بچه ها من امشب تا نزدیک 3 ساعت با یکی از دانشجویان دکترا که از دوستای صمیمیم هستش و این دوستم کسی بود که برای سال دوم نشست خوند تا توی یکی از بهترین دانشگاه های کشور قبول شه مشورت کردم که خیلی برام راهگشا بود و منو خیلی خیلی امیدوار کرد و امیدوارم برای شما هم مفید بوده باشه نکاتش رو سریع اومدم بنویسم که یادم نره،
1.نکته ای که ایشون گفتن این بود که اولا چون درصدام خوب بود گفت اصلا برای سال آینده نگران هیچی نباشم چه بسا بچه هایی که کنکور 94 رو شرکت کردن، علاوه بر این که از امتیاز دور کردن درس ها در کنکور 94 برخوردارند از امتیاز تکمیل رزومه و بالابردن سطح نمره زبان هم برخوردار میشن و این یعنی یک گام جلوتر از بچه هایی که توی سال 95 اولین بارشونه که تو کنکور شرکت میکنند و کسانی میتونن از این فرصت استفاده کنند که کمی همت به خرج بدن.
2.فرق بین بچه های امسال و سال دیگه فقط یک ترمه تحصیلیه؛ پس ارزششو داره که با توکل بر خدا یک بار دیگه شانس خودمونو برای قبولی در بهترین دانشگاه های کشور امتحان کنیم.
3.مرحله دکترا حداقلش 4 ساله پس سعی کن شهری بری که توش بتونی 4 سال زندگی کنی و آینده کاریتو فراهم کنی نه این که به دنبال فرصتی باشی که به شهرت برگردی و از طرفی بعد مسافت هم برای تویی که خوابگاهی نبودی اهمیت داره ( خودش میگفت یکی از اقوامشون توی کرمان قبول شد بعدش به خاطر دانشگاه و شهرش انصراف داده)
4.شرایط برای تمامی داوطلبین برابره و کسانی در این رقابت برنده میشن که بتونن این تهدیدات رو به فرصتی برای کسب امتیاز بیشتر برخوردار باشن و این همون امتیازیه که بچه های پشت کنکوری امسال از اون برخوردارن
5.اینو مطمئن باش معمولا سال دوم اونم با فاصله 6 ماه نه تنها درسها فراموشت نمیشه بلکه میتونی با یک دور کردن ساده و رفرش مطالب با توجه به درصدای خوبی که به دست اوردی رتبه خیلی بهتری(مثل خودش) برای قبولی در دانشگاه های تهران بیاری.
6.امیدوار باش و توکلت به خدا، چون خودم سال اول توی دانشگاهی که می خواستم قبول نشدم به زمین و زمان بد و بیراه می گفتم ولی امسال که تونستم توی دانشگاهی که انتخاب اولم بودقبول شم، واقعا خدا رو شاکرم و اگه دوباره به همون زمان برگردم هیچ وقت راضی نمیشم به شهرهایی مثل بابل و... برم.
7.تلاش کن و مطمئن باش انشاالله به موفقیت میرسی.
8. زمینه کاری و امکانات درسی و آزمایشگاهی و کتب درسی و کتابخونه و تفریح و هرچی بخوای توی تهران برات فراهمه پس به خاطر یک ترم نیا و با آیندت بازی نکن چون قبولی توی دانشگاهی مثل تهران ارزششو داره که دوباره کنکور به خاطرش بدی چه بسا که حتی بچه های شهرستانی که متاهل هستند، زندگیشونو اوردن تهران.
من که به شخصه توی این مصاحبت لذت بردم و واقعا افقی جدید برام باز شد، هرچند هیچ وقت این نوشتار مثل یک مصاحبه فیس تو فیس نمیشه ولی امیدوارم برای شما هم مفید بوده باشه و اگه امسال جایی که میخواستین قبول نشدین، راضی به کم نباشید و با پشتکار و توکل بر خدا ادامه بدیم تا انشاالله اون چیزی که به مصلحتمونه برای هممون پیش بیاد
نکاتی برای 94 هایی که امیدی به سال دیگه ندارن
Re: نکاتی برای 94 هایی که امیدی به سال دیگه ندارن
سپاس بیکران به شما دوست عزیز دقیقا منم به چند تا ازین موارد پی بردم ولی.این حرفا رو از یکی دیگه شنیدن واقعا به ادم انگیزه و.قوت قلب میده قربون مهربونیتون انشالله هممون موفق.میشیم. اگه هدفمون الهی باشه بازم تلاش میکنیم.چون اومدیم تو این دنیا برای رسیدن به خدا وگرنه دنیا ارزش غصه خوردن نداره هدف اینه.که خدا ازمون راضی باشه، یه دسته گل بزرگ تقدیم به شما دوست عزیز
مردک برو امثال خودتو گول بزن.اره من حتما سال دیگه رتبم یکه ولی وقتی امسال مصاحبه یه سری ادم عقده ای بهم دادن 8 سال دیگه با رتبه یک به نظر شمای عاقل نما تو 6 نفر اصلا جایی خواهم داشت .مردک تو شهرستان تو 6 ماه رزومه میشه درست کرد اونم در حال کارکردن!
آقای محمد امین دو.راه دارید یک :به همین روشه مسخره و توهین و بی اعصاب بازیتون ادامه میدید نتیجش همه از،شما متنفر میشن جواب بد میشنوید و در اینده بعدا پشیمون خواهید شد چرا که میتونسید ارام باشید وبه خدا توکل کنید، دوم از همه دوستان معذرت خواهی کنید یا اینکه تاپیک های زشتتون رو پاک کنید اینجوری بهترین دوستای هم خواهیم شد و دوسنان همه بهتون احترام خواهند گذاشت و در کارو تحصیل موفق خواهید شد چون دعای همه دوستان برای خودتان به دست خواهید اورد
پس یکی ازین دو راهو انتخاب کن چون این فروم جایی است که هممون داریم از راهنمایی هم استفاده میکنیم و محیط علمی و مقدسی هست لطفا با خرابش نکنید
پس یکی ازین دو راهو انتخاب کن چون این فروم جایی است که هممون داریم از راهنمایی هم استفاده میکنیم و محیط علمی و مقدسی هست لطفا با خرابش نکنید
تشکر میکنم از ستاره خانم;
مطمئنا با امید و توکلتون بر خدا به نتیجه مطلوب میرسین و اصلا شک به دلتون راه ندین,من حتی تا حدودی مجاب به این قضیه شدم که حتی غیر دانشگاه های تهران هیچ شهر دیگه ای رو انتخاب رشته نکنم چون اگه میترسم اگه شهری غیر تهران قبول بشم و نخوام برم, دوسال از شرکت در کنکور محروم میشم و اون وقته که کار سخت میشه, پس یک ترم دیرتر به دانشگاه رفتن(چه بسا که برخی دانشگاه ها اگه امسالم قبول شیم باید از مهر سال دیگه بریم سرکلاس) شاید ارزش اینو داشته باشه که به خاطرش بخوای بجنگی و عملا این 7,6 ماه فرصت خوبیه که در کنار کاهش فشار درسی نسبت به کنکور قبلی,میتونیم با یک برنامه ریزی مطمئن, رزومه قوی تر داشته باشیم چون مصاحبه کننده ها تقریبا یک سوم نمره دستشونه و دو سوم بعدی بستگی به همت و تلاش ما داره و خود من چند تا مقاله و همایشم فقط سابمیت شده بود و تا مصاحبه سال دیگه نتیجش میاد و از طرفی پایان ناممم دفاع میشه که میتونم نسخه اونو برای مصاحبه ببرم و ... از طرفی سال پیش کم کاری نکردم و با یک ماه فوکوس روی درس ها به سطح آمادگی مطلوب میرسم و میتونم به جبران منابعی که کمتر خوندم بپردازم; اینو از همه دوستان میخوام که به جای لعنت فرستادن به تاریکی,شمعی روشن کنم!
یادمون نره که باید تهدیدات و محدودیت ها رو تبدیل به فرصت کرد و اونم بستگی به همت و تلاش خودمون داره.(در نومیدی بسی امیدست/پایان شب سیه سپید است)
مطمئنا با امید و توکلتون بر خدا به نتیجه مطلوب میرسین و اصلا شک به دلتون راه ندین,من حتی تا حدودی مجاب به این قضیه شدم که حتی غیر دانشگاه های تهران هیچ شهر دیگه ای رو انتخاب رشته نکنم چون اگه میترسم اگه شهری غیر تهران قبول بشم و نخوام برم, دوسال از شرکت در کنکور محروم میشم و اون وقته که کار سخت میشه, پس یک ترم دیرتر به دانشگاه رفتن(چه بسا که برخی دانشگاه ها اگه امسالم قبول شیم باید از مهر سال دیگه بریم سرکلاس) شاید ارزش اینو داشته باشه که به خاطرش بخوای بجنگی و عملا این 7,6 ماه فرصت خوبیه که در کنار کاهش فشار درسی نسبت به کنکور قبلی,میتونیم با یک برنامه ریزی مطمئن, رزومه قوی تر داشته باشیم چون مصاحبه کننده ها تقریبا یک سوم نمره دستشونه و دو سوم بعدی بستگی به همت و تلاش ما داره و خود من چند تا مقاله و همایشم فقط سابمیت شده بود و تا مصاحبه سال دیگه نتیجش میاد و از طرفی پایان ناممم دفاع میشه که میتونم نسخه اونو برای مصاحبه ببرم و ... از طرفی سال پیش کم کاری نکردم و با یک ماه فوکوس روی درس ها به سطح آمادگی مطلوب میرسم و میتونم به جبران منابعی که کمتر خوندم بپردازم; اینو از همه دوستان میخوام که به جای لعنت فرستادن به تاریکی,شمعی روشن کنم!
یادمون نره که باید تهدیدات و محدودیت ها رو تبدیل به فرصت کرد و اونم بستگی به همت و تلاش خودمون داره.(در نومیدی بسی امیدست/پایان شب سیه سپید است)
سلام نیما جان
ممنون از حرفات
یعنی قراره دکتر بشیم!
ممنون از حرفات
یعنی قراره دکتر بشیم!
چقد بده که ادم نتونه خودشو کنترل کنه
سابمیت و کار روی مقاله بهترین کار واسه اونایی هستش که وقت کمتری نیاز دارن
چون اینا بد نمره مصاحبه میدن، مقاله نمره زبان و تدریس فکر کنم موثرترین هستن
پس ازدست ندین فرصتو ولی به فکر ظرفیت هم باشین
سابمیت و کار روی مقاله بهترین کار واسه اونایی هستش که وقت کمتری نیاز دارن
چون اینا بد نمره مصاحبه میدن، مقاله نمره زبان و تدریس فکر کنم موثرترین هستن
پس ازدست ندین فرصتو ولی به فکر ظرفیت هم باشین
ممنون اقای نیما، بین این همه تاپیک اعصاب خوردی و ناراحتی، این تاپیک خیلی خوب بود. مرسی که لطف کردید و این حرفا رو با ما به اشتراک گذاشتید
ممنونم. کمی حالم خوب شد. من مجاز شدم به.انتخاب محل ولی با توجه به ظرفیت کم امیدی ندارم. ولی با این صحبتها روحیه م خوب شد.
راستی بچه ها شهریه بین الملل میدونید چقدره؟
راستی بچه ها شهریه بین الملل میدونید چقدره؟
اقای نیما من با نظر دوستتون کاملا موافقم من پارسال همه شهرا به جز تبریز و زدم ولی قبول نشدم با این که اولویتم شهر خودم بود اما امسال که می دونم هر جا بخوام احتمال قبولیم زیاد خیلی خوشحالم پارسال که داروسازی جامع شد برای ما عملا درسایی که خونده بودیم انگار هیچی و دوباره نود درصد مطالب جدید بود و همه ناراحت اما الان میبینم این جامع شدن برام یه فرصت شد که رشته بهتری رو حتی بتونم انتخاب کنم اگه واقعا چیزی رو می خواین براش تلاش کنید شک نکنید خدا هم کمک می کنه امیدوارم همه موفق باشید و سال دیگه خیلی خوشحال
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: Bing [Bot] و 9 مهمان