با سلام
من رشته ارزیابی فناوری اطلاعات شرکت کردم و جزوات موسسه رو به تازگی تهیه کردم .می خواستم چگونه بخوانم تا قبول شوم امسال و روی چه درسهایی تکیه کنم . چند ساعت در روز بخوانم و کدومها رو بیشتر بخوانم و اینکه آیا لازمه منابع اصلی علاوه بر جزوات خونده بشن یا جزوه برای قبولی کافیه؟؟ظرفیت قبولی این رشته چند نفره برای امسال و اینکه لینک دانلود سوالات ارزیابی فناوری سلامت سال اخیر خرابه و باز نمی کنه.لطفا بگین درستش کنن تا بتونیم دانلودش کنیم
لطفا راهنماییم کنین
راهنمایی
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
ارزیابی فناوری سلامت
درسهایی که ضریب بیشتر داره مثل مدیریت اقتصاد زبان واپید روباید بخونید روزی 2ساعت - جزوه کافیه منابع حجمش زیاده - 8نفر-لینک اصلاح شده
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
ارزیابی فناوری سلامت
درسهایی که ضریب بیشتر داره مثل مدیریت اقتصاد زبان واپید روباید بخونید روزی 2ساعت - جزوه کافیه منابع حجمش زیاده - 8نفر-لینک اصلاح شده
سئوال وجواب : راهنمایی
ببخشید منظورتون 2 ساعت برای هر درسیه که جروه منابعه و باید خونده بشه یا برای اونایی که گفتین مهمن ؟
این رشته که تقریبا جدیده، آیا برای ادامه در مقطع دکتری هم میشه روش حساب کرد ؟
با عرض پوزش ولی لینک اصلاحیتون فناوری اطلاعات سلامته .اگه میشه ارزیابی فناوری اطلاعات سلامت رو قرار بدین
خیلی ممنون از لطفتون
این رشته که تقریبا جدیده، آیا برای ادامه در مقطع دکتری هم میشه روش حساب کرد ؟
با عرض پوزش ولی لینک اصلاحیتون فناوری اطلاعات سلامته .اگه میشه ارزیابی فناوری اطلاعات سلامت رو قرار بدین
خیلی ممنون از لطفتون
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
ارزیابی فناوری سلامت
بله برای مجموعه هردرس مثلا نظام سلامت ممکنه 4تاکتاب معرفی کرده باشند ولی جزوه موسسه کافیه
برای دکترا رشته های مدیریتی بهداشت رومیتونید شرکت کنید
ببخشید تاچند روز آینده آماده میشه این رشته رویادشون رفته بوده روی سایت بزارن
برای دکترا رشته های مدیریتی بهداشت رومیتونید شرکت کنید
ببخشید تاچند روز آینده آماده میشه این رشته رویادشون رفته بوده روی سایت بزارن
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 12 مهمان