سلام خانم سانیا
بنده صبح سوم مصاحبه دارم انشالله که موفق باشید
فیزیولوژی
Re: فیزیولوژی
خانم سانیا
شما از رزومه چی دارین؟
شما از رزومه چی دارین؟
سلام rasol529
مرسی، شمام موفق باشید.
یک مقاله isi ، یک مقاله مروری و دوتا خلاصه مقاله.
شته ارشدتون چی بود و اولین بار هست که امتحان دادین و به مصاحبه دعوت شدین؟
برا مصاحبه چی لازمه بدونیم؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
مرسی، شمام موفق باشید.
یک مقاله isi ، یک مقاله مروری و دوتا خلاصه مقاله.
شته ارشدتون چی بود و اولین بار هست که امتحان دادین و به مصاحبه دعوت شدین؟
برا مصاحبه چی لازمه بدونیم؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
ممنونم
رشتم سلولی تکوینی بود.سال 92 شرکت کردم اما قبول نشدم
در مصاحبه تسلط بر پایان نامه و مقالاتی که نوشتین مهمه، نحوه بیان خوب آنها،سوال از پایان نامه و مقالات، نشان دادن علاقه و یه متن انگلیسی داده و میگن بخونید و ترجمه کنید
شما که روز چهارشنبه مصاحبه میرید اگه براتون مقدوره بعد از مصاحبتون بنده رو هم درجریان بذارید چون مصاحبه بنده پنجشنبه هست
ممنونم
رشتم سلولی تکوینی بود.سال 92 شرکت کردم اما قبول نشدم
در مصاحبه تسلط بر پایان نامه و مقالاتی که نوشتین مهمه، نحوه بیان خوب آنها،سوال از پایان نامه و مقالات، نشان دادن علاقه و یه متن انگلیسی داده و میگن بخونید و ترجمه کنید
شما که روز چهارشنبه مصاحبه میرید اگه براتون مقدوره بعد از مصاحبتون بنده رو هم درجریان بذارید چون مصاحبه بنده پنجشنبه هست
ممنونم
ممنونم از راهنمایی .
به احتمال زیاد روز پنجشنبه تو راه باشم و امکان دسترسی به اینترنت برام مقدور نباشه. اگر براتون مقدوره ایمیل تون بفرستین که بتونم شماره تماس بدم و بعد از مصاحبه راهنمایی تون کنم در غیر اینصورت، اگر اون روز دسترسی به نت داشتم حتما در جریان میذارم.
به احتمال زیاد روز پنجشنبه تو راه باشم و امکان دسترسی به اینترنت برام مقدور نباشه. اگر براتون مقدوره ایمیل تون بفرستین که بتونم شماره تماس بدم و بعد از مصاحبه راهنمایی تون کنم در غیر اینصورت، اگر اون روز دسترسی به نت داشتم حتما در جریان میذارم.
rasol529@gmail.com
چون شما روز چهارشنبه دعوت به مصاحبه شدید به احتمال زیاد رتبه شما خوب بوده و انشالله قبول خواهید شد
ولی من اصلا امیدی به قبولی ندارم
با تشکر از شما
چون شما روز چهارشنبه دعوت به مصاحبه شدید به احتمال زیاد رتبه شما خوب بوده و انشالله قبول خواهید شد
ولی من اصلا امیدی به قبولی ندارم
با تشکر از شما
خیلی خوب پس بهتون میل میزنم
امیدارم قبول بشم و شمام قبول بشین اما مگه بر اساس رتبه دعوت به مصاحبه میکنن؟
امیدارم قبول بشم و شمام قبول بشین اما مگه بر اساس رتبه دعوت به مصاحبه میکنن؟
ممنون دستتون درد نکنه
من از یکی از دوستان شنیدم که بر اساس رتبه دعوت می کنن
من از یکی از دوستان شنیدم که بر اساس رتبه دعوت می کنن
الان میل دادم
پس با این حساب ناامید شدم. یکی از دوستام درصداش خیلی خوب بودن روز یکم عصر مصاحبه داره و پارسال هم دعوت شد وقتی ازشون پرسیدم بر اساس رتبه دعوت میکنن گفت یکی دوستاش میانگین 45 بوده و صبح یکم مصاحبه داره در حالیکه میانگین خودش نزدیک 60 هست.
پس با این حساب ناامید شدم. یکی از دوستام درصداش خیلی خوب بودن روز یکم عصر مصاحبه داره و پارسال هم دعوت شد وقتی ازشون پرسیدم بر اساس رتبه دعوت میکنن گفت یکی دوستاش میانگین 45 بوده و صبح یکم مصاحبه داره در حالیکه میانگین خودش نزدیک 60 هست.
جواب ای میلتون فرستادم
نمیدونم ،خدا کنه رندوم دعوت کرده باشند
نمیدونم ،خدا کنه رندوم دعوت کرده باشند
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 46 مهمان