کمپین اعتراض به تغییرات آزمون دکتری 95

setare2

Re: کمپین اعتراض به تغییرات آزمون دکتری 95

پستتوسط setare2 » شنبه 19 دی 1394, 6:51 am

من حالا اخرش نفهمیدم هدفتون ساخته کاناله یا گروهه تلگرامه؟؟؟ اگه کاناله که پیاما یکطرفس که ما نمیتونیم باهم بحرفیم و نظر بدیم اگرم هدف گروه ساختنه که معمولا پیامای اسپم توش زیاد میشه از موضوع اصلی دور میشیم که اینجام سر این قضیه که کلی دعوا شد. بعدشم ما قراره کانال یا گروه بسازیم که درمورد همین موضوع بحرفیم مگه حالااینجا چشه ؟؟ شاید یکی تلگرام نداشته باشه یا یکی دلش نخواست شماره بده ولی اینجا فقط مشکلتون رییس سایته که میترسین بلاکتون کنه که به نظرم دو راه داره یا میتونیم صداش در نیاریم تا وقتی که بلاک بشیم که اگه بلاک شدیم بهم خبر بدیم بریم یه سایت دیگه مثله پزشکی دات کام در مورد این موضوع بحرفیم که اینجوری به ضرر خود موسسه هس چون مخاطباش کم میشه دوم اینکه میتونیم از مشاور بپرسیم تو ناراحتی ماداریم در مورد این مسایل حرف میزنیم و ناراحت نیسید و مشاور جان شما هم به خاطر ما یه پیگیری کنید البته اگه مستقیم موضوع رو بهش بگیم ممکنه حساس بشه بگه اینا مگه دارن چه میکنن !!!
خلاصه کلام من میگم ما فعلا بهترین راه برای بیان اعتراضمون تلفنی زنگ زدن به وزارت خونه و به سفارت خونه :D هست همونطور که قبلا با همین تلفن زنگ زدنمون تونسیم تاریخ امتحانو از اردیبهشت 96 به تیر 96 تغییر بدیم . الانم بهتره زنگ بزنیم و عاجزشون کنیم که آیا شما قصد دارین درصد مصاحبه و کتبی رو تغییر بدین به 50 ( یعنی ما خبر نداریم ) و اینکه میخواین شراطو قطبی کنید یا نه . وقتی تلفنی پیگیر بشیم میفهمن باید به فکر ما هم باشن و اگه بعدش دیدیم دیگه به صورت علنی تو سایتای معتبر دیگه این قانونا اجرا شد ما میریم اعتراض حضوری وگرنه قبلش فایده نداره چون میتونن بگن ما همچین حرفی نزدیم
فقط اگه دوستان اگه شماره ای که میتونیم بهش زنگ بزنیم که تصمیم گیریا رو اونا برعهده دارن بزارن اینجا همه هماهنگ میشیم به همین شماره ها زنگ میزنیم البته دوستان قبلا شماره گذاشتن ولی اگه لطف کنن دوباره بزارن برای جدید الورودا ممنون میشم

setare2

پستتوسط setare2 » شنبه 19 دی 1394, 7:00 am

البته منظورم تیر 95 هست :D
البته بازم میتونید یه بخش دیگه بسازید سر شماری کنیم که با ساخت گروه تلگرام موافقین یا همینجا بمونیم که به نظرم فقط وقت تلف میکنیم چون خیلیا قراره از بهمن شروع کنن به درس خوندن بهتره الان که همه فعلا سرمون خلوته زودی به یه نتیجه ای برسیم

رسول طاعر

پستتوسط رسول طاعر » شنبه 19 دی 1394, 7:52 am

تماس با وزارت خونه فراموش نشه

saeed30pu

پستتوسط saeed30pu » شنبه 19 دی 1394, 8:17 am

شماره دکتر حاجتی در سایت وزارت بهداشت
۸۸۳۶۴۵۳۳
در سایت معاونت اموزشی
۸۱۴۵۲۵۱۸

به نظر منم یک کانال بسازیم وبچه ها رو توش عضو کنیم مطمئنم تو یک ماه بیش از 1000نفر میشن

success

پستتوسط success » شنبه 19 دی 1394, 9:11 am

آقای سعید؛ خانم ستار درست میگن؛ کانال که یک طرفه هست و ارتباط بچه ها با هم مقدور نیست و اصلا به درد نمیخوره.

saeed30pu

پستتوسط saeed30pu » شنبه 19 دی 1394, 10:21 am

پس چطوری بچه ها رو مطلع و متحد کنیم.

success

پستتوسط success » شنبه 19 دی 1394, 10:40 am

دو راه داریم: یا از طریق همین سایت، یا تشکیل گروه تلگرام. که البته خیلی ها سایت رو بیشتر ترجیح میدن همونطوری که ستاره خانم هم توضیح کامل دادن.

pppnnn

پستتوسط pppnnn » شنبه 19 دی 1394, 11:04 am

من تلگرام نداشتم ولی دیشب دیدم که نسخه های جدید تو بخش گروه هم مخاطباش بیشترن هم میشه مدیر سایت داشت و پیامارو حذف کنه (که با کسب اجازه پاک میشه گپ ها تا شلوغ نشه و صرفا نکات بمونن.هم اینکه وقتی لینک میسازی دیگه کاربرا از طریق لینک وارد میشن و اصلا شماره نمیدن. و لینک رو اینجا هم میذاریم تا تازه واردا بیان اونجا. طوری که من دیدم اکثر بچه ها شب و روز توی فیسبوک و تلگرامن،نه این سایتا(متاسفانه). بعضیا اینجا فقط یه نگاه میکنن و میرن. الان 600 بار پیج مشاهده شده، ولی جواب موافق بودن یا نبودن رو ندادن.(احساس میکنم بلد نیستن ثبت نام کنن) ولی به نطرم توی تلگرام همه راحتتر یه جوابی میدن. حداقل میفهمیم که آقا نیرو داریم یا نه. ضمن اینکه قرار نیست این سایتو هم رهاش کنیم. دیدیم تلگرام جواب نداد برمیگردیم.
به نظر من وقتی حاجتی میگه "اگه قانون شود لازم الاجراست..." یعنی منم مامورو و معذور. خانه از پایبست ویران است، باید بریم بالاتر اعتراض کنیم. دیگه حاجتی هیچ کارست. الان فقط مصوبه مجلسه، قانون نشده،باید تا قبل قانون شدنش جلوش گرفته شه. با تلفن اهمیت نمیدن. این کنکور 95 هم که کاملا سرکاریه، اصلا اعتراض جواب نداد. ظرفیتا امده،برید نگاه کنید چند نفر برا تابستون ظرفیت دارن.
به هر حال منم یک نظرم. هر طور صلاحدید جمعه. ولی بگید نطرتونو
من میرم سراغ یکی از دوستای تلگرام بازم! بینم چی میگه

saeed30pu

پستتوسط saeed30pu » شنبه 19 دی 1394, 11:25 am

دوستان فقط کافیه بریم پیش نماینده های مجلس کمسیون آموزش و اونجا بهشون بگیم که چرا قانون وزارت بهداشت که کلی از دانشجوها از نحوه پذیرشش راضی بودن واعتراضی نداشتن رو تغییر دادین به نظرم میتونن تا مجلس تموم نشده برامون کاری کنن چون حرفمون منطقیه(دانشجویان وزارت بهداشت اصلا نسبت به پذیرش اعتراضی نداشتن که اینا اومدن تغییرش دادن)
به نظرم سال کنکورسال 95 فقط یه بازیه برای شیره مالیدن سر دانشجوها والا انقدر ظرفیت رو کم میکنن که خیلی از دانشجوها نتونن قبول شن
درباره مصوبه مجلس هم دولت موظف به اجرای اونه البته میشه با تبصره ماده بعضی از قوانین رو مستثنی شد. به نظرم الان خیلی از بچه ها تلگرام دارن بهترین راه اونه تو این سایت که زیاد دم دست نیست خیلی ها نمیان.. بازهم نظر جمع هست.. خیلی از ما ها میتنیم دانشجو ها رو عضو کانال کنیم در ضمن فک کنم تو کانال میشه اعضا به مدیر کانال پیام بدن ومیشه فهمید کی موافقه وکی مخالف ---- فقط نباید بذاریم دیر بشه باید تا قبل انتخابات تکلیف این قضیه معلوم بشه چون تو این موقع ها اگه از اونها بخاهیم این قضیه رو حل کنن حتما کمکمون میکنن واسه رای گرفتن بهمون نیاز دارن....

محمدامین

پستتوسط محمدامین » شنبه 19 دی 1394, 2:02 pm

ببخشید کسی میدونه چرا رتبه و. فرم انتخاب رشته هنوز نیومده

بازگشت به “دکترای تخصصی”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 9 مهمان