سلام
من فقط گروه درست کردم
اسم گروه پی اچ دی داروسازی
نمیدونم لینکش چی میشه که اینجا بزارم
اعتراض به تغییر زمان آزمون دکترا
Re: اعتراض به تغییر زمان آزمون دکترا
سلام
تی تی جان مشکل اینجاست اعلام نمیکنن که میخوان چیکار کنن و ما نمیدونیم که قراره چی بشه خیلی راحت کار خودشون رو میکنن و وقتی اعلام میکنن که دیگه وقت برای اعتراض نمونده باشه.شما فک کنید هنوز ظرفیت پذیرش امسال رو هم اعلام نکردن چه برسه به سال دیگه.
خیلی بی انصافن
تی تی جان مشکل اینجاست اعلام نمیکنن که میخوان چیکار کنن و ما نمیدونیم که قراره چی بشه خیلی راحت کار خودشون رو میکنن و وقتی اعلام میکنن که دیگه وقت برای اعتراض نمونده باشه.شما فک کنید هنوز ظرفیت پذیرش امسال رو هم اعلام نکردن چه برسه به سال دیگه.
خیلی بی انصافن
درسته بله اینم هست که فعلا مدرکی نداریم.
ولی از وزارت بهداشت راست و دروغ میگفتن احتمالش خیلی کمه ظرفیت رو زیاد کاهش بدند.
والا که من که انقدر استرس دارم رسما دیگه نمی خونم. خودمم رشتم تغذیه هست که رقابت توش وحشتناک بالاست.
بی خیال خوندن شدم. وقتی می دونم ظرفیت رو کم کنن نمیتونم قبول شم دیگه سنگین تره ادامه ندم.
ولی از وزارت بهداشت راست و دروغ میگفتن احتمالش خیلی کمه ظرفیت رو زیاد کاهش بدند.
والا که من که انقدر استرس دارم رسما دیگه نمی خونم. خودمم رشتم تغذیه هست که رقابت توش وحشتناک بالاست.
بی خیال خوندن شدم. وقتی می دونم ظرفیت رو کم کنن نمیتونم قبول شم دیگه سنگین تره ادامه ندم.
اتفاقن الان یه نامه به انستیتو پاستور زدن گویا معنیش اینه ظرفیتایی که مر نمیشه تو امسال برا مهر 95 باشه.یعنی یجورایی ظرفیتو تقسیم کنن بین دو ورودی اگه اشتباه متوجه نشده باشم
منم دارو میخوام ازمون بدم که رقابت شدید با داروسازا داریم و تبعیض زیاد
منم دارو میخوام ازمون بدم که رقابت شدید با داروسازا داریم و تبعیض زیاد
آزمون اردیبهشت ماه
-
مشاور معین
با سلام
آزمون دکترا اردیبهشت ماه یا تیرماه 95 برگزار می شود.
آزمون دکترا اردیبهشت ماه یا تیرماه 95 برگزار می شود.
ممنون.
به معاونت آموزش همه دانشگاه ها یه نامه ارسال شده مبنی بر برگزاری آزمون در اردیبهشت ماه
به معاونت آموزش همه دانشگاه ها یه نامه ارسال شده مبنی بر برگزاری آزمون در اردیبهشت ماه
-
مشاور معین
سلام
با تشکر از شما
با تشکر از شما
-
Zahra12345
سلام
مشاور محترم ایا به طور قطعی مشخص شده که ازمون اردبیهشت هست ؟
منون
مشاور محترم ایا به طور قطعی مشخص شده که ازمون اردبیهشت هست ؟
منون
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 6 مهمان