متقاضیان دکترای امسال و سال آینده لطفا بخوانند

vetgirl

Re: متقاضیان دکترای امسال و سال آینده لطفا بخوانند

پستتوسط vetgirl » یک شنبه 13 دی 1394, 2:28 pm

یکی از استادهای منم که با دکتر حاجتی دوسته، میگفت دکتر حاجتی گفته مصاحبه 50 درصد شده :(
منم الان بهشون ایمیل میزنم
همه ایمیل بزنید و بگید که تغییرات ازمون باید از یک سال قبل اطلاع داده بشه. همین که جواب ایمیل رو خوندن نشونه ی خوبیه یعنی ایمیل هاشون رو چک میکنند.
ایمیل بیست و سی چیه؟

nasim-mmm

پستتوسط nasim-mmm » یک شنبه 13 دی 1394, 2:36 pm

بیست و سی نمیدونم.ولی باشگاه خبرنگاران جوان میشه سوژه ها رو با تلگرام و اس ام اس فرستاد

با تلگرام به شماره 09303001947 پیام بدیم
و یا اس ام اس به 1001915
تو سایت باشگاه خبرنگاران نوشته بود این دو تا شماهره رو برای فرستادن سوژه.
یه ایمیل هم هستش میشه ایمیل زد education@yjc.ir
نمیتونن که قانون رو قبل از موعد مقرر عملی کنن

setare2

پستتوسط setare2 » یک شنبه 13 دی 1394, 2:43 pm

من هر وقت اینجا سر میزنم یه خبر سکته آور میشنوم اینهمه بخون اینهمه استرس آخرشم دسته خودشونه کی رو بگیرن کی رو نگیرن البته الانم وضعیت همینه وگرنه چرا رتبه هامونو نزدن تا حالا فقط کاش یه نفر یه متنی بنویسه اینو بفرسیم دیگه ما شیرازیا تنبلیم :P

vetgirl

پستتوسط vetgirl » یک شنبه 13 دی 1394, 2:50 pm

بچه ها من الان یه ایمیل پر سوز و گداز فرستادم برای دکتر حاجتی که محوریت اصلیش این بود:
تو رو خدا هر تغییری در آزمون رو حداقل از یک سال قبل اعلام کنید و سهم مصاحبه رو از سال 95 زیاد نکنید، همونطور که وزارت علوم هم تن به این کار نداده
همتون ایمیل بزنید بچه ها
نمیشه با دفتر دکتر حاجتی تماس تلفنی برقرار کرد؟

nasim-mmm

پستتوسط nasim-mmm » یک شنبه 13 دی 1394, 2:57 pm

بچه ها اگه واقعن تو مصوبه مجلس نوشته باشه که یکسال بعد تغییرات اعمال بشه،چرا بخوایم التماس کنیم
این یعنی دارن خلاف قانون عمل میکنن!

Zahra12345

پستتوسط Zahra12345 » یک شنبه 13 دی 1394, 3:00 pm

شماره دکتر حاجتی در سایت وزارت بهداشت
۸۸۳۶۴۵۳۳
در سایت معاونت اموزشی
۸۱۴۵۲۵۱۸

Zahra12345

پستتوسط Zahra12345 » یک شنبه 13 دی 1394, 3:05 pm

من امروز ایمیل زدم اشاره به اقدام وزارت علوم به اعمال نکردن تغییرات به خاطر اینکه در مصوبه ذکر شده را گفتم و اینکه نزدن اطلاعیه از طرف وزارت بهداشت جو استرس زایی را بر داوطلبان ایجادکرده
وهم اخرش از بابت اطلاعیه ای که اخیرا از طرف دکتر حاجتی ذکرشده ازش تشکر کردم که و خواستم که اطلاعیه ای دیگری در این باره اعلام کنند

vetgirl

پستتوسط vetgirl » یک شنبه 13 دی 1394, 3:05 pm

بچه ها وزارت علوم در مورد عدم اعمال تغییرات برای امسال این پاسخ را داده:
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در پاسخ به دغدغه داوطلبان آزمون دکتری سال ۹۵ گفت: تغییرات قانون دکتری شامل آزمون اسفند ۹۴، نخواهد شد.
ابراهیم خدایی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: آزمون دکتری نیمه متمرکز که در اسفند ماه ۹۴ برگزار می شود برای ورودی مهر ۹۵ است و از آنجایی که در قانون جدید سنجش و پذیرش دانشجو آمده است که تغییرات باید حداقل یکسال قبل اطلاع رسانی شود، این آزمون شامل تغییرات جدید مصوبه مجلس نمی شود.

وی اضافه کرد: ورودی های سال ۹۵ بر اساس ضوابط فعلی پذیرش می شوند و اگر مراحل تصویب قانون طی و قانون نهایی شود، قطعا تغییرات جدید آن برای ورودی های سال ۹۶ قابلیت اجرایی خواهد داشت.

خدایی خاطرنشان کرد: پس از اینکه قانون ابلاغ شد سازمان سنجش تغییرات آزمونی را برای آزمون آبان ماه سال ۹۵ و ورودی های سال ۹۶ اعلام خواهد کرد

vetgirl

پستتوسط vetgirl » یک شنبه 13 دی 1394, 3:14 pm

تو ایمیلهاتون میتونید اون قسمت رو که وزارت علوم گفته و زیرش خط کشیدم، بنویسید برای دکتر حاجتی
و البته تفسیر شخصی من از قضیه که ممکنه اشتباه باشه و صرفا برداشت شخصی منه:
من چون دانشکدم زیر نظر وزارت علومه از اینکه ازمون وزارت علوم امسال چطوریه کاملا اطلاع دارم. برای مثال رشته ی خودم رو میگم. امسال تو دامپزشکی هر کی هر رشته ی تخصصی بخواد بره باید درسهای فیزیولوژی، بیوشیمی، پاتولوژی، انگلیسی و استعداد تحصیلی رو امتحان بده که تراز این آزمون صفره یعنی این آزمون مثل مدرک های زبان msrt و mhle فقط یه حد نصاب داره و اگه حد نصاب رو بیارید دعوت میشید به مصاحبه و اونجا تراز این ازمون صفره و یعنی اصلا نمرش تو مصاحبه اعمال نمیشه، میدونید یعنی چی؟ یعنی امسال وزارت علوم سهم مصاحبه رو به صورت کلک رشتی 100 درصد کرده!!!
یعنی هم وزارت علوم و هم وزارت بهداشت میخوان کاری بکنند که سهم مصاحبه زیاد شه و دست اساتید تو انتخاب دانشجوی پی اچ دی باز باشه!!! حالا وزارت علوم چون دیده بر اساس این مصوبه مجلس سهم مصاحبش کم میشه گفته از امسال اجرا نمیکنم و وزارت بهداشت چون دیده امسال طبق مصوبه ی مجلس سهم مصاحبش زیاد میشه گفته آخ جون!! از همین امسال اجرا میکنم
به همین سادگی!!!

nasim-mmm

پستتوسط nasim-mmm » یک شنبه 13 دی 1394, 3:17 pm

مگه کشکه
وقتی یه قانونی تصویب میشه باید به همه نکاتش عمل بشه
و وقتی میگن یکسال بعد خوب چطور میتونن زودتر عملیش کنن
مث اینه که ما ترم بهمن قبول بشیم بخوایم زورکی از مهر بریم دانشگاه!

بازگشت به “دکترای تخصصی”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 9 مهمان