شرکت در دو رشته
شرکت در دو رشته
باسلام.من میخوام هم دکترای شیمی آلی شرکت کنم و هم دکترای شیمی دارویی.هردوروزانه.ممکنه یکی قبول نشم.من پارسال زاهدان رو فقط مصاحبه دعوت شدم که در مرحله مصاحبه حذف شدم در رشته شیمی آلی.از اونجا که هنوز مقاله isi ندارم.میشه در هر دو رشته شرکت کرد؟آیاجمعیت فارغ التحصیل دکترای شیمی دارویی زیاده؟ میشه امید تدریس در دانشگاهو داشت؟چه درسایی باید برای شیمی دارویی خوند؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
Re: شرکت در دو رشته
بله
خیرزیادنیست
بله میشه
شیمی آلی بیوشیمی تجزیه دستگاهی فارماکولوژی و شیمی دارویی
خیرزیادنیست
بله میشه
شیمی آلی بیوشیمی تجزیه دستگاهی فارماکولوژی و شیمی دارویی
Re: Reاز اول
باسلام و با خسته نباشید.من تقریبا 1ماه پیش میخواستم تو 2رشته شیمی دارویی و شیمی آلی شرکت کنم.من برای تکمیل ظرفیت به شاهرود و همدان دعوت شدم در رشته شیمی آلی.هنوز جواب نیومد ولی تا درصد زیادی فکر میکنم بعد از فارغ التحصیلی هیچ فایده ای برام نداره.خیلی وقته دارم به گروه تجربی و رشته های پزشکی فکر میکنم.من دیپلم ریاضی فیزیک با معدل بالام.میخوام از اول شروع کنم.میخوام کنکور سراسری گروه تجربی شرکت کنم.در حالیکه به اصرار خانواده برای دکترای شیمی آلی 93 شرکت کردم.من لیسانسم پیام نور و ارشد روزانه شیمی آلی دارم.آیا میتونم کنکور سراسری گروه تجربی شرکت کنم؟اگه میشه زودتر راهنماییم کنید.چون مهلت ثبتنام تا23آذره.راستی من دیپلم یامدرک سوم دبیرستانو در سال 81گرفتم
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
اگر پیش دانشگاهی داشته باشید و دانشگاه پیام نورتون دولتی نباشه (فراگیرباشه) میتونید
باسلام و احترام
دکترا مگه میتونیم دوتا رشته شرکت کنیم؟
دکترا مگه میتونیم دوتا رشته شرکت کنیم؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
نه دوستمون برای کنکور سراسری روسوال کردن
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 2 مهمان