با ۵۰ شدن ازمون چه خبره که باید این همه کتاب باید بخونیم
هیچ رشته ای به اندازه رشته ما در علوم پزشکی عنوان درسی نداره ۶ تا ان هم از هر عنوان درسی حداقل هزار صفحه را باید مطالعه کنیم
متقاضیان دکترای امسال و سال آینده لطفا بخوانند
-
Zahra12345
Re: متقاضیان دکترای امسال و سال آینده لطفا بخوانند
فعلا که انگار کشکه
من فردا با دفتر دکتر حاجتی هم تماس میگیرم همه تماس بگیرید
من فردا با دفتر دکتر حاجتی هم تماس میگیرم همه تماس بگیرید
-
سعیده .فیزیک پزشکی
سلام
دوستان کسی راجع به حذف بعضی رشته ها( دکتری فیزیک پزشکی که فارغ التحصیلان فیزیک هم می تونستن شرکت کنن..الان میگن کنکور 95 دیگه از فیزیک دانشجو نمیگیرن)اطلاعی داره؟؟
میدونید دفترچه کی میاد؟؟
اگه کسی میدونه لطفا جواب بده..حداقل استرس اینو نداشته باشم..بقیه ش که به کنار....
دوستان کسی راجع به حذف بعضی رشته ها( دکتری فیزیک پزشکی که فارغ التحصیلان فیزیک هم می تونستن شرکت کنن..الان میگن کنکور 95 دیگه از فیزیک دانشجو نمیگیرن)اطلاعی داره؟؟
میدونید دفترچه کی میاد؟؟
اگه کسی میدونه لطفا جواب بده..حداقل استرس اینو نداشته باشم..بقیه ش که به کنار....
وای خدایا من دو روز نیستم بعدش میام میبینم باز یه اتفاق مهیج دیگه افتاده دوباره یه سنگ دیگه انداختن جلو پای ما بدبختا 
ولی بچه ها من هنوزم میگم به نماینده های مجلس ایمیل بزنید؛ اگه واقعا نماینده ها در جواب اعتراض داوطلبای وزارت علوم این قانون رو تصویب کردن پس حتما به اعتراض ما هم جواب میدن.خواسته ما خیلی منطقی تره. اینجا کسی نیس که چندتا نماینده مجلس بشناسه و شماره یا ایمیلی ازشون داشته باشه؟؟؟
ای بابا
اونا حالا دیگه درگیر انتخابات میشن من و شما و امثال ماها کیلو چند؟
اونا حالا دیگه درگیر انتخابات میشن من و شما و امثال ماها کیلو چند؟
اتفاقن تنها موقعی که نماینده ها کار انجام میدن الانه!
بچه ها،ما باید ایده آل های خودمونو بخوایم تا به حداقل ها در بدترین حالت برسیم؛
ایده آل:
برگزاری کنکور در بهمن 95 تا تمامی قوانین جدید زیر سوال بره؛ بر اساس مصوبه مجلس باید داوطلبین حداقل یک سال قبل از نحوه تغییرات با خبر باشند!
شندیده بودیم تغییر خوبه ولی تغییری که تدریجی باشه و کار کارشناسی شده ای پشتوانه اون باشه نه این که خود مسئولین هم دلیل تغییرات خودشونو ندونن و بخوان همه چیزو یک شبه اجرا کنند؛ تغییراتی مثل:
1.تغییر وزن نمرات مصاحبه و آزمون کتبی
2.تغییر در نحوه اجرای مصاحبه
3.تغییر در زمان برگزاری آزمون کتبی و مصاحبه
4.تغییر در ظرفیت پذیرش دانشگاه ها
5.تغییر در برنامه ریزی کلی یک دانشجو مثل زمان اجرای پروژه پایان نامه و تاریخ دفاع ،فارغ التحصیلی و...
من می ترسم با کاهش ظرفیت سال 94، شاهد رقابت داوطلبینی باشیم که یک بار به مرز آمادگی کامل رسیدند و تنها به خاطر کاهش ظرفیت امسال و با اختلاف کمی از پذیرفته شدگان، مجددا پا به گود رقابت پا بگذارن.
ایده آل:
برگزاری کنکور در بهمن 95 تا تمامی قوانین جدید زیر سوال بره؛ بر اساس مصوبه مجلس باید داوطلبین حداقل یک سال قبل از نحوه تغییرات با خبر باشند!
شندیده بودیم تغییر خوبه ولی تغییری که تدریجی باشه و کار کارشناسی شده ای پشتوانه اون باشه نه این که خود مسئولین هم دلیل تغییرات خودشونو ندونن و بخوان همه چیزو یک شبه اجرا کنند؛ تغییراتی مثل:
1.تغییر وزن نمرات مصاحبه و آزمون کتبی
2.تغییر در نحوه اجرای مصاحبه
3.تغییر در زمان برگزاری آزمون کتبی و مصاحبه
4.تغییر در ظرفیت پذیرش دانشگاه ها
5.تغییر در برنامه ریزی کلی یک دانشجو مثل زمان اجرای پروژه پایان نامه و تاریخ دفاع ،فارغ التحصیلی و...
من می ترسم با کاهش ظرفیت سال 94، شاهد رقابت داوطلبینی باشیم که یک بار به مرز آمادگی کامل رسیدند و تنها به خاطر کاهش ظرفیت امسال و با اختلاف کمی از پذیرفته شدگان، مجددا پا به گود رقابت پا بگذارن.
من شماره دوتا از نماینده های شهر خودمون میتونم گیر بیارم واسطه هم دارم برای ارتباط باهاشون ولی فکر نکنم دردی دوا کنه
نماینده میتونه خودش زنگ بزنه به وزارت بهداشت گوشزد کنه
و تا جایی که میدونم از نماینده ها خیلی حساب میبرن
و تا جایی که میدونم از نماینده ها خیلی حساب میبرن
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: Bing [Bot] و 9 مهمان