سلام
سرمایه گذاری بین دو رشته بیوتکنولوژی پزشکی و ویروس شناسی کدامیکی میارزه؟ چون متاسفانه هنوز نتونستم بین این دو رشته انتخابی داشته باشم.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
ممنون
دکتری 96
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
Re: دکتری 96
سلام
بیوتک تو بورستره ولی کار نداره ویروس شناسی بهتره
بیوتک تو بورستره ولی کار نداره ویروس شناسی بهتره
سلام
هفته آینده میخام برم کتاب برای آزمون دکتری نانو پزشکی بگیرم آیا منابع تغییر نکرده چی بگیرم، من از آبان میخام شروع کنم چند ساعت باید بخونم که رتبه م خوب بشه که جبران مقاله نداشتن بشه سوال دیگه اینکه سر فصل های که باید از هر کتاب خونده بشه از کجا بدونیم
خیلی خیلی ممنون
هفته آینده میخام برم کتاب برای آزمون دکتری نانو پزشکی بگیرم آیا منابع تغییر نکرده چی بگیرم، من از آبان میخام شروع کنم چند ساعت باید بخونم که رتبه م خوب بشه که جبران مقاله نداشتن بشه سوال دیگه اینکه سر فصل های که باید از هر کتاب خونده بشه از کجا بدونیم
خیلی خیلی ممنون
منابع
سلام
خیلی خیلی ممنون
خیلی خیلی ممنون
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
سلام
خیرتغیرنکرده-روزی6تا8ساعت-کلشوباید بخونید
خیرتغیرنکرده-روزی6تا8ساعت-کلشوباید بخونید
با عرض سلام، به نظرم رشته ویروس شناسی اگه علاقه دارید بازار کار خوبی داره و کمبود استاد در این زمینه حتی در دانشگاه های مادر هم احساس میشه
سلام
تاریخ آزمون دکتری 96 گروه پزشکی در چه ماهی است؟اردیبهشت یا اسفند؟
تاریخ آزمون دکتری 96 گروه پزشکی در چه ماهی است؟اردیبهشت یا اسفند؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
سلام
اردیبهشت
اردیبهشت
سلام
از افرادی که در مصاحبه سالی که گذشت (95) شرکت کرده بودند شنیدم تنها مقالاتی مورد پذیرش تیم مصاحبه قرار گرفته بود و امتیاز به آنها تعلق گرفته بود که چاپ شده بودند و مقالاتی که accept داشتند هیچ امتیازی نگرفته بودند(در یکی از رشته های دانشگاه تهران که من قصد قبولی آن را دارم).
چقدر احتمال این مسئله وجود دارد که امسال نیز به همین صورت باشد؟ آیا تصمیم در مورد این مسئله مربوط به دانشگاه مقصد است و هیچ قانونی در مورد آن وجود ندارد؟
از افرادی که در مصاحبه سالی که گذشت (95) شرکت کرده بودند شنیدم تنها مقالاتی مورد پذیرش تیم مصاحبه قرار گرفته بود و امتیاز به آنها تعلق گرفته بود که چاپ شده بودند و مقالاتی که accept داشتند هیچ امتیازی نگرفته بودند(در یکی از رشته های دانشگاه تهران که من قصد قبولی آن را دارم).
چقدر احتمال این مسئله وجود دارد که امسال نیز به همین صورت باشد؟ آیا تصمیم در مورد این مسئله مربوط به دانشگاه مقصد است و هیچ قانونی در مورد آن وجود ندارد؟
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 3 مهمان