چرا کارنامه نمیاد:(
Re: چرا کارنامه نمیاد:(
من فکر میکنم بیشتر به همون صفر کیلومترا نمره ی حوب دادن...به همون بچه های تهران...کاش بشه بفهمیم کیا قبول شدن؟
جوری همه رو حذف کردن که دیگه فرم انتخاب رشته هم نذاشتن..خداروشکر خیالشون راحت شد..امیدوارم عقده هاشون تموم شده باشه
آقای تی تی شما از تغذیه ایا خبر ندارین؟
بچه ها دوستون دارم
امیدوارم نتیجه تلاشمونو درنهایت بگیریم
دوستای من ک الان دارن تهران میخونن سال دوم قبول شدن..ب احتمال زیاد منم بشینم بخونم ولی خداکنه ظرفیت کم نشه و سهم مصاحبه زیاد..
امیدوارم نتیجه تلاشمونو درنهایت بگیریم
دوستای من ک الان دارن تهران میخونن سال دوم قبول شدن..ب احتمال زیاد منم بشینم بخونم ولی خداکنه ظرفیت کم نشه و سهم مصاحبه زیاد..
-
Zahra12345
من شماره یکی از بچه های تهران دارم . می خواستم باهاش تماس بگیرم. ولی گفتم چی زنگ برنم بهم نمره مصاحبه اش را دروغ میگه. همون موقع انتظار داشت چون دکتر اکبری ساری می شناستش باید نمره خوبی در مصاحبه بهش بده .
بچه ها اگه کاهش ظرفیت نمیدادن خیلی از دوستان امسال قبول بودین!
ولی اصلا معلوم نیست اونایی که قبول کردن، چه درصدایی خب زدن! نمیدونم نفر اول 100 درصد زده درسا رو؟ واقعا برام جای سواله چون به نظرم غیر عادی میاد! شما به تایپک های سال پیش سر بزنین و ببینید چه درصدایی داشتن؟ نمیدونم اونایی که امسال شرکت کرده بودن دچار جهش ژنتیکی شدن؟
ولی اصلا معلوم نیست اونایی که قبول کردن، چه درصدایی خب زدن! نمیدونم نفر اول 100 درصد زده درسا رو؟ واقعا برام جای سواله چون به نظرم غیر عادی میاد! شما به تایپک های سال پیش سر بزنین و ببینید چه درصدایی داشتن؟ نمیدونم اونایی که امسال شرکت کرده بودن دچار جهش ژنتیکی شدن؟
لیلا و TUMS
میشه بگین نمرتون از 70 درصد چند بوده؟
میشه بگین نمرتون از 70 درصد چند بوده؟
من فقط منتظرم بیان بکن اشتباه شده...چون تا آخر عمرم نمیتونم باور کنم...درصد و رتبه های امسال و سال قبل!...کابوسه...اصن چرا رتبه های کتبی رو جدا نمیزنن؟؟؟؟؟؟
منظورم اون ستونه که گفته نمره از 70
من رتبم 83 شده میخوام ببینم چند تا با اخرین نفر قبولی مرحله اول فاصله دارم
شما نمیدونین تا چه رتبه ای دعوت به مصاحبه شده امسال؟
من رتبم 83 شده میخوام ببینم چند تا با اخرین نفر قبولی مرحله اول فاصله دارم
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 9 مهمان