سلام
برای چندمین بار ممنونم که با حوصله به سوالات مطرح شده پاسخ میدهید.
در جوابی که به سوال چگونگی برنامه ریزی به من دادید فرمودید برای آزمون دکترای رشته مدیریت خدمات درمانی نیازی نیست آمارو بخونم. واقعا نیازی به خوندن آمار نیست؟ آخه من سوالات 91 و قبل از اونو دیدم سوالات آمار هم داشت
راهنایی برای دکترای تخصصی
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
جواب: راهنایی برای دکترای تخصصی
آمارنمره شمارو میکشونه پائین ضریبش یکه 15تاسوال میدن ولی به دردسرش نمی ارزه
بسیار از توضیح شما سپاسگزارم
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
باسپاس
موفق باشید
موفق باشید
باسلام و تبریک ایام ماه مبارک رجب
میتونیم جزوه های موسسه را تکی بخریم ؟یعنی هر کدومو که لازم داریم بخریم. یا نه موسسه جزوه های هر رشته رو کامل میفروشه؟
باتشکر
میتونیم جزوه های موسسه را تکی بخریم ؟یعنی هر کدومو که لازم داریم بخریم. یا نه موسسه جزوه های هر رشته رو کامل میفروشه؟
باتشکر
سلام من کارشناس ارشد پرستاریم و می خوام برای آزمون دکتری تو رشته ی بیولوژی تولید مثل شرکت کنم اما نمی دونم ظرفیت پذیرش این رشته تو سال 92 چند نفره ؟ خوبه که تغییر رشته بدم یا نه؟ آیا این رشته آینده شغلی داره یا نه؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
تشکر ، درحال حاضرکه جزوات بطور تک نمیدن
ظرفیت پذیرش این رشته تو سال 92 فعلاکه مشخص نیست ولی احتمالاخیلی زیاد نکنند چون هنوز دانشگاه جدیدی مجوز پذیرش نگرفته- نه رشته پرستاری بهتره مگر اینکه از پرستاری متنفر باشید-آینده شغلیش بدنیست ولی امکان هیئت علمیش ضعیفه
ظرفیت پذیرش این رشته تو سال 92 فعلاکه مشخص نیست ولی احتمالاخیلی زیاد نکنند چون هنوز دانشگاه جدیدی مجوز پذیرش نگرفته- نه رشته پرستاری بهتره مگر اینکه از پرستاری متنفر باشید-آینده شغلیش بدنیست ولی امکان هیئت علمیش ضعیفه
سلام
بعضی از رشته های وزارت بهداشت که در مقطع ارشد به صورت مجازی ارائه میشن فارغ التحصیلان این رشته ها مجاز به شرکت در آزمون دکترای وزارت بهداشت هستن؟
باسپاس
بعضی از رشته های وزارت بهداشت که در مقطع ارشد به صورت مجازی ارائه میشن فارغ التحصیلان این رشته ها مجاز به شرکت در آزمون دکترای وزارت بهداشت هستن؟
باسپاس
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
بله مجاز هستند
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 2 مهمان