درود ، خسته نباشید و تشکر برای پاسخگویی های شما. آیا امکان اینکه نمونه سوالات سال گذشته ( 90 ) رو هم در سایت قرار بدید هست؟
+ پاسخنامه نمونه سوالات علوم اعصاب 88 ناخواناست که جایگزین کردن آن هم لطف مضاعف از سوی شما عزیزان خواهد بود.
نمونه سوالات موجود در سایت
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
جواب: نمونه سوالات موجود در سایت
پاسخنامه نمونه سوالات علوم اعصاب 88 را اصلاح میکنیم ومیگذاریم کلا سئوالات 9091هنوز به دست مانرسیده ولی سعی میکنیم اوناروهم اضافه کنیم
سئوال : نمونه سوالات موجود در سایت
ببخشید ، کلید پاسخ ها رو خود وزارتخونه اعلام کرده؟ چون 2-3 تایی از پاسخ ها درست نیست بنظرم.
+ من ( و فکر کنم بیشتر دوستان ) همچنان منتظر سوالات آزمون های دیگر هستم که اگر قرارشون بدید خیلی خیلی ممنونتون میشم
+ من ( و فکر کنم بیشتر دوستان ) همچنان منتظر سوالات آزمون های دیگر هستم که اگر قرارشون بدید خیلی خیلی ممنونتون میشم
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
جواب : نمونه سوالات موجود در سایت
اگرجواب اشتباه باشه اصلاحیه درسایت سنجش قرارمیگیرد
درخصوص سئوالات جدید اگر امکانش بود حتمامیگذاریم
درخصوص سئوالات جدید اگر امکانش بود حتمامیگذاریم
با سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم نمونه سوالات آزمون دکتری بیولوژی تولید مثل موجود هستند؟ اگر هست چطور میتونم تهیه کنم. لطفا راهنماییم کنید
با تشکر
میخواستم بدونم نمونه سوالات آزمون دکتری بیولوژی تولید مثل موجود هستند؟ اگر هست چطور میتونم تهیه کنم. لطفا راهنماییم کنید
با تشکر
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
صفحه اول سایت یک نمونه ازهر رشته هست لینک پائین
http://mui.ir/download/phd-behdasht/bio ... -87-88.zip
http://mui.ir/download/phd-behdasht/bio ... -87-88.zip
خیلی ممنون. خیلی خوب بود
این نمونه سوالاتو کجا میتونم پیدا کنم؟
این نمونه سوالاتو کجا میتونم پیدا کنم؟
خیلی ممنون از راهنمایی های خوبتون
چه درصد هایی برای قبولی در آزمون بیولوژی تولید مثل لازمه؟ نمونه ای از کارنامه این آزمونو دارید؟
چه درصد هایی برای قبولی در آزمون بیولوژی تولید مثل لازمه؟ نمونه ای از کارنامه این آزمونو دارید؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
درصدها باید بالای 65 باشه - درحال حاضر امکانش نیست
سلام
میشه به رشته هایی که جدید هم اومدن توجهی کنید؟ اخه از رشته آموزش پزشکی فقط یکسال نمونه سوال گذاشتید؟ چندین ساله که برگزار میشه. فکر کنم 4 دوره برگزار شده! لطفا" اونها رو همبا پاسخ قرار بدید خیلی ممنون میشم
میشه به رشته هایی که جدید هم اومدن توجهی کنید؟ اخه از رشته آموزش پزشکی فقط یکسال نمونه سوال گذاشتید؟ چندین ساله که برگزار میشه. فکر کنم 4 دوره برگزار شده! لطفا" اونها رو همبا پاسخ قرار بدید خیلی ممنون میشم
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 18 مهمان