بررسی آماری ظرفیت پذیرش امسال و سال گذشته
Re: بررسی آماری ظرفیت پذیرش امسال و سال گذشته
فقط اخرین حرفم اینه که دکتر واقعی جزو خواص جامعه هست نه اینکه راهی رو بره که جمع انتخاب میکنه.وگرنه اون دکتر یه دکتر کیلوییه که البته الان تنی شده.راستی اقای ارمین از بابت راهنمایی دیروز تون متشکرم.
اقای محمد امین شما به تنهایی میخواین چه تغییری دراین دنیا ایجاد کتید؟؟؟؟ با سکوت کردن اصلا میشه تغییر ایجاد کرد؟؟؟؟ اره با چاپلوسی و سر خم کردن جلو اساتید میشه به جایی رسید اینو شک ندارم ازین نمونش فراوون من دیدم من پایان ناممو با اساتید اون رشته ای که میخواسم وزارت علوم امتحان بدم نگرفتم گرچه موضوعش خیلی ربط داشت با وجود اینکه رتبم 2 شد منو نگرفتن چون اهله تملق نبودم
دموکراسی یعنی نظر جمع ،هیچ ادمی تو دنیا خاص نیست دوست عزیز
بیخیال شید دیگه.الان مساله مهم ازمون هست.این بحثای حاشیه ای فقط انگیزه رو کم میکنه
بیخیال شید دیگه.الان مساله مهم ازمون هست.این بحثای حاشیه ای فقط انگیزه رو کم میکنه
آره کاش میشد این دو نفر که اینجا حرفای بی منطق و حاشیه ای میزنن بلاک کرد
این محمد امین کیه تز میده
معمولا هر سال ظرفیتها رو چند تا زیاد میکردن...ولی امسال نسبت به همون ظرفیت پارسال چندتا کم کردن...به نظرم مثلا اگه رشته ای پارسال 10 نفر میگرفت،امسال طبق روال باید 13 نفر اعلام میکرد که با کم کردن طرفیت امسال مثلا شده 7 تا....و سال دیگه فک میکنم ظرفیت فقط 3 تا اختلافه امسال و پارسال نباشه و 6 تا اعلام کنن)اعداد مثال بود(...ولی فکر نمیکنم مثلا رشته ای که اختلاف ظرفیت امسال و پارسالش 2 نفر باشه ساله دیگه واسه اون 2 نفر بخوان کنکور بذارن....البته در این که کلا گند زدن به سیستم شکی نیست...باید بین بد و بدتر با فکر کردن به بد خودمونو امیدوار کنیم... 
سروران خوبم من کوچکتر از اونی هستم که بخوام نظر بدم
از طرف کسی که نه 94 کنکور داده و نه احتمالا سال 95 بخواد کنکور بده می گم. یعنی کاملا بی طرف
در کل تصمیمات غلط و بی اساس وزارت بهداشت رو تقصیر بچه ها ندونیم.
این که دوستان 94 حق دارن شاکی بشن و شوکه بشن از کاهش ظرفیت ها شکی توش نیست. خودمو میذارم جاشون.
و در این بین هم اصلا هم تقصیر کسایی که اعتراض کردن هم نیست چون اونها هم خواستن حق مسلم و پایمال شده ی خودشون رو بگیرن.
این رو هم همگی واقفیم که همه جا باسواد هم هست بی سواد هم هست.
مطمئن باشین بیسوادها کسایی هستند که این تصمیمات ناگهانی رو برامون میگیرن بدون اینکه نه گروه اول و نه گروه دوم براشون کوچکترین ارزشی داشته باشه.
شاید خیلی ها فکر کنن تصمیم وزارت بهداشت بدون تفکر بوده ولی من یقین دارم با فکر و برنامه ریزی شده جهت حفظ منافع خودشون بوده. فقط به خودشون فکر کردند و نه به کس دیگه. وزارت بهداشتی که دوسال پیش کنکور ارشد رو یک ماه عقب انداخته بود بعد کاشف به عمل اومد کارمنداش خواستن با خیال راحت برن جام جهانی رو ببینند و دغدغه برگزاری کنکور رو نداشته باشند.دیگه شما چه انتظاری از این وزارت دارین؟؟ این ها واقعیت هست که باید بپذیریم سرنوشت ماها دست کسایی هست که چیزی جز منفعت خودشون براشون مهم نیست. درواقع بی سواد واقعی اونها هستند نه جوونای این مملکت که هیچ جرمی ندارند هیچ جرمی جر اینکه می خوان تو کشور خودشون درس بخونند.
با هم دوست باشیم. با کوبیدن هم هیچ وقت هم کس هیچ جامعه ای موفق نبوده و نخواهد بود. ما همه یک جامعه ایم. جامعه مظلومین پشت کنکور دکترا.
از طرف کسی که نه 94 کنکور داده و نه احتمالا سال 95 بخواد کنکور بده می گم. یعنی کاملا بی طرف
در کل تصمیمات غلط و بی اساس وزارت بهداشت رو تقصیر بچه ها ندونیم.
این که دوستان 94 حق دارن شاکی بشن و شوکه بشن از کاهش ظرفیت ها شکی توش نیست. خودمو میذارم جاشون.
و در این بین هم اصلا هم تقصیر کسایی که اعتراض کردن هم نیست چون اونها هم خواستن حق مسلم و پایمال شده ی خودشون رو بگیرن.
این رو هم همگی واقفیم که همه جا باسواد هم هست بی سواد هم هست.
مطمئن باشین بیسوادها کسایی هستند که این تصمیمات ناگهانی رو برامون میگیرن بدون اینکه نه گروه اول و نه گروه دوم براشون کوچکترین ارزشی داشته باشه.
شاید خیلی ها فکر کنن تصمیم وزارت بهداشت بدون تفکر بوده ولی من یقین دارم با فکر و برنامه ریزی شده جهت حفظ منافع خودشون بوده. فقط به خودشون فکر کردند و نه به کس دیگه. وزارت بهداشتی که دوسال پیش کنکور ارشد رو یک ماه عقب انداخته بود بعد کاشف به عمل اومد کارمنداش خواستن با خیال راحت برن جام جهانی رو ببینند و دغدغه برگزاری کنکور رو نداشته باشند.دیگه شما چه انتظاری از این وزارت دارین؟؟ این ها واقعیت هست که باید بپذیریم سرنوشت ماها دست کسایی هست که چیزی جز منفعت خودشون براشون مهم نیست. درواقع بی سواد واقعی اونها هستند نه جوونای این مملکت که هیچ جرمی ندارند هیچ جرمی جر اینکه می خوان تو کشور خودشون درس بخونند.
با هم دوست باشیم. با کوبیدن هم هیچ وقت هم کس هیچ جامعه ای موفق نبوده و نخواهد بود. ما همه یک جامعه ایم. جامعه مظلومین پشت کنکور دکترا.
لحن صحبت بعضی ادما که سرشار از تملق و چاپلوسیه حالا نمی تونن به جایی برسن دیگه تقصیر اون اساتید چیه!
آقا محمد امین گل، داداش خوبم که اسم خیلی زیبایی هم داری
متاسفانه و بدبختانه تو این مملکت همه چی شده چاپلوسی و پارتی بازی
در این شک نکن چاپلوسا الان سرشون به چاپلوسی گرمه و اصلا نه کاری با اعتراض دارند و نه مهمه براشون. همچنان در حال خوش خدمتی هستند.
داداش خوبم آدم که نمیتونه از پشت مانیتور بی جان لحن و حس و حال کسی رو متوجه بشه. سو تفاهم ها زیاد هست تو این دنییای مجازی
دوستان خوبم اینم در نظر بگیریم پشت این مانیتورها و گوشی ها مجازی یک انسان واقعی نشسته. حواسمون به همه باشه به همه.
(شکلک گل) برای تک تک بچه های خوب فروم معین
متاسفانه و بدبختانه تو این مملکت همه چی شده چاپلوسی و پارتی بازی
در این شک نکن چاپلوسا الان سرشون به چاپلوسی گرمه و اصلا نه کاری با اعتراض دارند و نه مهمه براشون. همچنان در حال خوش خدمتی هستند.
داداش خوبم آدم که نمیتونه از پشت مانیتور بی جان لحن و حس و حال کسی رو متوجه بشه. سو تفاهم ها زیاد هست تو این دنییای مجازی
دوستان خوبم اینم در نظر بگیریم پشت این مانیتورها و گوشی ها مجازی یک انسان واقعی نشسته. حواسمون به همه باشه به همه.
(شکلک گل) برای تک تک بچه های خوب فروم معین
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 12 مهمان