اعتراض به تغییر زمان آزمون دکترا
Re: اعتراض به تغییر زمان آزمون دکترا
بعضی دانشگاها شاید کمتر ظرفیت اعلام کنن و بعضی رشته ها.فک نکنم خیلی بتونن کم کنن ظرفیت رو
سلام بچه ها با امسال دیگه مثل سالهای پیش نیست که ما درصد حساب کنیم و نمره تراز کل حساب میشه
نحوه محاسبه : فرضا در س تغذیه با ضریب 5 بعد از حساب کردن درصد باید اونا به تراز تبدیل کنیم مثال شما درس تغذیه را 60 درصد زده اید با توجه به اینکه درس تغذیه تعداد 75 سوال بوده میشود نمره تراز این درس 45 و بیوشیمی با 70 درصد میشود(45سوال) میشود 31 سوال و فیزیو با 80 درصد میشود (30 سوال) حدودا 26 تا حالا تراز کل میشود 45 ضربدر 5+ 31ضربدر 3+26ضربدر 2 تقسیم بر 10 که میشود 31.1 تراز کل از 45 نمره تراز کامل و نمره مصاحبه نیز در این صورت 15 نمره کامل است که به اضافه 45 نمره میشود 60.
نحوه محاسبه : فرضا در س تغذیه با ضریب 5 بعد از حساب کردن درصد باید اونا به تراز تبدیل کنیم مثال شما درس تغذیه را 60 درصد زده اید با توجه به اینکه درس تغذیه تعداد 75 سوال بوده میشود نمره تراز این درس 45 و بیوشیمی با 70 درصد میشود(45سوال) میشود 31 سوال و فیزیو با 80 درصد میشود (30 سوال) حدودا 26 تا حالا تراز کل میشود 45 ضربدر 5+ 31ضربدر 3+26ضربدر 2 تقسیم بر 10 که میشود 31.1 تراز کل از 45 نمره تراز کامل و نمره مصاحبه نیز در این صورت 15 نمره کامل است که به اضافه 45 نمره میشود 60.
البته ببخشید 37 نه 31
البته ببخشید 37 نه 31
ببخشید فقط ی اشتباهی کردم تراز کل میشه 57 و نمره مصاحبه هم که 30 درصده خودتون حساب کنید به این اضافه کنید
-
Zahra12345
سلام
ببخشید برای در نظر گرفتن اینکه نمره کتبی ۷۰ درصد سهمیه اش هست شما برای محاسبه نمره تراز کل چه جوری در نظر گرفتید؟
ممنون
ببخشید برای در نظر گرفتن اینکه نمره کتبی ۷۰ درصد سهمیه اش هست شما برای محاسبه نمره تراز کل چه جوری در نظر گرفتید؟
ممنون
-
Zahra12345
اقای ارش برای محاسبه نمره تراز نیاز به داشتن ماکسیمم نمره اکتسابی هست و ربط به سطح سوالات ان درس در ان سال دارد. به راحتی که شما محاسبه کردید نیست.
درود.
من هم مثل خانم زهرا فکر میکنم در مورد نمره تراز و در تاپیک مربوطش یه توضیح مختصر دادم
نمره تراز در اصل به سطح سوالات هر سال و فراوانی درصد داوطلبان و بالاترین و پاینترین درصد ها ربط داره.
البته این به این معنی نیست حرف من درسته. حقیقت روتین نمره تراز همینه ولی اگر قانونش عوض شده من بی اطلاعم.
من هم مثل خانم زهرا فکر میکنم در مورد نمره تراز و در تاپیک مربوطش یه توضیح مختصر دادم
نمره تراز در اصل به سطح سوالات هر سال و فراوانی درصد داوطلبان و بالاترین و پاینترین درصد ها ربط داره.
البته این به این معنی نیست حرف من درسته. حقیقت روتین نمره تراز همینه ولی اگر قانونش عوض شده من بی اطلاعم.
من که سر درنیاوردم.زیاد نمیخواد دقیق بشین دیگه!با همون میانگین درصد هم میشه مقایسه کرد 
سلام بچه ها من به روزنامه پزشکی سپید ایمیل زدم که مشکل مارو درمورد زمان آزمون پیگیری کنن.
ایمیل info@sepidonline.ir
پیامک 09129243844
توی سایت sepidonline.ir هم قسمت ارتباط باما پیام گذاشتم
اگه دوست داشتین شماهم پیام بدین شاید پیگیری کردن. برا اعتراض بچه های دکترای پژوهشی که من دیدم یه گزارش زده بودن
ایمیل info@sepidonline.ir
پیامک 09129243844
توی سایت sepidonline.ir هم قسمت ارتباط باما پیام گذاشتم
اگه دوست داشتین شماهم پیام بدین شاید پیگیری کردن. برا اعتراض بچه های دکترای پژوهشی که من دیدم یه گزارش زده بودن
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 65 مهمان