اعتراض به تغییر زمان آزمون دکترا
Re: اعتراض به تغییر زمان آزمون دکترا
مرسی .باشه ما هم ایمیل میزنیم امیدواریم از بلاتکلیفی در بیایم
-
Zahra12345
سلام
بچه ها من امروز با یکی از دوستام صحبت می کردم که گفت مدیر گروهشون گفته وزارت خونه خواسته اگر مهر دانشجو می گیرن اعلام کنند و مدیر گروهشون گفته بوده که برای بهمن دانشجو میگیرم دیگه برای مهر دانشجو قبول نمی کنیم
اگر این جور باشه سال دیگه برای چی بخونیم وقتی معلوم نیست دانشجو برای رشته مون میگرند یا ظرفیت چقدر باشه
بچه ها من امروز با یکی از دوستام صحبت می کردم که گفت مدیر گروهشون گفته وزارت خونه خواسته اگر مهر دانشجو می گیرن اعلام کنند و مدیر گروهشون گفته بوده که برای بهمن دانشجو میگیرم دیگه برای مهر دانشجو قبول نمی کنیم
اگر این جور باشه سال دیگه برای چی بخونیم وقتی معلوم نیست دانشجو برای رشته مون میگرند یا ظرفیت چقدر باشه
-
Zahra12345
کاش امتحان همان ابان ۹۵ بود
اگه دانشگاها قبول نکنن که مجبورن ابان بذارن.و اگه قراره ظرفیتا کم بشه چه دل دردی دارن میخوان ازمونو بذارن اردیبهشت؟من که میخوام حضوری برم وزارت بهداشت ببینم چی میگن اینا!
-
Zahra12345
ظرفیت تمام رشته هاهمین الان هم کم است
رشته ما را تنها دانشگاه ایران و تهران می گیرند. اگر یکیشون مهر دانشجو قبول نکنه ظرفیتمون نصف میشه
رشته ما را تنها دانشگاه ایران و تهران می گیرند. اگر یکیشون مهر دانشجو قبول نکنه ظرفیتمون نصف میشه
-
Zahra12345
نسیم جان مصاحبه ات می دونی حدودا چه زمانی هست
روز سه شنبه گفتند کارت ورود به مصاحبه را می زنند از پنجشنبه هم مصاحبه شروع میشه.
به خودشون نگفتند اگر یک دانشجوی شهرستانی بلیط گیرش نیامد چکار باید کنه. دو روز قبل تازه خبر میدند
روز سه شنبه گفتند کارت ورود به مصاحبه را می زنند از پنجشنبه هم مصاحبه شروع میشه.
به خودشون نگفتند اگر یک دانشجوی شهرستانی بلیط گیرش نیامد چکار باید کنه. دو روز قبل تازه خبر میدند
بله روز پنج شنبه ...الانم جاده ها برفیه خیلیا ممکنه بمونن تو جاده
مسخرشو دراوددن
مسخرشو دراوددن
رشتت چیه زهرا؟ما هم غیر رسمی فهمیدیم 26 امه مصاحبه!
نسیم خانم شما کی میرین وزرات بهداشت؟؟ 
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 62 مهمان