کمک فوری نمره زبان
کمک فوری نمره زبان
سلام بچه ها،من نمره زبان ندارم میشه واسه ثبت نام حدنصاب رو وارد کنم،بعد تا روز مصاحبه نمره زبان لازم رو کسب کنم،خواهشا هر کی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه،ممنونم
Re: کمک فوری نمره زبان
سلام...همینجوری نمیشه یه نمره ای رو وارد کرد چون کد رهگیری رو هم میخوان و اگر اشتباه باشه متوجه میشن...ولی موقع ثبت نام میشه قسمت نمره زبان رو خالی گذاشت و تا چند هفته قبل از آزمون کتبی که زمان ویرایش اطلاعات هست و خودشون اعلام میکنن نمره زبان مورد قبول با کد رهگیری صحیح رو براشون میفرستین تا کارت آزمون کتبی براتون صادر شه...البته باز هم بپرسین..
سلام خیلی ممنون از اینکه جواب دادین،شما مطمئنید؟آخه من فک نمیکنم تا روز مصاحبه زودتر بتونم نمره لازم رو بیارم،خواهشا هر کسی دیگه اطلاعاتی داره بگه اینجا،خیلی استرس دارم
سلام
همینطور که این دوستمون بهتون جواب دادن بدون نمره و کد رهگیری زبان کارت براتون صادر نمیشه، پس پیشنهاد میکنم وقت رو از دست ندید و در اولین آزمون زبان بعدی شرکت کنید.
همینطور که این دوستمون بهتون جواب دادن بدون نمره و کد رهگیری زبان کارت براتون صادر نمیشه، پس پیشنهاد میکنم وقت رو از دست ندید و در اولین آزمون زبان بعدی شرکت کنید.
ممنون ناهید عزیز،لطف کردی
سلام.بچه ها من اعتبار نمره زبانم ۲۵ اردیبهشت ۹۵ تموم میشه...میتونم تو ازمون سال دیگه با همین نمره شرکت کنم؟
سلام دوست عزیز، به نظرم ریسک نکن چون بستگی به این داره که زمان ثبت نام چنده اردیبهشت باشه.
ممنون کمند جان.
سلام دوستان من مدرک زبانم تا 23 خرداد زمان داره به نظرتون می خواهد باز امتحان بدم؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
سلام
خیرنیازی به مدرک جدید نیست
خیرنیازی به مدرک جدید نیست
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 2 مهمان