جوابهای دکتر حاجتی

armin4655

Re: جوابهای دکتر حاجتی

پستتوسط armin4655 » سه شنبه 22 دی 1394, 11:03 am

من با اینجور.............زیاد سرو کار داشتم
فقط باید..........محلش کرد!
فعلا موارد مهمتر هست.
بچه ها لطفا دهن به دهن نشین

nasim-mmm

پستتوسط nasim-mmm » سه شنبه 22 دی 1394, 11:08 am

خوب بریم سر بحث اصلی!تنها راهمون اینه برای کاهش ظرفیت و اعمال پنجاه درصد مصاحبه ازمون95 اعتراض کنیم.واقعن چاره دیگه ای نمونده.با ایمیل هم فک نکنم زیاد به نتیجه برسیم.یا باید حضوری بریم یا تماس

armin4655

پستتوسط armin4655 » سه شنبه 22 دی 1394, 11:10 am

تعداد کمه :(

nasim-mmm

پستتوسط nasim-mmm » سه شنبه 22 دی 1394, 11:12 am

چرا خیلیا تو این فروم نیستن ولی اعتراض دارن

armin4655

پستتوسط armin4655 » سه شنبه 22 دی 1394, 11:40 am

ولی چجوری پیداشون کنیم!؟ تلگرام که هزار بار قرار شد........
ولی خودمونیما دم دکتر حاجتی گرم
من به چند نفر دیگه ام ایمیل زده بودم یکیشون جواب داد که تو پاستور بود ولی اشتباه گرفته بودم!
من اینجا تو چندتا تایپک واسه یه بنده خدایی، چندباری ایمیل گذاشتم خبری نشد که نشد! بازم دم دکتر گرم!
فکر کنم دوست نداشت......... ;)

nasim-mmm

پستتوسط nasim-mmm » سه شنبه 22 دی 1394, 11:56 am

خودمم فک نمیکردم حاجتی بشینه ایمیلارو بخونه چه برسه به اینکه جواب هم بده!
خوب اخرش کانال یا گروه تلگرام؟

سعیده .فیزیک پزشکی

پستتوسط سعیده .فیزیک پزشکی » سه شنبه 22 دی 1394, 12:16 pm

دوستان اومدن من به تلگرام فایده ای نداره.. من شهرستانم ...و نمیتونم بهتون کمکی کنم :( :( ...اما از شما ممنون میشم اگه هر خبری شد نتیجه شو اینجا هم بذارید...با تشکر

saeed30pu

پستتوسط saeed30pu » سه شنبه 22 دی 1394, 1:21 pm

تلگرام رو سریعتر راه بندازین دیگه لینکشم بزارین همین جا بچه ها عضو بشن.

Sahar 95

پستتوسط Sahar 95 » چهار شنبه 23 دی 1394, 10:45 am

آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) سال آینده در تابستان 95 برگزار می شود

دبیر شورای علوم پایه پزشکی،‌بهداشت و تخصصی گفت: براساس برنامه ریزی های صورت گرفته در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و هماهنگی با دانشگاههای علوم پزشکی و تقاضاهایی که از طرف دانشگاهها مطرح شده است ،آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) تابستان 95 برگزار خواهد شد.

به گزارش " وبدا "دکتر جمشید حاجتی با اعلام این خبر افزود: مرحله کتبی این آزمون به صورت متمرکز و مشابه سالهای گذشته و مرحله مصاحبه آن توسط دانشگاه های پذیرنده در مناطق آمایشی اجرا می شود.

وی با اشاره به اینکه در حال برگزاری آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) سال94 هستیم و پذیرش آن هم در بهمن ماه انجام خواهد شد خاطرنشان کرد :ظرفتیهایی که دانشگاه ها در بهمن ماه پذیرش نکرده اند، ظرفیتهای جدیدی که در دانشگاهها با مجوز شورای گسترش دانشگاهها بوجود آمده و مواردی که به دلیل نبود حدنصاب در پذیرفته شدگان آزمون سال 94 پذیرش نداشته ایم ،جملگی ظرفیتهای آزمون سال 95 را تشکیل می دهند که آن را مثل همیشه در نزدیکی زمان برگزاری آزمون اعلام خواهیم کرد.

دبیر شورای علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی در ادامه شرط فارغ التحصیلی افراد برای شرکت در آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) را مورد توجه قرار داد و گفت: برای آزمون سال 95 مستندات کافی اعم از اینکه فرد تا پایان شهریور ماه برای شرکت در آزمون فارغ التحصیل می شود را مطالبه می کنیم.

وی افزود: چون بعضاً افراد در زمان آزمون نمی توانند فارغ التحصیل شوند و این موضوع مشکلاتی را برای ظرفیت دانشگاهها بوجود می آورد، برای سرو سامان دادن به این موضوع دانشجویان باید مستندات کافی از طرف دانشگاه ،همچون استاد راهنما، گروه آموزشی و دانشکده مربوطه را در تائید فارغ التحصیلی خود ارائه کنند.

دکتر حاجتی در پایان ،زمان آزمون کتبی را براساس هماهنگی با مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور را واخر تیر ماه یا اوایل مرداد ماه و مصاحبه آن را هم در شهریور اعلام کرد و افزود :در مورد امکان شرکت افراد مشمول در طرح نیروی انسانی در آزمون آینده بررسی هایی در دست انجام است و امیدواریم بتوانیم برای آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) سال 95 یا 96 تسهیلات جدیدی فراهم کنیم که به محض مشخص شدن آن اطلاع رسانی خواهیم کرد.

رسول طاعر

پستتوسط رسول طاعر » چهار شنبه 23 دی 1394, 11:40 am

خیلی ممنون از اطلاع رسانی جسارتا این خبر برای یک ماه پیشه

بازگشت به “دکترای تخصصی”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 9 مهمان