemi » پنج شنبه 21 مرداد 1395, 10:06 am

nasim-mmm نوشته شده:خوب اونجا باید بریم ایستگاهای مختلف :|

خب چه فایده داره...الان از روی مدرکی که اینترنتی میدیم تشخیص میدن که کدوم دانشگاه ها میتونیم بریم...مثلا الان مدرکمون رو بررسی میکنن میگن میشیم 11..بعد با جمع 11 و نمره کتبی ممکنه بگن تهران نمیتونیم و نریم واسه مصاحبه...بعد روز مصاحبه توی شهر دیگه اگه بهمون 17 دادن تکلیف چیه؟..اگه از اول 17 میدادن ممکن بود تهران قبول شیم!...
اصلا نمیفهمم سیستمی که راه انداختن رو..

nasim-mmm

پستتوسط nasim-mmm » پنج شنبه 21 مرداد 1395, 10:11 am

والا منم نفهمیدم.برا داروسازی که گفتن فقط یه شهر بریم مصاحبه بر اساس انتخاب اول بعد نمرش برا هر همه جا لحاظ میشه
نمیفهمم خوب اگه اینجوری بود چرا یه شهر برگزار نشد اگه فرق داره خوب فرقش چه.من گیج شدم

sh.omid

پستتوسط sh.omid » پنج شنبه 21 مرداد 1395, 10:13 am

mqasemi نوشته شده:
nasim-mmm نوشته شده:خوب اونجا باید بریم ایستگاهای مختلف :|

خب چه فایده داره...الان از روی مدرکی که اینترنتی میدیم تشخیص میدن که کدوم دانشگاه ها میتونیم بریم...مثلا الان مدرکمون رو بررسی میکنن میگن میشیم 11..بعد با جمع 11 و نمره کتبی ممکنه بگن تهران نمیتونیم و نریم واسه مصاحبه...بعد روز مصاحبه توی شهر دیگه اگه بهمون 17 دادن تکلیف چیه؟..اگه از اول 17 میدادن ممکن بود تهران قبول شیم!...
اصلا نمیفهمم سیستمی که راه انداختن رو..

واقعا پیچیده کردن همه چی رو...اگه قراره اينترنتي مدارکو بدیم یعنی روز مصاحبه همه چی دستشونه و لازم نیست مدرکي همراهمون باشه؟

بازگشت به “دکترای تخصصی”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 20 مهمان