بیوتکنولوژی پزشکی
سئوال : بیوتکنولوژی پزشکی
سلام.ببخشید ازمونم لازمه شرکت کنم و اینکه بسته ی اموزشی کدوم موسسه به نظر شما بهتره؟ میتونم دروس تئوری ارشد این رشته رو که 33 واحده رو یکساله تموم کنم؟زبان چه ضریبی داره و روی چه دروسی بیشتر سرمایه گذاری کنم؟ خیلی ممنونم
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
جواب: بیوتکنولوژی پزشکی
موسسه معین جزواتش کامله ولی اگرامکان شرکت درکلاس دارید کلاس بهتر جواب میده - خیر - زبان ضریب 3داره بجزشیمی مابقی خیلی مهمه
سلام
ببخشید شما برای درس میکروب گفتید مثلا ویروس اما کتابی از منابع رو مشخص نکردید در این صورت هر سر فصلی که گفته شده برای هر ارمون باید این سرفصل را تو چندتا کتاب معرفی شده بخونیم؟
ببخشید شما برای درس میکروب گفتید مثلا ویروس اما کتابی از منابع رو مشخص نکردید در این صورت هر سر فصلی که گفته شده برای هر ارمون باید این سرفصل را تو چندتا کتاب معرفی شده بخونیم؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
برای میکروب مثلا جاوتز که نباید ویروس جاوتزو بخونید اگرمنابع میکروبو دارید بهتره فهرست مثلا سه تامنبعتونو مطابقت بدید و ومطالب مشترک سه منبع راباهم مقایسه کنید وهرکدام بیشتردارد راعلامت بزنید
چرا نباید ویروس جاوتز رو خوند؟ مگه منابع حذفیات داره؟
دوتا بیولوزی رو هم باید اینطوری مقایسه ای خوند؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
خیر برای میکروب نباید بخونید ولی برای ویروس باید بخونید
خیر
خیر
مرسی از راهنمایتون.
من ورودی 88 ترم بهمن هستم الان به صورت فشرده کارورزی میریم 2هفته بیمارستانیم 2هفته خونه فرصت کافی برای خوندن تمام منابع دارم؟
من ورودی 88 ترم بهمن هستم الان به صورت فشرده کارورزی میریم 2هفته بیمارستانیم 2هفته خونه فرصت کافی برای خوندن تمام منابع دارم؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
بله ولی سعی کنید توتایم کاروزیتون هم بخونید
من دوتا از کتابهای میکروب رو ندارم لازم بخرم؟ میتونم فعلا اونایی را که دارم بخونم؟
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 3 مهمان