مدرک زبان

سارا نایس

مدرک زبان

پستتوسط سارا نایس » شنبه 31 مرداد 1394, 10:23 am

با سلام
مدرک زبان من جهت شرکت در آزمون دکترا هنوز آماده نیست.آزمون زبان تولیمو را ثبت نام کرده ام که زمان برگزاری آن 26 شهریور میباشد .آیا من میتوانم در آزمون دکترا شرکت کنم؟با توجه به اینکه در شرایط ثبت نام قید شده "مدارک زبانی قابل قبول است که زمان برگزاری آزمون آن تا تاریخ 31 شهریور 94 باشد.در فرم ثبت نام به جای مدرک زبان، ارایه دادن فرم ثبت نام در آزمون زبان کافی است؟زمان ویرایش اطلاعات ثبت نام چه زمانی میباشد؟
با تشکر

مشاور معین

Re: مدرک زبان

پستتوسط مشاور معین » پنج شنبه 12 شهریور 1394, 10:38 am

با سلام
بله می توانید ثبت نام کنید ، حدنصاب نمره را در فرم ثبت نام وارد کنید وبعد ازآزمون زبان ، نمره واقعی را ارسال کنید.
در حال حاضر فرم ویرایش ثبت نام روی سایت وزارت بهداشت باز است.

سارا نایس

تهیه بسته های اموزشی

پستتوسط سارا نایس » جمعه 13 شهریور 1394, 6:12 pm

با سلام ممنونم که جواب سوال من رو دادید.
من میخواستم در آزمون مهندس پزشکی گرایش بیو الکتریک شرکت کنم.چطوری میتونم بسته های آموزشی این رشته شامل پردازش تصویر دیجیتال و پردازش سیگنال دیجیتال و ابزار دقیق پزشکی رو از موسسه شما تهیه کنم؟آیا شامل کتاب هست یا جزوه های دست نویس؟چطوریه بسته های آموزشی؟
من شرایط شرکت در کلاسهارو ندارم.اگر سریع پاسخ بدید ممنون میشم

سارا نایس

شانس قبولی

پستتوسط سارا نایس » دو شنبه 16 شهریور 1394, 3:09 pm

یه سوال داشتم.من هم لیسانس و هم فوق لیسانسم مهندسی برق دانشگاه دولتی بودم.آیا شانس قبولی در دکترای مهندسی پزشکی بیو الکتریک رو دارم؟امسال چند تا پذیرش دارن؟آیا قبولیا از رشته ما هم میتونه باشه یا بیشتر تمرکز روی بچه های مهندسی پزشکی هست؟با صحبتهای دوستان نا امید شدم

مشاور معین

Re: مدرک زبان

پستتوسط مشاور معین » سه شنبه 17 شهریور 1394, 7:40 am

با سلام
ظرفیت پذیرش رشته نانوتکنولوژی 10 نفر عادی و 2 نفر به صورت مازاد می باشد.
قبولی در همه ی رشته های وزارت بهداشت سخت است ولی اکر با یک برنامه صحیح شروع به خواندن کنید حتما موفق خواهید شد.

بازگشت به “دکترای تخصصی”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 3 مهمان