اعتراض به تغییر زمان آزمون دکترا
Re: اعتراض به تغییر زمان آزمون دکترا
ممنون مرضیه خانم.موفق باشین
موسسه بیشتر واسه پول گرفتنه! هرکدومم ی سازی میزنه و ی جزوه میده
کتاب بخونید بهتره و کامل تر..هرچندم حجمش زیاد باشه ارزششو داره..
برا کتابا و احیانا جزوه ها(شاید رشته شما کمی فرق کنه) حتما از کسایی ک رشتتونو میخونن دانشگاه تهرانو بقیه سوال بگیرید..من با سه نفر دانشجوهای دکترا درارتباط بودم..خیلی کمکم کردن!!
همچنین شما
کتاب بخونید بهتره و کامل تر..هرچندم حجمش زیاد باشه ارزششو داره..
برا کتابا و احیانا جزوه ها(شاید رشته شما کمی فرق کنه) حتما از کسایی ک رشتتونو میخونن دانشگاه تهرانو بقیه سوال بگیرید..من با سه نفر دانشجوهای دکترا درارتباط بودم..خیلی کمکم کردن!!
همچنین شما
با سلام خدمت همه ی سروران
ان شالله که هر چی به صلاحشونه همون اتفاق بیفته.
من که خودم بجز سال 92 تو این دو سال شرکت نکرده بودم
ولی دو تا از دوستام امسال با درصد میانگین 55 و 56 در رشته ی علوم تغذیه هر دوشون به مصاحبه دعوت شدند.
ان شالله که هر چی به صلاحشونه همون اتفاق بیفته.
من که خودم بجز سال 92 تو این دو سال شرکت نکرده بودم
ولی دو تا از دوستام امسال با درصد میانگین 55 و 56 در رشته ی علوم تغذیه هر دوشون به مصاحبه دعوت شدند.
تی تی شما اخبار جدیدی درمورد ظرفیت ها ندارین؟
تی تی میدونی دوستات تغذیه رو چند زده بودن؟
من 52 بود میانگینم ولی دعوت نشدم
من 52 بود میانگینم ولی دعوت نشدم
سلام بچه ها تبریک میگم به همگی
من برا امسال برنامه نداشتم ولی دعوت شدم به مصاحبه.هرچند امیدی ندادم چون درصدام پایین بود!
امیدوارم موفق بشید همگی
من برا امسال برنامه نداشتم ولی دعوت شدم به مصاحبه.هرچند امیدی ندادم چون درصدام پایین بود!
امیدوارم موفق بشید همگی
خیر متاسفانه. منم هم مثل شما منتظرم ببینم در ادامه وزارت بهداشت چی اعلام می کنه.
ولی این قضیه خیلی شدید تمرکز منو بهم زده. برای من که سی وی ندارم خیلی مهمه بدونم ظرفیت امسال و سال بعد چقدره.
ولی این قضیه خیلی شدید تمرکز منو بهم زده. برای من که سی وی ندارم خیلی مهمه بدونم ظرفیت امسال و سال بعد چقدره.
نسیم شما چه رشته ای امتحان دادین؟
من شیمی دارویی ازمون دادم.با اینکه دعوت شدم به مصاحبه ولی امیدم به سال دیگه است.چون رزومه خوبی هم ندارم متاسفانه!شما چی ازمون دادی؟
تغذیه رو یکم پایینتر از درصدهای دیگشون زده بودند هر دوشون 53 زده بودند تغذیه رو.
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان