هیچی دیگه
اعتراض به تغییر زمان آزمون دکترا
Re: اعتراض به تغییر زمان آزمون دکترا
sina.iaqubi
هیچی دیگه
هیچی دیگه
نمیدونم شما کجا رفتید اما مربوط به دبرخانه شورای آموزش علوم پایه هست و هنوز بخشنامه به سنجش اموزش پزشکی نرفته.
مربوط به دکتر حاجتی و خانم عباسی هست.
قطعی گفتن.
اتفاقا به نظر من بیکار نیستن داوطلبارو سرکار بذارن.
اتفاقا به نظر من بیکار نیستن داوطلبارو سرکار بذارن.
اتفاقا حضوری رفتید جواب دادنشون با بی حوصلگی بیشتره.
خودتون منطقی فکر کنید که اگه ازمون یهو اردیبهشت 96 برگزار شه، ورودیهای یک دوره کلا حذف میشه.
مشاور معین هم همش میگن اردیبهشت 96
بچه ها حالا چیکار کنیم
هیچی
بشینین بخونین
دو هفته بخونین ضرر نمیکنین
بشینین بخونین
دو هفته بخونین ضرر نمیکنین
سلام مجدد
بچه ها لطفا کمی منطقی فکر کنید- برگزاری آزمون در اردیبهشت 95 غیر ممکنه چون همانطور که قبلا گفتم طبق روال آموزشی دو ورودی نباید دقیقا در دو ترم پشت سرهم باشن (یعنی سال بالاییتون ترم 2 باشه!!!) بلکه وقتی ورودی جدید میگیرن ورودی قبلی باید ترم 3 باشه و گرنه ترافیک دانشجو به وجود میاد و سیستم آموزشی به هم میخوره و هیچ دانشگاهی چنین چیزی را قبول نمیکنه
در مورد GRE هم در مصوبه شماره 17 اشاره به آزمون زبان نشده هرچند که خیلی مبهم نوشته شده چون آزمون GRE برای ورود به دانشگاه های آمریکا می باشد که قبولیش خیلی سخته. براساس تفسیر یکی از اساتیدمون احتمالا GRE چیزی شبیه آزمون استعداد تحصیلی می باشد که وزارت علوم برای مقطع دکتری برگزار میکنه یعنی تست هوش!
بچه ها لطفا کمی منطقی فکر کنید- برگزاری آزمون در اردیبهشت 95 غیر ممکنه چون همانطور که قبلا گفتم طبق روال آموزشی دو ورودی نباید دقیقا در دو ترم پشت سرهم باشن (یعنی سال بالاییتون ترم 2 باشه!!!) بلکه وقتی ورودی جدید میگیرن ورودی قبلی باید ترم 3 باشه و گرنه ترافیک دانشجو به وجود میاد و سیستم آموزشی به هم میخوره و هیچ دانشگاهی چنین چیزی را قبول نمیکنه
در مورد GRE هم در مصوبه شماره 17 اشاره به آزمون زبان نشده هرچند که خیلی مبهم نوشته شده چون آزمون GRE برای ورود به دانشگاه های آمریکا می باشد که قبولیش خیلی سخته. براساس تفسیر یکی از اساتیدمون احتمالا GRE چیزی شبیه آزمون استعداد تحصیلی می باشد که وزارت علوم برای مقطع دکتری برگزار میکنه یعنی تست هوش!
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 32 مهمان